Προς το περιεχόμενο

Φραπές αχτύπητος

we_will_rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαίρεται,

μια ερωτησούλα...

Σαν γνήσιος φοιτητής πίνω minimum ένα φραπέ/μέρα... Το τελευταίο 6μηνο, από γλυκό-γάλα που έπινα το γύρισα σε μέτριο χωρίς και έχει μια βδομάδα που τον πίνω μέτριο-χωρίς αχτύπητο.. Είναι αλήθεια ότι ο αχτύπητος σε χτυπάει πολύ χειρότερο από τον κανονικό ;; Μέχρι ότι θα αποκτήσω τικ μου είπανε !!

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπα..

Γιατί δεν πίνεις 2 χτυπημένους μετριους;; Τσιγκουνεύεσαι τον καφέ, τη ζαχαρη ή τα καλαμάκια;;;;

eidt: Η μα..ια στον αχτύπητο είναι οτι δεν μπορεις να παίξεις με τον αφρο.

Δημοσ.

Μην το γελάς καθόλου. Και ο Μητσοτάκης φραπέ έπινε.

Ναι είναι πιο δυνατός ο αχτύπητος απο τον χτυπημένο. Τώρα για το αν θα αποκτήσεις τικ.....

Δημοσ.
Μπα..

Γιατί δεν πίνεις 2 χτυπημένους μετριους;; Τσιγκουνεύεσαι τον καφέ, τη ζαχαρη ή τα καλαμάκια;;;;

eidt: Η μα..ια στον αχτύπητο είναι οτι δεν μπορεις να παίξεις με τον αφρο.

τίποτα απ'τα 2 δεν τσιγκουνεύομαι, και βασικά αυτό που μου αρέσει στον αχτύπητο είναι ακριβώς ότι δεν έχει αφρό

Δημοσ.

Κοίτα, τελείως αχτύπητος δε μου αρέσει.Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να χτυπήσεις για 1-2 δευτερόλεπτα τα υλικά με το νερό και μετά να προσθέσεις παγάκια και νερό.Βασικά νομίζω τελείως αχτύπητος θα γρατζουνάει τον ουρανίσκο σου η ζάχαρη και ο καφές.Μαλάκια δε νομίζεις.Η γεύση εννοώ.

Οπότε λίγο χτύπημα, λίγος αφρός.

Δημοσ.

Κοίτα, τελείως αχτύπητος δε μου αρέσει.Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να χτυπήσεις για 1-2 δευτερόλεπτα τα υλικά με το νερό και μετά να προσθέσεις παγάκια και νερό.Βασικά νομίζω τελείως αχτύπητος θα γρατζουνάει τον ουρανίσκο σου η ζάχαρη και ο καφές.Μαλάκια δε νομίζεις.Η γεύση εννοώ.

Οπότε λίγο χτύπημα, λίγος αφρός.

Κοίτα,

βάζω νερό, 1 γεμάτη καφέ, 1 γεμάτη ζάχαρη, ανακατεύω κανα λεπτό με το καλαμάκι, βάζω νερό, παγάκια και that's all, δεν αφήνω δηλαδή αδιάλυτα κομμάτια...

Θα το δοκιμάσω πάντως αυτό το 2s-shake!

Θα είμαι πολύ μλκς αν τον φτιάχνω κανονικά και μετά με ένα κουτάλι ξεφορτώνομαι τον κωλο-αφρό..;

Δημοσ.

Θα είμαι πολύ μλκς αν τον φτιάχνω κανονικά και μετά με ένα κουτάλι ξεφορτώνομαι τον κωλο-αφρό..;

άμα ρουφάς μόνο τον καφέ και αφήσεις τον αφρό στο τέλος το ίδιο δεν είναι?

ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ?

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι ποιο δυνατός. Με ποια λογική; Ούτε έχω καταλάβει κάτι τέτοιο. Δέχεσαι λιγότερη ποσότητα καφέ στον οργανισμό ναι, πρέπει να ισχύει αφού όταν έχει αφρό κάτι μένει στο ποτήρι.

Δημοσ.
γιατί ;

Γιατί είμαι ο Χούλκ. Γιατί δε με παίρνει ο ύπνος από τους φραπέδες, στριφογυρνάω και πετάω τα μαξιλαροσέντονα απ' τα νεύρα μου οπότε τελικά πέφτω στο πάτωμα και σέρνομαι σα σκουλήκι μέχρι να με πάρει ο ύπνος στις 6 το πρωί. Και 7 χτυπάει το ξυπνητήρι. ΑΑΡΓΚ.

ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ?

Χύθηκε φραπές στο πληκτρολόγιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...