Προς το περιεχόμενο

TO TRAGOUDI DIAFIMHSHS PEUGEOT 206 KYKLOFORHSE

sui400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Streambeaming to bserem..... Streambeamed directly to Streamload account bserem!

Streambeaming to PaRaDiSoS..... Streambeamed directly to Streamload account PaRaDiSoS!

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote georgeadams:</font><hr> Ενώ το δεύτερο remix (bald'n'spikey-Husan(tantra step mix)(Raja mushtag & Reva Vocals).mp3) κατέβηκε κανονικά, το Sreamload αρνήται να μου κατεβάσει το πρώτο (Husan(original)(Raja mushtag & Reva Vocals).mp3) λέγοντας πως το δίκτυο είναι φορτωμένο, εκτός αν θέλω να πληρώσω και να γίνω κανονικός συνδρομητής τους. Το έχει κάνει σε άλλον αυτο? Μου το βγάζει συνεχώς εδώ και αρκετές ώρες... <hr /></blockquote>

Κι εμένα το ίδιο συμβαίνει ρε γμτ.Απλά ανάποδα.Δεν μου κατεβάζει το δεύτερο με τίποτα.Και δεν μπορεί να είναι πρόβλημα περιορισμού στο πόσο θα κατεβάσω γιατί αν και έχω λογαριασμό στο streamload καιρό είναι η πρώτη φορά που κατεβάζω αρχείο για να με περιορίζει.Ξέρει κανείς τί πρόβλημα υπάρχει;

Δημοσ.

Streambeaming to mamep..... Streambeamed directly to Streamload account mamep!

Streambeaming to kako_paidi..... Streambeamed directly to Streamload account kako_paidi!

Streambeaming to tasospch..... Streambeamed directly to Streamload account tasospch!

Streambeaming to djtrustno1..... Streambeamed directly to Streamload account djtrustno1!

Δημοσ.

Streambeaming to Gorgio77..... Streambeamed directly to Streamload account Gorgio77!

Streambeaming to tsillirakkos..... Streambeamed directly to Streamload account tsillirakkos!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...