islas canarias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Καλησπερες! Τον τελευταιο καιρο λαμβανω ανοητα spam μυνηματα με διαφoρα links, οχι απο αγνωστους αλλα απο ανθρωπους που εχω στη λιστα του msn. Συμβαινει και σε κανεναν αλλο αυτο το πραγμα?? Εχει παραγινει! (Οι ανθρωοποι βεβαια δε μου στελνουν τιποτα, εν γνωση τους εστω, αλλα το spam message ερχετε σαφως απο αυτους!)
mihachris Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Ναι σε ολυς συμβαινει αυτο και απο οτι γνωριζω ειναι κατι σαν ιος γι'αυτο ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ. Ενας φιλος μου που ειχε ανοιξει ενα τετοιο Link ειχε κολλισει εναν πολυ παραξενο ιο (αναβοσβηναν τα παραθυρα,ειχε προβλημα στο msn) και αναγκαστηκε να κανει φορματ. Εγω προσωπικα οσους μου στελνουτ τετοια μηνυματα τους εχω block και απο οτι ξερω εχουν κολλισει κι αυτοι τον ιο. Βεβαια υπαρχουν περιπτωσεις που δεν κολλας ιο αλλα απλα στελνεις spam μηνυματα. Παντως εσυ μην δοκιμασεις ποτε να ανοιξεις τετοια Link.
tatos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 το προβλημα δεν το εχεις εσυ αλλα οι επαφες σου..και ναι μην πατισεις ποτε το link...πες τους να αλλαξουν pass στο msn και ολα καλα.....
Jabbar Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Ο συγκεκριμένος ιός είναι πολύ διαδεδομένος ( το καταλαβαίνεις εύκολα γιατί το message έρχεται πάντα από κάποιον που είναι appear offline ). Τα updated antivirus πιθανότατα θα τον σβήνουν - ενώ αν ψάξετε στο web για msn virus removal ή κάτι σχετικό θα βρείτε προγραμματάκια που το σβήνουν ( φυσικά αυτό θέλει προσοχή μην επιχειρήσετε να κατεβάσετε άγνωστα προγραμματάκια χωρίς κάποια εμπειρία ). Ποτέ click σε αυτό το link.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.