Προς το περιεχόμενο

Φραπές αχτύπητος

we_will_rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βαριέμαι να βρω την φωτό από τον στρατό... από το φυλάκιο... είχα κολλητό τον μάγειρα και πήρα από την κουζίνα το δοχείο του Μίξερ... 800+

(είχαμε και έλλειψη από καλαμάκια και χρησιμοποιούσαμε μακαρόνια)

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν κάνετε ενδοφλέβιες με φραπέ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ! τέλος (είναι και άτριχος)

Δημοσ.

Ε λογικά... Εγώ μέχρι πριν κανα μήνα είχα κόψει τους καφέδες και τη δουλειά στο καφέ λόγω νεύρων. Σε φάση χτύπησα άνθρωπο. Τότε βέβαια έπινα και γαλλικό από την κανάτα.

Πλέον λίγους και καλούς.

Δημοσ.
Με τόσο καφέ ενδέχεται να... έχετε πρόβλημα;

Γιατί νομίζεις οτι γίνεται της πωτάνας στους δρόμους;

Πίνουν εκατόνοχτακόσους φραπέδες και βγαινουν ουρλιάζοντας να οδηγήσουν. Ε, μετά ένα κουμπί βλέπουν μπροστά τους - την κόρνα- το πατάνε.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:55 ----------

αχ δεν πρόλαβα την από πάνω

Δημοσ.

Ναι κι απ' ότι καταλαβαίνω δεν είναι όλοι σαν κι εμένα (πολλά νεύρα ήδη, γιατί να τα τα σκατώσω κι άλλο με 4 καφέδες την ημέρα; ). Και μετά απορεί κανείς γιατί πλακώνονται στους δρόμους.

Δημοσ.
Ε λογικά... Εγώ μέχρι πριν κανα μήνα είχα κόψει τους καφέδες και τη δουλειά στο καφέ λόγω νεύρων. Σε φάση χτύπησα άνθρωπο. Τότε βέβαια έπινα και γαλλικό από την κανάτα.

Πλέον λίγους και καλούς.

wtfvwj.th.jpg

Δημοσ.

Ε όχι του μαγαζιού, στο σπίτι εννοώ =ρ

Απλά είναι αποσυντονιστικό να διαβάζεις και να πρέπει να σηκώνεσαι κάνε 5 λεπτά να ξαναγεμίζεις το ποτήρι. Και γενικότερα το να ξαναγεμίζεις το ποτήρι.

Τώρα θυμήθηκα και ένα μεγάλο παλικάρι, που αποφάσισε με την ίδια λογική ότι είναι απίστευτα εξοντωτικό το να φωνάζει τη σερβιτόρα κάθε λίγο και λιγάκι για να του φέρει ποτό, και της ζήτησε να του πηγαίνει ανα 20 λεπτά ένα τζιν τόνικ στο τραπέζι.

εντιτ, και όλο ξεχνάω να το ποστάρω, δε γίνεται και φραπές και αχτύπητος. Είναι αντιφατικό. Μου θυμίζει την τραυματική πρώτη εβερ παραγγελία καφέ που έκανα όταν ήμουν πιπίνι και ζήτησα ένα νες καφέ φραπέ. Και ο σερβιτόρος μου ζήτησε να αποφασίσω τι από τα τρία θέλω.

Δημοσ.

εντιτ, και όλο ξεχνάω να το ποστάρω, δε γίνεται και φραπές και αχτύπητος. Είναι αντιφατικό. Μου θυμίζει την τραυματική πρώτη εβερ παραγγελία καφέ που έκανα όταν ήμουν πιπίνι και ζήτησα ένα νες καφέ φραπέ. Και ο σερβιτόρος μου ζήτησε να αποφασίσω τι από τα τρία θέλω.

Υπάρχουν και χειρότερα.

Εμένα μου έχουν παραγγείλει freddo espresso cappuccino ζεστό χωρίς γάλα.

Δημοσ.
Υπάρχουν και χειρότερα.

Εμένα μου έχουν παραγγείλει freddo espresso cappuccino ζεστό χωρίς γάλα.

Ααα! All is lost!

Δημοσ.
Διαβασμένο λάθος, με έπιασε νευρικό.

Επίσης +1 στην γκαρνέλλε,φρέντο ρε αμστελιάρηδες μπετατζήδες ναούμ.

Τι ΦΡΑΠΕ. Το σκατό μου μετά από υπερσιδήρωση είναι πιο εμφανίσιμο από τον φρικτό αφρό της φράπας.

:lol::lol::lol::-D:-D:-D:lol::lol::lol::lol:

Ι lol'ed!!!! A LOT!!

ωχ αχ ουχ

Δημοσ.
Ο αχτύπητος σε μπυροπότηρο είναι μεγάλη αγάπη. Βέβαια υπάρχει και ο φρέντο εσπρέσσο ως παραλλαγή, γευστικότερος και προτιμότερος.

Ο αφρός έχει κάτι το ξενέρωτο, άσε που αν τον αφήσεις λίγη ώρα γίνεται στόκος ο αφρός και δεν πίνεται.

How you define μπυροπότηρο;Υπάρχουν ένα σωρό σχήματα. :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...