we_will_rise Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 άμα ρουφάς μόνο τον καφέ και αφήσεις τον αφρό στο τέλος το ίδιο δεν είναι? ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ? Μου αρέσουν οι καθαρές δουλειές... Ποτέ δεν αφήνω περιεχόμενο στο πιάτο ή ποτήρι μου ! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:46 ---------- Γιατί είμαι ο Χούλκ. Γιατί δε με παίρνει ο ύπνος από τους φραπέδες, στριφογυρνάω και πετάω τα μαξιλαροσέντονα απ' τα νεύρα μου οπότε τελικά πέφτω στο πάτωμα και σέρνομαι σα σκουλήκι μέχρι να με πάρει ο ύπνος στις 6 το πρωί. Και 7 χτυπάει το ξυπνητήρι. ΑΑΡΓΚ. Χύθηκε φραπές στο πληκτρολόγιο. Ζήτα κάποιο γιατροσόφι από τον λόυτσιφεR, θα σε βολέψει !
jason_rethymno Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Χύθηκε φραπές στο πληκτρολόγιο. Πότε σου χυθηκε ο φραπές στο πληκτρολογιο?
freedubus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Πριν από λίγο. Σοκαριστικό δεν είναι; Εφτιαξα άλλον, έγλυψα βέβαια ο,τι μπόρεσα..
deminho11 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 freedubus απλά RESPECT!!! Έπρεπε να σε είχα μεγάλο αδερφό ρε πούστη μου...
freedubus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Ηταν αχτύπητος σε μπυροπότηρο με ζάχαρη στη μύτη του κουταλιού. Το πληκτρολόγιο είναι καλό μάηκροσοφτ, σκυλί, κάτω απ τη βρύση με νερό και βετέξ το πέταξα και όλα οκ. Αδιάβροχα τα κάνουν; εντιτ: να, αυτό είναι Το προτείνω. Φραπέ-προύφ.
Garnele Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Ο αχτύπητος σε μπυροπότηρο είναι μεγάλη αγάπη. Βέβαια υπάρχει και ο φρέντο εσπρέσσο ως παραλλαγή, γευστικότερος και προτιμότερος. Ο αφρός έχει κάτι το ξενέρωτο, άσε που αν τον αφήσεις λίγη ώρα γίνεται στόκος ο αφρός και δεν πίνεται.
firewalker Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Έχουν μια ελαστική μεμβράνη κάτω από τα πλήκτρα και δύσκολα περνάνε υγρά. Τα φτηνά έχουν μεμβράνη μόνο κάτω από κάθε πλήκτρο και όταν πέσει νερό...
freedubus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Ον τόπικ, φραπέ χτυπημένο με αφρό ποτέ μα ποτέ δεν καταφέρνω να τον τελειώσω. 1-2 γουλιές και τον παρατάω γιατί με πάει τρείς και πέντε. Αχτύπητο, μπορώ να πιώ όλο το ποτήρι σχετικά γρήγορα χωρίς παρενέργειες (ίδια ποσότητα καφέ-νερού φυσικά). Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.
gvaggis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δεν νομίζω να είναι ποιο δυνατός. Με ποια λογική; Ούτε έχω καταλάβει κάτι τέτοιο. Δέχεσαι λιγότερη ποσότητα καφέ στον οργανισμό ναι, πρέπει να ισχύει αφού όταν έχει αφρό κάτι μένει στο ποτήρι. Εεεεεε μα νομίζω με ΑΥΤΗ τη λογική!! Αμα δέχεσαι περισσότερη δόση καφέ στον οργανισμό σου, ο καφές αυτομάτως δεν παίρνει την ιδιότητα του "πιο δυνατου" ; Στον Α-χτύπητο πίνεις διαλυμένο όοοοοοολο τον καφέ σαν καλό παιδάκι, ενώ με τον Χ-τύπητο ο φρούλης-Α-φρούλης κρατάει κ λίγο για τον εαυτούλη..του.
alexzzz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 εγώ πάλι πίνω αχτύπητο γιατί βαριέμαι να τον φτιάξω σωστά.
MsquitoPrincess Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Ούτε γω γουστάρω τον αφρό, αλλά σε περίπτωση ύπαρξής του, συμπληρώνουμε με παγωμένο νερό και ολοκληρώνουμε την καφεποσία. Και τι ζάχαρη ρε. Τον καταστρέφετε.
Lucifer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Το πληκτρολόγιο είναι καλό μάηκροσοφτ, σκυλί, κάτω απ τη βρύση με νερό και βετέξ το πέταξα και όλα οκ. Διαβασμένο λάθος, με έπιασε νευρικό. Επίσης +1 στην γκαρνέλλε, φρέντο ρε αμστελιάρηδες μπετατζήδες ναούμ. Τι ΦΡΑΠΕ. Το σκατό μου μετά από υπερσιδήρωση είναι πιο εμφανίσιμο από τον φρικτό αφρό της φράπας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.