Προς το περιεχόμενο

macbook 13 unibody σε imac

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σκεφτομαι να πουλησω το macbook 13 late 008 2.4ghz 2gb ram wd320hdd 7200rpm

θελω να παρω imac.

ποσα λεται να πηγαινει το macbook? το εχω αγορασει 1550ευρο 15 ημερες μετα την πρωτη κυκλοφορια τους. ειναι σε αριστη κατασταση.

με τα λεφτα που θα το πουλησω ποιο imac θα ηταν καλα να παρω ειται με τα λεφτα που θα δοθει ειται με κατι περισοτερο.

ξερω οτι η apple μας την εφερε με την νεα τιμη του unibody....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχε υποψην σου οτι αυτο το macbook pro 13.3" που εχει αισθητα καλυτερη οθονη, 40% μεγαλυτερη αυτονομια, firewire, card reader , ειναι γενικοτερα το καινουριο μοντελο και υστερει μονο λιγο στον επεξεργαστη (2.26GHz εναντι 2.4GHz) και στον εξτρα σκληρο που εβαλες(60 ευρω κοστος) κοστιζει 1130 ευρω στην Γερμανια(+30 ευρω μεταφορικα) και στην Ελλαδα θα κοστιζει γυρω στα 1200 ευρω.

Αν βαλουμε και τον εξτρα σκληρο, τοτε παει στα 1260 ευρω απο Ελλαδα.

Οποτε τον δικο σου οντας μεταχειρισμενο κ υποδεεστερο-παλιοτερο, φανταζομαι θα πιασει γυρω στα 1000 ευρω.(εκτος αν βρεις καποιον ασχετο που θα προτιμησει 5% πιο γρηγορο επεξεργαστη αντι για πολυ καλυτερη οθονη,40% μεγαλυτερη αυτονομια,firewire, καινουριο pro μοντελο κλπ)

Oπως και να εχει, καντο οσο πιο γρηγορα γινεται , πριν ερθουν τα καινουρια στην Ελλαδα.

Υ.Γ.: Το θεμα ειναι γιατι να παρεις iMac, ενω εχεις macbook. Παρε μια μεγαλη οθονη, καλο πληκτρολογιο και εισαι αρχοντας κ ετσι θα εχεις και φορητοτητα και ανεση..

Αν τελικως καταληξεις σε iMac, χτυπα καποιο απο αυτα τα 2 μοντελα:

http://www.notebook.de/apple-imac-mit-intel-core-2-duo-cpu-266ghz-24zoll-p-19509/

http://www.notebook.de/apple-imac-mit-intel-core-2-duo-cpu-293ghz-24zoll-p-19512/

Για 20" iMac μην το συζητας καθολου.

Εμπεριστατωμενα λογια απο τον haHa οπως παντα! Να συμπληρωσω οτι πλεον σε e-shop & multirama ειδα το mbp 15 2.4 στα 1590+ απο 1800 το οποιο εχει τις δυο καρτες, οχι σαν το καινουριο που θα εχει την 9400. Οποτε καταλαβαινεις ποσο θα πεσει και το δικο σου.

Αν δεν τιθεται οικονομικο θεμα, για μενα να το κρατησεις το λαπτοπ και στριμωξου αγοραζοντας και τον imac. Και εγω το ιδιο ειχα κανει με εσενα ( me macbook white τοτε) και ξαναγυρισα σε λαπτοπ

τωρα το εχω ετσι

http://img194.imageshack.us/i/img29002468704.jpg/

βλεπω οτι χανω αρκετο χρημα και δεν θα αξιζει. καλυτερα να παρω τον imac και να εχω και το macbook. απλα ο λογος που θελω τον imac ειναι γιατι δεν χριαζομαι πλεον το φορητο τοσο πολυ. επισης εχω 24/7 το φορητο κανοντας αρκετες δουλειες και φοβαμε μηπως τα τιναξει:-) ο imac σιγουρα θα ειναι ποιο ανθεκτικος για 24/7.

ενωμεταξη ακουστηκε τιποτα για αναβαθμιση των imac μεχρι το Σεπτεμβρη?

img29002468704.jpg

... επισης εχω 24/7 το φορητο κανοντας αρκετες δουλειες και φοβαμε μηπως τα τιναξει:-) ...

Η καλυτερη αναβαθμιση τοτε ειναι η αγορα επεκτασης εγγυησης! :-)

Η καλυτερη αναβαθμιση τοτε ειναι η αγορα επεκτασης εγγυησης! :-)

εχω ακομη μεχρι τον Οκτωβρι για αγορα. μαλον ειναι τα ραμ η επομενη:-)

υπολογιζεται οτι θα πεσει η τιμη των ddr3 μεχρι σεπτεμβτη?

εχω ακομη μεχρι τον Οκτωβρι για αγορα. μαλον ειναι τα ραμ η επομενη:-)

υπολογιζεται οτι θα πεσει η τιμη των ddr3 μεχρι σεπτεμβτη?

Πιο κατω απο 52 ευρω?

Ε, η λογικη λεει οτι μπορει να πεσουν λιγο, αλλα ποσο πιο κατω να πανε αραγε?

Κατω απο 40 δυσκολα.

Πιο κατω απο 52 ευρω?

Ε, η λογικη λεει οτι μπορει να πεσουν λιγο, αλλα ποσο πιο κατω να πανε αραγε?

Κατω απο 40 δυσκολα.

τελικη μου ερχεται 74 για κυπρο. θα ηταν ποιο ευχαριστω να τα αγορασω αζι με την εγκατασταση του snow leopard:-)

Σκευτομαι και εγω για 4γιγα... Πηγα σε 7200 οποτε αυτο μενει. Εχω δει και 300mb ελευθερα και κατι μου λεει πως πρεπει να στραφω προς την μνημη. Καποιες φορες βλεπω παγωματακια του 1 sec, που αν δεν οφειλονται στο paragon ntfs (Νο1 υποψηφιο) τοτε μαλλον ειναι θεμα μνημης...

Τα παγωματακια (ειδικα αν συνοδευονται και απο το spinning ball ή συμβαινουν οταν κανεις απλη χρηση και οχι κατι σουπερ απαιτητικο) δυσκολα θα οφειλονται στην λιγη μνημη..

Αλλα οπως και να εχει , με τις τιμες-προκληση που εχουν οι μνημες, ειναι κριμα να μην παρεις.

μπορει καποιος να αλαξει την οθονη της 1ης γενιας macbook με τη νεα γενια που ειναι καλυτερες? ασχετος αν δεν συμφερει οικονομικα. θα ειναι συμβατες?

σε λιγο καιρο απο ebay η απι ifixit ?

Μπορει..

Αλλα παλι η λογικη λεει οτι πιο φθηνα θα σου ερθει να πουλησεις το δικο σου και να αγορασεις ενα καινουριο .:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...