alexzzz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 μπορούσα να ζήσω και χωρίς τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες...
Lucifer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Πρόσεχε γιατί παίζουν και πικ και είναι πανεύκολο να αρχίσει διαγωνισμός μήκους με τον freedubus.
soturin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Διστακτικά το νεαρό φοιτητή βρήκε σιγά σιγά το θάρρος να ειπεί, στο ασφυκτικά γεμάτο από καφεϊνομανείς δωμάτιο: "μήπως το καλύτερο είναι να μην πίνετε καφέ καθημερινά, με αποτέλεσμα να μη σας πιάνει ούτε το λίτρο, και να ψάχνετε γιατροσόφια να σας πιάσει; Εγώ το πρωί έχω ανάγκη μόνο λίγο χυμό, να πάρει ο εγκέφαλας τα σάκχαρά του..." Δεκάδες τρεμάμενα χέρια ορμούν να τον λιντσάρουν...
alexzzz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Πρόσεχε γιατί παίζουν και πικ και είναι πανεύκολο να αρχίσει διαγωνισμός μήκους με τον freedubus. πες μου μόνο ότι δεν υπάρχουν ήδη και θα βγουν μόνο και μόνο για τις ανάγκες του ποστ
imr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Καλα ρε πως πινετε τον φραπε χωρις αφρο? Αν δεν κατσεις ενα μισαωρο να ανακατεψεις τον φραπε (με αφρο φυσικα) χανει ολη του την αξια Αχτυπητο παντως μονο νες, και σκετο
alexzzz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Sign out.... αποσύνδεση... σπάσιμο του πισιού... τράβηγμα καλωδίων... ρίξιμο της κολόνας του ΟΤΕ...
slipknot Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Όσοι πίνουν τον φραπέ χωρίς αφρό είναι ιερόσυλοι και πρέπει να ανασκολοπίζονται. Αντί για πάσσαλο να χρησιμοποιείται καλαμάκι.
MsquitoPrincess Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Αν δεν κατσεις ενα μισαωρο να ανακατεψεις τον φραπε (με αφρο φυσικα) χανει ολη του την αξια Τι είναι?Πιλάφι? Στο μισάωρο τελειώνει ο δεύτερος.
freedubus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 διαγωνισμός μήκους με τον freedubus. Mετά από φραπέ; Είσαι σίγουρος;
MsquitoPrincess Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Ρε. Έξω τα τριζόνια κελαηδάνε. Τα γιασεμιά μυρίζουνε. Ξεκολλλάτε εσείς οι 2 με τα μήκη ναούμ' βραδιάτικα.
imr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Τι είναι?Πιλάφι? Στο μισάωρο τελειώνει ο δεύτερος. Τι δευτερος φραπες στο μισαωρο? Το παρακανεις , εγω πινω 3-4 φραπεδες την μερα αλλα μονιμα εχω ενα ποτηρι μπροστα μου Καθε φραπες κραταει 1-2 ωρες χαλαρα
nikos21aek Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Το παρακανεις , εγω πινω 3-4 φραπεδες την μερα αλλα μονιμα εχω ενα ποτηρι μπροστα μου Δεν βαριέσαι όλη μέρα να φτιάχνεις φραπέδες;
imr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δεν βαριέσαι όλη μέρα να φτιάχνεις φραπέδες; Εφτιαχνα παλια σε ενα μπυροποτηρο-βαζο 750μλ αλλα εσπασε ρε γμτ Με εκεινο μολις 2 φραπεδακια την μερα και ημουν κομπλε Ασε που μετα απο λιγη ωρα χαλαει ο αφρος, οποτε καλυτερα περισοτερους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.