Προς το περιεχόμενο

Αγορά φωτογραφικής μηχανής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με 250€ ή και λίγο παραπάνω.

Αν έχει αγοράσει κάποιος μηχανή σε αυτά τα λεφτά περίπου και έχει μείνει ικανοποιημένος, ας μου την προτείνει.

Εγώ έψαξα και βρήκα την SONY CYBERSHOT DSC-T900 και μου αρέσει. Διάβασα όμως αρνητικά σχόλια για την μπαταρία της. Γνωρίζει κανείς να μου πει κάτι για την συγκεκριμένη μηχανή;

Ευχαριστώ πολύ!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Panasonic να κοιτάξεις γιατί έχουν και οπτικό σταθεροποιητή και πολυ καλή εικόνα. Πολύ εύχρηστο είναι το intelligent auto που έχουν. (Αυτόματη αναγνώρηση προσώπου, macro mode, θάλασσα, βουνο, κτλ)

• Members

Κι εγώ την panasonic πήρα - απλά ήταν λίγο δύσκολο να τη βρω, γιατί το ΤΖ5 μοντέλο έχει αποσυρθεί και πλέον το βρίσκεις μόνο με παραγγελία και αν...

Πάντως, από ότι μου είπαν βγαίνει και το ΤΖ6 - ΤΖ7, που είναι λίγο πιο ακριβά αλλά και με λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά.

Στα θετικά της συγκεκριμένης μηχανής πάντως, εκτός από το πολύ καλό ζουμ για το μικρό της μέγεθος, είναι και η καλή ποιότητα βίντεο (για όσους ενδιαφέρει κάτι τέτοιο).

Έχουν πέσει τόσο πολύ οι τιμές στις DSLR που είναι κρίμα να πάρεις compact. Αν έχεις κέφι να τραβήξεις κάτι καλύτερο από μια απλή φωτογραφία, τότε ρίξε μια ματιά στις DSLR. Διαφορά μέρα με τη νύχτα.

Αν πάλι βαριέσαι και δεν σε ενδιαφέρει τόσο η ποιότητα, πάρε μια compact σαν αυτές που σου προτείνουν τα παιδιά. Αν και με ένα καλό κινητό βγάζεις φωτογραφίες σχεδόν ίδιας ποιότητας με τις compact.

Έχω και compact και DSLR

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...