Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση Wireless Router

Nightstrike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Tελικά το πήρα το linksys και για την ώρα δουλεύει μια χαρά. Το attenuation μου είναι 35 τελικά. Ευχαριστώ για την βοήθεια.:-D

35 ειναι μια χαρα

OK, τώρα άρχισα να ανησυχώ.:fear:

το attenuation δεν μπορώ να το δω από το sagem αφού έχει χαλάσει. Απ' ότι κατάλαβα το atttenuation έχει σχέση με τον θόρυβο. Υπέθετα ότι απλά δεν θα πιάνει την μέγιστη ταχύτητα όχι ότι μπορεί να με πετάει έξω. Μήπως να την ακυρώσω την παραγγελία(Θα πήγαινα να το πάρω/πληρώσω από το κατάστημα σε λίγο.); :confused: Απλά δεν ήθελα να το τραβήξω κι άλλο με το ψάξιμο. Αν παραγγείλω speedtouch από @shop πάμε 5 μέρες+ λόγω Σαβ/Κύριακου. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει να μάθω αυτό το attenuation; Μέσω του ΟΤΕ ας πούμε.

ενημερωτικα ο οτε μονο αν μπορει να δει το τελευταιο σου sync Μονο τοτε θα μπορει να δει και τα στατιστικα και αυτο αν βρεις ατομο να στο πει εκειμεσα

Εξαιρετικα ρουτερς και χωρις αποσυνδεσεις σε ψηλα attenuation που εχω δοκιμασει, ειναι τα 3com. Εβαλα πριν 20 ημερες σε ενα χωριο με att=52 και margin=17 και τραβηξα

τηλεφωνικο καλωδιο (utp) 60μετρα και δεν εχει πεσει ουτε μια στιγμη.

το utp ετσι και αλλιως δεν θα το επηρεασει αλλα με 17 margin δυσκλο να εχει αποσυνδεση

Δημοσ.

Επειδή είχες ζητήσει να πω τα αποτελέσματα, συμβαίνει ένα περίεργο που δεν συνέβαινε με το παλιό router. Δεν ξέρω αν είναι απλά σύμπτωση όμως.

Παλιά όταν κατέβαζα κάτι με direct download, σταματούσε στο 99% και αν υποστήριζε resume τότε κατέβαινε μετά από λίγο και το υπόλοιπο. Αυτό μου συνέβαινε σχεδόν πάντα. Τώρα πια όχι. Κατεβαίνει με την μία. Δεν ξέρω, πολύ περίεργο μου φαίνεται να έχει σχέση κάτι τέτοιο με την αλλαγή router. Όπως και να χει όμως καλό είναι.:-D

Επίσης κάτι που μπορεί να το ξέρουν οι περισσότεροι αλλά εγώ ανακάλυψα μετά από 2 ώρες ταλαιπωρίας: Το username/password του συγκεκριμένου router είναι admin. Γιατί δεν το γράφουν πουθενά στην συσκευασία ρε παιδιά.:mad: Δεν πήγαινε με τίποτα το μυαλό μου. Μπήκα τελικά στο site της εταιρείας για να το μάθω. Μετά, αμέσως έκανα τις ρυθμίσεις που χρειάζονταν ο router, στο "απλό" πνίγηκα.

Επίσης, για ποιο λόγο υπάρχουν cd εγκατάστασης (το ίδιο αναρωτιέμαι και για όσα συνοδεύουν φωτογραφικές μηχανές, scanner κτλ.) αφού το μόνο που καταφέρνουν είναι να σε μπερδεύουν; Μέσα στις 2 ώρες ταλαιπωρίας ήταν και το cd. Δεν μπορούσε να βρει τον router. Φυσικό αφού δεν ήξερα τον κωδικό. Δεν μου έλεγε όμως τίποτα ,τα δάχτυλα μου έπρεπε να μυρίσω. Με το που τον βρήκα τον κωδικό ούτε που ασχολήθηκα με το cd:Για ποιο λόγο αφού όλα γίνονται ευκολότερα στην σελίδα του router;

Δημοσ.

να σοθ απαντησω.ολα τα linksys einai admin admin β.το cd πραγματ ειναοι πολυ χαζο και το θεωρουν must και στο τελος σε μπερδευει απλα το βαζουν για αυτο που δεν ξερει τι σημαινει ip αλλα στο τελος τα κανουν χειροτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...