Προς το περιεχόμενο

ορθογραφικά λάθη


opera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα greeklish απαγορεύονται,

με τα ορθογραφικά λάθη τέρατα που διαβάζουμε σε λίγα ευτυχώς posts όμως τι γίνεται.

σε μία και μόνο λέξη 2-3 λάθη πάει πολύ, λίγος σεβασμός στην ελληνική γλώσσα η οποία δεν είναι και τυχαία (με αποδείξεις) δε βλάπτει.

Δημοσ.

Nομίζω το 'χετε γαμ...το θεματάκι με τα ορθογραφικά.Ο καθένας γράφει όπως μπορεί.

Επίσης φίλε μου όπερα θα γνωρίζεις πως μια πρόταση τουλάχιστον στην Ελληνική μιας και μιλάμε γι' αυτή αρχίζει με κεφαλαίο γράμμα και τελειώνει σε τελεία.Τα σημεία στίξης είναι απαραίτητα.

  • Super Moderators
Δημοσ.
Επίσης φίλε μου όπερα θα γνωρίζεις πως μια πρόταση τουλάχιστον στην Ελληνική μιας και μιλάμε γι' αυτή αρχίζει με κεφαλαίο γράμμα και τελειώνει σε τελεία.Τα σημεία στίξης είναι απαραίτητα.

 

ναι αλλά αυτό δεν βελτιώνει το Search στο forum σε αντίθεση με την ορθογραφία :o

 

αν θυμάμαι καλά πάντως υπάρχει και άλλο topic με αυτό το θέμα

Δημοσ.

Empty your pockets..την ξέρεις τη συνέχεια;

Εν κατακλείδι και επειδή κουράστηκα να γράφω μακροσκελή ποστς, το παληκάρι μιλάει περι σεβασμού της Ελληνικής.Ας μάθει να μιλάει πρώτα αυτός καλύτερα και ας αφήσει/ετε τους ανορθόγραφους εκει που είναι.

Δημοσ.

Συγνωμη ρε ''OPERA'' αλλα, λιγο σεβασμο και σε αυτους, που ειναι ελληνες, και απλα, απο μοιρα, ειναι εξωτερικο. Δηλαδη, φταινε τα παιδια, οπως εμενα (αλλα πλεον αθηνα ειμαι) που μαθαμε σε ιδιοτικα σχολεια, εξωτερικο? και ειχαμε την δυσκολια στο γραψιμο? Αφου δεν μεναμε ελλαδα να τα μαθουμε οπως τα εμαθες εσυ? Μην εισαι κομπλεξικος στο θεμα, μην σκεφτεσε μονο τον εαυτο σου. Οπως μπορει γραφει ο καθενας, αλλα ειναι σαν να τους κοροιδευεις, καταμουτρα.. Αν ειναι δυνατον να φτασαμε σε αυτο το σημειο να μην μπορουμε να εκφραστουμε δηλαδη. Κανεις δεν σε υποχρεωνει να διαβασεις αυτα που λεμε εμεις, η ''ΞΕΝΟΙ'' να πουμε.

 

p.s Αυτα τα ιταλικα κατω απο την υπογραφη σου τι σχεση εχει σε ενα ελληνικο φορουμε εε? ....tsssss...τι αλλο θα ακουσουμε?

  • Super Moderators
Δημοσ.

από την μια πλευρά έχεις δίκιο dp@pa από την άλλη μπορείτε κάλιστα να βάλετε ορθογραφικό έλεγχο στον firefox για παράδειγμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...