Προς το περιεχόμενο

εξάτμιση

zachaoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!Χθες έβαλα ένα τελικό καζανάκι της sebring στο hyundai accent μου χωρίς να εχώ τον επιθυμητό θόρυβο που ήθελα.Ακούγεται πιο λιγο και απο την μανίσια. Μπορω να κανω κατι πανω σ αυτην ετσι ωστε να βγει λιγος θόρυβος?με τα διαφράγματα μέσα τι παίζει?και αν βάλω φιλτροχοάνη θα γίνει τιποτα? ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ετσι και αλλιως στο accent ο ηχος απο τον V8 ειναι πορωση,απλα να τον ενισχυσουμε λιγο με μια ελευθερη εξατμιση...

(οτι και να βαλεις σα μπρικι θα κανει,απο ποτε η ηχορυπανση ειναι καλο πραγμα?)

Μπορείς να βάλεις επίσης ένα τραπουλόχαρτο ή κάτι παρόποιο να χτυπάει στις ακτίνες ή ένα κουτάκι κοκακολα να βρίσκει ανάμεσα στο θόλο και το λάστιχο.

Καλησπέρα!Χθες έβαλα ένα τελικό καζανάκι της sebring στο hyundai accent μου χωρίς να εχώ τον επιθυμητό θόρυβο που ήθελα.Ακούγεται πιο λιγο και απο την μανίσια. Μπορω να κανω κατι πανω σ αυτην ετσι ωστε να βγει λιγος θόρυβος?με τα διαφράγματα μέσα τι παίζει?και αν βάλω φιλτροχοάνη θα γίνει τιποτα? ευχαριστω.

Δοκίμασε να βάλεις φιλτροχοάνη.Όχι φίλτρο στο φιλτροκούτι γιατί δεν θα ακούσεις διαφορά στον ήχο αλλά φιλτροχοάνη.Δεν ξέρω πιο μοντέλο έχεις αλλά κοίταξε να δείς αν έχεις και μεσαίο καζανάκι.Αν έχεις τότε πρέπει να αλλάξεις κι αυτό αν θές θόρυβο,αλλά πρώτα δοκίμασε την φιλτροχοάνη...μπορεί αυτό να σου αρκεί.

Μεταξύ μας όμως το αμάξι δεν ενδείκνυται για τέτοια...Ούτε σπορ είναι,ούτε γρήγορο είναι αλλά γούστα είναι αυτά και πάω πάσο αφου σου αρέσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...