opera Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 τα greeklish απαγορεύονται, με τα ορθογραφικά λάθη τέρατα που διαβάζουμε σε λίγα ευτυχώς posts όμως τι γίνεται. σε μία και μόνο λέξη 2-3 λάθη πάει πολύ, λίγος σεβασμός στην ελληνική γλώσσα η οποία δεν είναι και τυχαία (με αποδείξεις) δε βλάπτει.
slygeo87 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Nομίζω το 'χετε γαμ...το θεματάκι με τα ορθογραφικά.Ο καθένας γράφει όπως μπορεί. Επίσης φίλε μου όπερα θα γνωρίζεις πως μια πρόταση τουλάχιστον στην Ελληνική μιας και μιλάμε γι' αυτή αρχίζει με κεφαλαίο γράμμα και τελειώνει σε τελεία.Τα σημεία στίξης είναι απαραίτητα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Επίσης φίλε μου όπερα θα γνωρίζεις πως μια πρόταση τουλάχιστον στην Ελληνική μιας και μιλάμε γι' αυτή αρχίζει με κεφαλαίο γράμμα και τελειώνει σε τελεία.Τα σημεία στίξης είναι απαραίτητα. ναι αλλά αυτό δεν βελτιώνει το Search στο forum σε αντίθεση με την ορθογραφία αν θυμάμαι καλά πάντως υπάρχει και άλλο topic με αυτό το θέμα
slygeo87 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Empty your pockets..την ξέρεις τη συνέχεια; Εν κατακλείδι και επειδή κουράστηκα να γράφω μακροσκελή ποστς, το παληκάρι μιλάει περι σεβασμού της Ελληνικής.Ας μάθει να μιλάει πρώτα αυτός καλύτερα και ας αφήσει/ετε τους ανορθόγραφους εκει που είναι.
Evgenios1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 αλι δουλια δεν εχαιται να καναιται? Αιλα μου δαι.
dp@pa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Συγνωμη ρε ''OPERA'' αλλα, λιγο σεβασμο και σε αυτους, που ειναι ελληνες, και απλα, απο μοιρα, ειναι εξωτερικο. Δηλαδη, φταινε τα παιδια, οπως εμενα (αλλα πλεον αθηνα ειμαι) που μαθαμε σε ιδιοτικα σχολεια, εξωτερικο? και ειχαμε την δυσκολια στο γραψιμο? Αφου δεν μεναμε ελλαδα να τα μαθουμε οπως τα εμαθες εσυ? Μην εισαι κομπλεξικος στο θεμα, μην σκεφτεσε μονο τον εαυτο σου. Οπως μπορει γραφει ο καθενας, αλλα ειναι σαν να τους κοροιδευεις, καταμουτρα.. Αν ειναι δυνατον να φτασαμε σε αυτο το σημειο να μην μπορουμε να εκφραστουμε δηλαδη. Κανεις δεν σε υποχρεωνει να διαβασεις αυτα που λεμε εμεις, η ''ΞΕΝΟΙ'' να πουμε. p.s Αυτα τα ιταλικα κατω απο την υπογραφη σου τι σχεση εχει σε ενα ελληνικο φορουμε εε? ....tsssss...τι αλλο θα ακουσουμε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 από την μια πλευρά έχεις δίκιο dp@pa από την άλλη μπορείτε κάλιστα να βάλετε ορθογραφικό έλεγχο στον firefox για παράδειγμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.