Προς το περιεχόμενο

philips wireless router CGA5722S/TE

kwstaz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πήρα το παλιό μου wireless router της otenet για να αντικαταστησω το ενσύρματο ρουτεράκι στη συνδεση forthnet που μου έχουν δώσει αλλά δε έχω το cd της εγκαταστασης και δε βρίσκω drivers στο ιντερνετ...

Καμία βοήθεια?

Δημοσ.

αν ειναι ethernet που ειναι δεν θες drivers.μπαινεις μεσα απο την Ip που εχει πχ 192.168.2.1 δεν θυμαμε ποια εχει και απλα βαζεις το username και pass forthnet.το cd απλα ειναι σαν wizard για τους αρχαριους .κατα τα αλλα εφοσον ειναι ethernet και οχι Usb δεν χριαζεται το cd.απλα μπαινεις απο την Ip.αν ηταν Usb θα θελες το cd για τους drivers.αν γραψεις Ipconfig απο παραθυρο dos στο default gateway σου λεει την Ip του Philips.επισης θα υπαρχουν οδηγισες στο site tis otenet οποτε κανεις οτι λεει ακριβως εκει απλα βαζεις Username kai pass forthnet.απο forthnet Ποιο εχεις?siemens cl 110?pppoe/llc vpi 8 vci 35.username px [email protected] pass ndfs@@@@

Δημοσ.

Ευχαριστώ φιλαράκι, βρήκα τη αυτόματη διαδικασία απο το site της philips, αλλά τελικά δε γίνεται να συνδεθώ γιατί το router είναι isdn....

Δημοσ.

αν ειναι isdn τοτε δεν γινετε εκτος αν εχουν βγαλει firmware για να το κανει Pstn αλλα χλωμο.απλα μπορεις αν εχεις ενσυρματο ρουτερ να βαλεις το Philips σαν accesspoint μονο.αλλιως καντο access point ωστε να παιρνει ιντερνετ απο το ενσυρματο forthnet και να το δινει ασυρματο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...