Προς το περιεχόμενο

kazaa

deathlok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

re pedia thelo na katebaso ena megalo arxeio apo to kazaa alla thelo molis teliosei i an den exei teliosei mexri tis 8 to proi na kopsi tin grammi ginete afto kapos mesa apo to kazaa.an oxi iparxei kapio prog pou na kanei prokathorismeno disconect.dilali na les esi 5 i ora tha kapsi tin grammi!

afta efxaristo ek ton proteron.

• Super Moderators
Δημοσ.

To Kazaa δεν έχει ενσωματωμένη λειτουργία για κλείσιμο γραμμής.

Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις το ShutItDown, ένα πρόγραμμα από έναν 'δικό μας' προγραμματιστή, τον bandito. Δουλεύει σε όλες τις εκδόσεις των Windows (και στα ΧΡ) και κλείνει τον υπολογιστή σε καθορισμένη από τον χρήστη ώρα. Είναι freeware, είναι ελληνικό, είναι φτιαγμένο από μέλος του forum, είναι αυτό που χρειάζεσαι! Πάρτο από εδώ.

Προωθείστε τη δουλειά ελλήνων ερασιτεχνών προγραμματιστών!

Yποστηρίξτε τη δουλειά των προγραμματιστών του Insomnia! ;)

Δημοσ.

να ρωτησω κατι σχετικα με το kazaa υπαρχει καποια ρυθμιση που να αυξανει την ταχυτητα download εκτος απο το pore sources?

Δημοσ.

To fast track accelarator ine ena poli mikro programataki pou litourgi KE gia kazaa to opio periexi ke tis dio litourgies pou 8elete. Kani shutdown when finish downloading ke af3ani tin taxitita downloading uploading ke ales epiloges.

Δημοσ.
To fast track accelarator ine ena poli mikro programataki pou litourgi

KE gia kazaa to opio periexi ke tis dio litourgies pou 8elete. Kani

shutdown when finish downloading ke af3ani tin taxitita downloading

uploading ke ales epiloges.<hr /></blockquote>

Σημερα ενας φιλος μου εδειξε καποιες τιμες σε καποιο κλειδι της registry Που αλλαξε και ειδε διαφορα.ειπε....τις εκανα και εγω αλλα δεν ξερω τελικα αν η διαφορα ειναι μεγαλη η οχι..ακομα δεν ποσταρο το κλειδι..για να το δω και αυριο...μηπως εχει κανει καποιο λαθος..η εγω δεν βλεπω κατι αξιοπροσεκτο!Ενα που παρατηρησα ειναι οτι με καποια αλλαγη σε μια τιμη...μπορει συνδεθει σε παραπανω απο 4 peers αν υπαρχουν βεβαια ..που σημαινει πιο πολλa resources!

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote apoc:</font><hr> </font><blockquote><font class="small">Quote:</font><hr />

To fast track accelarator ine ena poli mikro programataki pou litourgi

KE gia kazaa to opio periexi ke tis dio litourgies pou 8elete. Kani

shutdown when finish downloading ke af3ani tin taxitita downloading

uploading ke ales epiloges.<hr /></blockquote>

Σημερα ενας φιλος μου εδειξε καποιες τιμες σε καποιο κλειδι της registry Που αλλαξε και ειδε διαφορα.ειπε....τις εκανα και εγω αλλα δεν ξερω τελικα αν η διαφορα ειναι μεγαλη η οχι..ακομα δεν ποσταρο το κλειδι..για να το δω και αυριο...μηπως εχει κανει καποιο λαθος..η εγω δεν βλεπω κατι αξιοπροσεκτο!Ενα που παρατηρησα ειναι οτι με καποια αλλαγη σε μια τιμη...μπορει συνδεθει σε παραπανω απο 4 peers αν υπαρχουν βεβαια ..που σημαινει πιο πολλa resources! <hr /></blockquote>

Den milao gia to download accelarator ala gia to fast track accelarator pou ine gia peer to peer downloading uploading ke ine free. Mporis na to vris edo

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote paredwse:</font><hr> To Kazaa δεν έχει ενσωματωμένη λειτουργία για κλείσιμο γραμμής.

Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις το ShutItDown, ένα πρόγραμμα από έναν 'δικό μας' προγραμματιστή, τον bandito. Δουλεύει σε όλες τις εκδόσεις των Windows (και στα ΧΡ) και κλείνει τον υπολογιστή σε καθορισμένη από τον χρήστη ώρα. Είναι freeware, είναι ελληνικό, είναι φτιαγμένο από μέλος του forum, είναι αυτό που χρειάζεσαι! Πάρτο από εδώ.

Προωθείστε τη δουλειά ελλήνων ερασιτεχνών προγραμματιστών!

Yποστηρίξτε τη δουλειά των προγραμματιστών του Insomnia! ;) <hr /></blockquote>

Ευχαριστούμε φίλε paredose ! Χρειαζόμαστε τα καλά λόγια και την προώθηση!

Για οποιοδήποτε πρόβλημα με προγράμματα επικοινωνήστε πρώτα με τους δημιουργούς . Επίσης , το ίδιο για οποιαδήποτε πρόταση . (Υπάρχει και το forum της σελίδας μας)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...