Προς το περιεχόμενο

TO TRAGOUDI DIAFIMHSHS PEUGEOT 206 KYKLOFORHSE

sui400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Streambeaming to vlachaquito..... Streambeamed directly to Streamload account vlachaquito!

Streambeaming to green_beret..... Streambeamed directly to Streamload account green_beret!

Streambeaming to tevatron..... Streambeamed directly to Streamload account tevatron!

Streambeaming to DJFISHERMAN..... Streambeamed directly to Streamload account DJFISHERMAN!

Δημοσ.

Ενώ το δεύτερο remix (bald'n'spikey-Husan(tantra step mix)(Raja mushtag & Reva Vocals).mp3) κατέβηκε κανονικά, το Sreamload αρνήται να μου κατεβάσει το πρώτο (Husan(original)(Raja mushtag & Reva Vocals).mp3) λέγοντας πως το δίκτυο είναι φορτωμένο, εκτός αν θέλω να πληρώσω και να γίνω κανονικός συνδρομητής τους. Το έχει κάνει σε άλλον αυτο? Μου το βγάζει συνεχώς εδώ και αρκετές ώρες...

Δημοσ.

Streambeaming to apekepeou..... Streambeamed directly to Streamload account apekepeou!

Streambeaming to fantomas67..... Streambeamed directly to Streamload account fantomas67!

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote LuNaTiC:</font><hr> ti einai to stream re paidia kai pos tha to xrisimopoioiso? <hr /></blockquote>

Πρόκειται για το www.streamload.com Είναι ένα site στο οποίο γράφεσαι και σου δίνει 50MB χώρο για να αποθηκεύεις αρχεία ήχου και video ΜΟΝΟ.

Το κακό είναι πως για να μπορεί κάποιος άλλος να πάρει τα αρχεία που έχεις εκεί, πρέπει να είναι κι αυτός μέλος του streamload, και πως όσοι έχουν δωρεάν συνδρομές ΔΕΝ έχουν προτεραιότητα στο download. Εγώ, για παράδειγμα, περίμενα 2 ημέρες για να με αφήσει να κατεβάσω το ένα από τα δύο τραγούδια που μου έστειλε ο φίλος μας.

Γενικά, θα προτιμούσα κάτι σαν το Pathfinder Briefcase για το μοίρασμα αρχείων μιας και εκεί δεν χρειάζεται να αναγκάσεις τον άλλο να γραφτεί σε κάποια υπηρεσία για να κατεβάσει τα αρχεία που μοιράζεις...

Δημοσ.

Streambeaming to Arkassa..... Streambeamed directly to Streamload account Arkassa!

Streambeaming to kavala_city..... Streambeamed directly to Streamload account kavala_city!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...