Προς το περιεχόμενο

Φραπές αχτύπητος

we_will_rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
άμα ρουφάς μόνο τον καφέ και αφήσεις τον αφρό στο τέλος το ίδιο δεν είναι?

ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ?

Μου αρέσουν οι καθαρές δουλειές...

Ποτέ δεν αφήνω περιεχόμενο στο πιάτο ή ποτήρι μου !

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:46 ----------

Γιατί είμαι ο Χούλκ. Γιατί δε με παίρνει ο ύπνος από τους φραπέδες, στριφογυρνάω και πετάω τα μαξιλαροσέντονα απ' τα νεύρα μου οπότε τελικά πέφτω στο πάτωμα και σέρνομαι σα σκουλήκι μέχρι να με πάρει ο ύπνος στις 6 το πρωί. Και 7 χτυπάει το ξυπνητήρι. ΑΑΡΓΚ.

Χύθηκε φραπές στο πληκτρολόγιο.

Ζήτα κάποιο γιατροσόφι από τον λόυτσιφεR, θα σε βολέψει !

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ηταν αχτύπητος σε μπυροπότηρο με ζάχαρη στη μύτη του κουταλιού. Το πληκτρολόγιο είναι καλό μάηκροσοφτ, σκυλί, κάτω απ τη βρύση με νερό και βετέξ το πέταξα και όλα οκ. Αδιάβροχα τα κάνουν;

εντιτ: να, αυτό είναι PER.575613.jpg Το προτείνω. Φραπέ-προύφ.

Δημοσ.

Ο αχτύπητος σε μπυροπότηρο είναι μεγάλη αγάπη. Βέβαια υπάρχει και ο φρέντο εσπρέσσο ως παραλλαγή, γευστικότερος και προτιμότερος.

Ο αφρός έχει κάτι το ξενέρωτο, άσε που αν τον αφήσεις λίγη ώρα γίνεται στόκος ο αφρός και δεν πίνεται.

Δημοσ.

Έχουν μια ελαστική μεμβράνη κάτω από τα πλήκτρα και δύσκολα περνάνε υγρά. Τα φτηνά έχουν μεμβράνη μόνο κάτω από κάθε πλήκτρο και όταν πέσει νερό...

Δημοσ.

Ον τόπικ, φραπέ χτυπημένο με αφρό ποτέ μα ποτέ δεν καταφέρνω να τον τελειώσω. 1-2 γουλιές και τον παρατάω γιατί με πάει τρείς και πέντε.

Αχτύπητο, μπορώ να πιώ όλο το ποτήρι σχετικά γρήγορα χωρίς παρενέργειες (ίδια ποσότητα καφέ-νερού φυσικά).

Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.

Δημοσ.
Δεν νομίζω να είναι ποιο δυνατός. Με ποια λογική; Ούτε έχω καταλάβει κάτι τέτοιο. Δέχεσαι λιγότερη ποσότητα καφέ στον οργανισμό ναι, πρέπει να ισχύει αφού όταν έχει αφρό κάτι μένει στο ποτήρι.

Εεεεεε μα νομίζω με ΑΥΤΗ τη λογική!!

Αμα δέχεσαι περισσότερη δόση καφέ στον οργανισμό σου, ο καφές αυτομάτως δεν παίρνει την ιδιότητα του "πιο δυνατου" ;

Στον Α-χτύπητο πίνεις διαλυμένο όοοοοοολο τον καφέ σαν καλό παιδάκι, ενώ με τον Χ-τύπητο ο φρούλης-Α-φρούλης κρατάει κ λίγο για τον εαυτούλη..του.

Δημοσ.

Ούτε γω γουστάρω τον αφρό, αλλά σε περίπτωση ύπαρξής του, συμπληρώνουμε με παγωμένο νερό και ολοκληρώνουμε την καφεποσία.

Και τι ζάχαρη ρε. Τον καταστρέφετε.

Δημοσ.
Το πληκτρολόγιο είναι καλό μάηκροσοφτ, σκυλί, κάτω απ τη βρύση με νερό και βετέξ το πέταξα και όλα οκ.

Διαβασμένο λάθος, με έπιασε νευρικό.

Επίσης +1 στην γκαρνέλλε, φρέντο ρε αμστελιάρηδες μπετατζήδες ναούμ.

Τι ΦΡΑΠΕ. Το σκατό μου μετά από υπερσιδήρωση είναι πιο εμφανίσιμο από τον φρικτό αφρό της φράπας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...