nikspyr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα router over ISDN, D-link DSL-G664T. Το είχα σε δίκτυο forthnet και θέλω (επειδή είναι ασύρματο) να το βάλω σε δίκτυο OTE. Εννοείτε πως και οι δύο γραμμές είναι ISDN. Το πρόβλημά μου είναι στις ρυθμίσεις. Ποια η διαφορά μεταξύ των δύο εταιρειών. Υπάρχει κάποιος οδηγός (site), όπως για το port forwarding, γιατί φαντάζομαι στον ΟΤΕ δεν θα γνωρίζουν αφού δεν το δίνουν εκείνοι. Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 ιδια τα παντα ακριβως.η μονη διαφορα username kai pass.ολες οι ετερειες ειναι πλεον pppoe/llc vpi 8 vci 35
kwstaz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 το αντίστροφο πρόβλημα είχα κι εγώ σήμερα! απλά μπές στο site της εταιρίας του router που θες να εγκαταστήσεις και κατέβασε το manual και την εγκατάσταση. Η διαδικασία είναι απλή, απλά πατάς επόμενο και συμπληρώνεις τους κωδικούς σου και το κωδικό πρόσβασης.
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 οπως ειπαμε κανεις οτι θα εκανες για την ετερεια που σου δωσε τον ρουτερ απλα αλλο username pass.γιατι ισως η αλλη εταρεια ναμην εχει αυτο το ρουτερ.πχ H forthent δεν εχει το Philips ο οτεδεν εχει το Usr 9112.μονο username kai pass αλλαζει και παντα pppoe/llc μην εχει 3εχαστει στις οδηγιες τιποτε αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.