Προς το περιεχόμενο

Φραπές αχτύπητος

we_will_rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Διστακτικά το νεαρό φοιτητή βρήκε σιγά σιγά το θάρρος να ειπεί, στο ασφυκτικά γεμάτο από καφεϊνομανείς δωμάτιο:

"μήπως το καλύτερο είναι να μην πίνετε καφέ καθημερινά, με αποτέλεσμα να μη σας πιάνει ούτε το λίτρο, και να ψάχνετε γιατροσόφια να σας πιάσει; Εγώ το πρωί έχω ανάγκη μόνο λίγο χυμό, να πάρει ο εγκέφαλας τα σάκχαρά του..."

Δεκάδες τρεμάμενα χέρια ορμούν να τον λιντσάρουν...

Δημοσ.
Πρόσεχε γιατί παίζουν και πικ και είναι πανεύκολο να αρχίσει διαγωνισμός μήκους με τον freedubus.

πες μου μόνο ότι δεν υπάρχουν ήδη και θα βγουν μόνο και μόνο για τις ανάγκες του ποστ :fear:

Δημοσ.

Καλα ρε πως πινετε τον φραπε χωρις αφρο?

Αν δεν κατσεις ενα μισαωρο να ανακατεψεις τον φραπε (με αφρο φυσικα) χανει ολη του την αξια

Αχτυπητο παντως μονο νες, και σκετο

Δημοσ.

Sign out.... αποσύνδεση... σπάσιμο του πισιού... τράβηγμα καλωδίων... ρίξιμο της κολόνας του ΟΤΕ...

Δημοσ.

Όσοι πίνουν τον φραπέ χωρίς αφρό είναι ιερόσυλοι και πρέπει να ανασκολοπίζονται. Αντί για πάσσαλο να χρησιμοποιείται καλαμάκι.

Δημοσ.
Αν δεν κατσεις ενα μισαωρο να ανακατεψεις τον φραπε (με αφρο φυσικα) χανει ολη του την αξια
Τι είναι?Πιλάφι? Στο μισάωρο τελειώνει ο δεύτερος.
Δημοσ.
Τι είναι?Πιλάφι? Στο μισάωρο τελειώνει ο δεύτερος.

Τι δευτερος φραπες στο μισαωρο?

Το παρακανεις , εγω πινω 3-4 φραπεδες την μερα αλλα μονιμα εχω ενα ποτηρι μπροστα μου :P

Καθε φραπες κραταει 1-2 ωρες χαλαρα

Δημοσ.
Το παρακανεις , εγω πινω 3-4 φραπεδες την μερα αλλα μονιμα εχω ενα ποτηρι μπροστα μου :P

Δεν βαριέσαι όλη μέρα να φτιάχνεις φραπέδες;

n502101495462234343.jpg

Δημοσ.
Δεν βαριέσαι όλη μέρα να φτιάχνεις φραπέδες;

n502101495462234343.jpg

Εφτιαχνα παλια σε ενα μπυροποτηρο-βαζο 750μλ αλλα εσπασε ρε γμτ :(

Με εκεινο μολις 2 φραπεδακια την μερα και ημουν κομπλε

Ασε που μετα απο λιγη ωρα χαλαει ο αφρος, οποτε καλυτερα περισοτερους :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...