Προς το περιεχόμενο

Level One WBR 3600

gyiama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως αναφερω στον τιτλο εχω το συγκεκριμενο router το οποιο το εχω περιπου 1 μηνα και μου εχει βγαλει την ψυχη!!!κανει συνεχεια αποσυνδεσεις σχεδον 1 φορα τη μερα και επανερχεται σχεδον παντα μετα απο επανεκινηση(δλδ βγαλσιμο απο την πριζα)και περα απο αυτο εχω και το αλλο κουλο με το που θα συνδεσω επανω στο router 2ο pc με καλωδιο οχι ασυρματα κατευθειαν κανει αποσυνδεση και θελει παλι reset για να επανελθει !!!το εχω κανει αναβαθμιη με τοτελευταιο firmware αλλα καμια διαφορα!!!!μπορει καποιος να με βοηθησει?ειναι κριμα να το πεταξω σε κανενα ντουβαρι:devil:

ΥΓ μεχρι πριν ειχα το baudtec το ασυρματο το οποιο ηταν απλα κορυφαιο ποτε δεν εκανε τετοια χαζα και ποτε δεν ειχα προβλημα οτι και να συνεδεα επανω του!!!

Δημοσ.

χαχαχαχ καλα να παθω δλδ ε?και να φανταστεις οτι μου το συστησε φιλοσ για πολυ σταθερο μοντεμ!!!!!και τον ακουσα ο ............!!!!!! ενω ειχα ρωτησει εδω και τα παιδια μου ειχαν πει linksys η thomson αλλα αυτο το πηρα γμτ σχεδον τζαμπα γι αυτο το πηρα !!!!!!

Δημοσ.

to Πηρες τσαμπα και τωρα θα χαλασεις αλλα τοσα λεφτα για να παρεις αλλο.αν δεν παιζει και με firmware τοτε....εκτος αν η γραμμη σου ειναι τοσο χαλια και για αυτο κανει αποσυνδεσεις.οποτε πριν το πεταξεις γραψε και τα στοιχεια της γραμμης.τωρα αν ειναι δεδομενο οτι με το που μπει δευτερο pc χανει το ιντερνετ και γινετε παντα αυτο αρα δεν φταιει η γραμμη τοτε πετατο.αν εχεις καλη γραμμη Linksys αλλιως thomson

Δημοσ.

Φίλε gyiama είχα το Speedtouch 585 και δεν μου άρεσε που έκανε κανα disconnect πού κ πού. Το βαρέθηκα να το βλέπω κιόλας και λέω δεν παίρνω το WBR 3600 που είναι και μουράτο; Και το πήρα, πούλησα και το speedtouch, και είχα τα ίδια ακριβώς με εσένα. Κατέληξα να παίρνω σβάρνα τα oteshop να βρω το speedtouch 585v7 και βρήκα την ηρεμία μου. Το WBR 3600 ακόμα απούλητο το έχω..

Δημοσ.
Φίλε gyiama είχα το Speedtouch 585 και δεν μου άρεσε που έκανε κανα disconnect πού κ πού. Το βαρέθηκα να το βλέπω κιόλας και λέω δεν παίρνω το WBR 3600 που είναι και μουράτο; Και το πήρα, πούλησα και το speedtouch, και είχα τα ίδια ακριβώς με εσένα. Κατέληξα να παίρνω σβάρνα τα oteshop να βρω το speedtouch 585v7 και βρήκα την ηρεμία μου. Το WBR 3600 ακόμα απούλητο το έχω..

speedtouch oxi τα τρελα κλειδωματα αλλα τερας σταθεροτητας.

Δημοσ.

αααα μαλλον με σωσατε παιδια περιμενοω απαντηση απ το παλικαρι!!!!!τελικα μιλαμε για τεραστια πατατα το levelone!!!! δλδ ελεος κατ αρχην ενα ακομα κουσουρι που βρηκα ειναι οτι δεν παιζιε με ολες τις καρτες wifi να φανταστειτε προχθες εβαλα μια καρτα pci wi fi σε ενα αλλο pc level one παρακαλω και η καρτα και δεν συνδεοτανε με τπτ δλδ το εβλεπε κανονικα το router και δηθεν εκανε συνδεση μιση ωρα και στο τελος τπτ!!!αλλαξα καρτα εβαλα μια της edi max και επαιξε αμεσως!!!!!!! ακομα και η καρτα τους της level one ειναι πατατα μια εβρισκε και μια δεν εβρισκε κανενα αλλο δυκτιο!!!!!οτι να ναι!!!!!

Δημοσ.

εβαλα τους πιο καινουριους που βρηκα απ το site της εταιριας αλλα το παρατηρησα και τωρα που ετυχε να εχω ενα μινι laptop eeepc ASUS το οποιο ουτε αυτο μπορει να συνδεθει με το router κανω την συνδεση και μια ωρα προσπαθει να συνδεθει χωρις κανενα αποτελεσμα!!!!ελπιζω αν παρω κανενα αλλο router να μην εχω κανενα τετοιο προβλημα!!!!!!

Δημοσ.
εβαλα τους πιο καινουριους που βρηκα απ το site της εταιριας αλλα το παρατηρησα και τωρα που ετυχε να εχω ενα μινι laptop eeepc ASUS το οποιο ουτε αυτο μπορει να συνδεθει με το router κανω την συνδεση και μια ωρα προσπαθει να συνδεθει χωρις κανενα αποτελεσμα!!!!ελπιζω αν παρω κανενα αλλο router να μην εχω κανενα τετοιο προβλημα!!!!!!

den θα εχεις .δεη σημαινει οτι ολα τα ρουτερ ειναι το ιδιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...