Προς το περιεχόμενο

New forum,beta testers and experienced users needed !

Dj Jacob Z

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

σκοπεύω να ανοίξω ένα forum.Ψάχνω άτομα με γνώσεις σε οποιοδίποτε θέμα,όποιος νομίζει ότι μπορεί να προσφέρει κάτι ή να βοηθήσει ως moderator ή αν πιστεύει ότι αρθογραφώντας θα τα πάει καλά ας επικοινωνήσει μαζί μου.Επίσης ψάχνω άτομα που έχουν εμπειρία σε forums για να δοκιμάσουμε όλοι μαζί (και το stuff μαζί)τις λειτουργίες του forum έτσι ώστε να καταλήξουμε σε ένα όσο γίνεται πιο σωστά στημένο forum.

Τα λόγια είναι περιττά το forum θα είναι απλά ZOOPER ! ! ! Θα έχει πάρα πολλά πράγματα με τα οποία θα μπορεί κάποιος να ενημερωθεί-ψυχαγωγηθεί-μάθει-ανταλλάξει απόψεις-συμβουλές-προτάσεις-κερδίσει δώρα-διασκεδάσει-να κάνει chat και άλλα πολλά,όμως παρ'όλα αυτά θα θέλαμε να μας δώσετε ιδέες και να μας κάνετε προτάσεις για πράγματα που πιστεύεται ότι αξίζουν.

ΥΓ: ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΒΙΝΤΕΟ !

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

και παλι δεν διευκρηνηζεις

θες site για djz?για ψυχαγωγια?τεχνολογια?αμαξια?για μαγειρικη?για ψαρεμα? τα θες ολα?

πρωτα πρεπει να σκευτεις αυτο και μετα ειναι ολα τα αλλα

Δημοσ.
σκοπεύω να ανοίξω ένα forum.Ψάχνω άτομα με γνώσεις σε οποιοδίποτε θέμα

Βγαίνει συμπέρασμα ότι το φόρουμ θα είναι πολυθεματικό.

Τώρα με κάθε σεβασμό είναι πολύ άκυρες οι ως τώρα παρατηρήσεις. Δε γεννιόμαστε με μία παρέα ειδικών και συνεργατών αλλά όταν τους χρειαστούμε τους βρίσκουμε είτε με αγγελίες είτε ρωτώντας όπως κάνει ο άνθρωπος ο οποίος δεν είπε πως θέλει να αρπάξει τους moderators του insomnia. :fear: Και επίσης δεν είναι καθόλου μειωτικό για έναν άνθρωπο δώδεκα χρονών να μην έχει κορυφαίες γνώσεις σε κάποιο θέμα. Ίσα ίσα αυτή είναι η χαρά και η μαγεία αυτής της ηλικίας, η αντιμετώπιση της ζωής ως μυστηρίου που πρέπει να κατακτηθεί. Πολλοί ενήλικες χάνουν αυτή την οπτική.

Καλή επιτυχία και από μένα

Δημοσ.

δύσκολοι καιροί για νέα forum άλλα...καλή επιτυχία.

Δώσε πάντως περισσότερες λεπτομέρειες γιατί αυτά που λες είναι πολύ γενικά

Δημοσ.

όταν το φόρουμ ολοκληρωθεί σαν σάιτ .. θέλω να το δω , αν είναι καλό όπως το περιγράφεις . Ίσως τότε αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε λιγάκι .. !

Καλύτερα θα ήταν να μας δείξεις ένα έτοιμο σάιτ ..

Δημοσ.

Κάποια posts σβήστηκαν,ελπίζω επειδή ήταν άχρηστα.

Συμφωνώ απόλυτα με το Skylined.

Σίγουρα δεν ζητάω κανέναν mod από εδώ να έρθει στο δικό μου site.Σαν χρήστης ας έρθει δεν έχω πρόβλημα αλλά ως mod δεν θέλω ούτε εγώ για πολλούς λόγους.Το λέω ξεκάθαρα γιατί σε μερικούς αρέσει να παρεξηγούν και να παρερμηνεύουν.

Θα σας πω σε λίγο καιρό για τα standar sections που θα υπάρχουν.Απλά αυτήν την στιγμή συλλέγω κι 'άλλες ιδέες.Όταν ανοίξει η BETA θα σας ειδοποιήσω.

Δημοσ.

Είμαι 2 χρόνια moderator σε ένα forum με αρκετό κόσμο οπότε έχω κάποια εμπειρία σε αυτό το τομέα.Αν θες στείλε μου πμ να τα πούμε.

ΥΓ.Βέβαια δε θα έχω να διαθέσω και πάρα πολύ χρόνο μιας και σιγά σιγά πρέπει να αρχίσω να παίρνω στα σοβαρά τη σχολή μου...

Δημοσ.
Είμαι 2 χρόνια moderator σε ένα forum με αρκετό κόσμο οπότε έχω κάποια εμπειρία σε αυτό το τομέα.Αν θες στείλε μου πμ να τα πούμε.

ΥΓ.Βέβαια δε θα έχω να διαθέσω και πάρα πολύ χρόνο μιας και σιγά σιγά πρέπει να αρχίσω να παίρνω στα σοβαρά τη σχολή μου...

Όταν το ανοίξω ως beta θα σε φωνάξω να μου πεις την γνώμη σου.Σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...