Προς το περιεχόμενο

Κάτι που μας ενδιαφέρει όλους ιδιαίτερα.

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ετς ετς σωστος. γαμω τα αλμπουμB)

(μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνες)

washcloud εδω στα Γιαννενα απο υγρασια αλλο τιποτα! εχουμε συνηθισει πια τοσα χρονια

οχι, δεν τελειωσα ακομη την εξεταστικη,και ειμαι στο τμημα βρεφονηπιοκομιας!

(πέφτει λίγο αριστερά αλλά τεσπα)

...ρε συ, άκου να σου πω, παίζει πρόμπλεμ, δεν-ξέρω-πώς-και-συμβαίνει-όλη-την-ώρα, αλλά οι φοιτήτριες-βρεφονηπιοκομίας-εν-εξεταστική, μου ξυπνάνε (αυθορμήτως, ε) βρεφονηπιακά ένστιχτα, ενώ -κοίτα να δεις- τους ξυπνάω εγώ ανάλογα μητρικά (απίστευτο, ε; κι όμως).

Κι όλ' αυτά ταυτόχρονα.

Ξέρω, λες από μέσα σου τώρα "μα αυτό ακούγεται απίστευτο, πρέπει να το δω από κοντά".

και ναι, οι συγκεκριμένες προειδοποιήσεις που είχες δεχτεί να προσέχεις, ήταν όντως για ξεκάρφωμα

Δημοσ.

Δεν είμαι καχύποπτος γενικά.. αλλα αυτά τα "άκουσα για έναν aledjo post" μου μυρίζουν trap απο μακριά..

Ιφ νότ...

daaaaaaaaaaaaaaaaamnnnn!

Δημοσ.

(μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνες)

(πέφτει λίγο αριστερά αλλά τεσπα)

...ρε συ, άκου να σου πω, παίζει πρόμπλεμ, δεν-ξέρω-πώς-και-συμβαίνει-όλη-την-ώρα, αλλά οι φοιτήτριες-βρεφονηπιοκομίας-εν-εξεταστική, μου ξυπνάνε (αυθορμήτως, ε) βρεφονηπιακά ένστιχτα, ενώ -κοίτα να δεις- τους ξυπνάω εγώ ανάλογα μητρικά (απίστευτο, ε; κι όμως).

Κι όλ' αυτά ταυτόχρονα.

Ξέρω, λες από μέσα σου τώρα "μα αυτό ακούγεται απίστευτο, πρέπει να το δω από κοντά".

και ναι, οι συγκεκριμένες προειδοποιήσεις που είχες δεχτεί να προσέχεις, ήταν όντως για ξεκάρφωμα

οταν λες πολυ αριστερα που εννοεις, Τρικαλα;

χαχα, εισαι ομολογουμενως πολυ καλος στα λογια, στην πραξη να δουμε!

τις προειδοποιησεις τις πηρα με καλο ματι, αν και τελικα δεν ηταν τιποτα περα απο παιδιαριστικα τυπου πυροσβεστη κ αν εχω msn. ειμαι 100% σιγουρη αν μου στελνες ποτε εσυ πμ θα ταν πιο.. ευφανταστο! θα θελες να δοκιμασεις;;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...