Panos91 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα! Σήμερα παρέλαβα αυτό το σετ ηχείων http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580115 και έφτασε η ώρα να τα συνδέσω με τον υπολογιστή. Το θέμα είναι πώς η μητρική μου είναι αυτή http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=1229753 και έχει μία έξοδο SPDIF και κάποιες άλλες. Πώς συνδέονται λοιπόν με το pc? ευχαριστώ
pban Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μου φαινεται πως το γουφερ δεν συνδεεται απευθειας στον υπολογιστη αλλα με τα ηχεια μονο. Τουλαχιστον στα δικα μου ετσι γινεται.Τωρα για τα υπολοιπα καλωδια που λογικα θα ειναι 3 τα συνδεεις στις αντιστοιχες θυρες του ιδιου χρωματος στην καρτα ηχου πανω στην μητρικη.
Panos91 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Με τα ηχεία το έχω συνδέσει το woofer στις υποδοχές που είναι το audio output. Τα άλλα καλώδια μπαίνουν στο audio input το οποίο έχει 6 θέσεις.Αυτα τα καλώδια είναι διπλά 1 κόκκινο και 1 άσπρο οπότε δε ξέρω που πάει το καθένα στην μητρική. Σε ευχαριστώ πάντως
freestyoler93 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 άμα η καρτα ηχου σου ειναι 2.1 συνδεεις μονο το πρασινο καλωδιο των ηχειων σου στην καρτα ηχου..αν ειναι 5.1 η καρτα ηχου σου συνδεεις και τα ρια καλδια στις αντοιστιχες υποδοχες..παντως εγω στην θεση σου θα δινα 25 ευρω να παρω μια 5.1 καρτα
Panos91 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Η μητρική λέει ότι η ενσωματωμένη είναι 7.1
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 αφου εχει καρτα ηχου 7.1 καπου θα γραφει sub οπου εκει συνδεεις το subwoofer σου (το λογικο). αλλα σορυ.. τωρα ειδα τις συνδεσεις απο τα ηχεια και ειναι rca η minijack ε? παιρνεις δυο ανταπτορες απο rca σε minijack και τα βαζεις L κ R. το sub ελεγχεται απο τα ηχεια (δηλαδη δεν το συνδεεις καπου) εκτος αν εχει ξεχωριστο καλωδιο για sub (που δεν νομιζω) και ετσι το συνδεεις οπως σου ειπα στην αρχη
Panos91 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 RCA πρέπει να ναι τα καλώδια. Είναι διπλά, δηλαδή το ένα καλώδιο έχει μία κόκκινη και μία λευκή κατάληξη. Νομίζω ότι τα ηχεία μπαίνουν πάνω στο subwoofer και από εκεί στο pc. Θα ανεβάσω φωτό σε λίγο αλλά απότι καταλαβαίνω χρειάζομαι αντάπτορα για να συνδεθούν σωστά με τον υπολογιστή. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:31 ---------- Kάτι τέτοιο χρειάζομαι σωστά; http://www.filosofou.gr/prod.php?id=8064
JIMBOAthens Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Manual δεν έχει η μητρική και τα ηχεία σου? Τόσο δύσκολο είναι? Λογικά τα ηχεία θα έχουν και "Γρήγορο Οδηγό Εγκατάστασης". Κάνε ένα κόπο...
Panos91 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Αν τα έβλεπε ο υπολογιστής σίγουρα θα είχε οδηγό εγκατάστασης. Αφού τα συγκεκριμένα καλώδια δε συνδέονται πάνω του πώς να τα δει; Στο manual των ηχείων δε λέει τίποτα και το manual της μητρικής νομίζω ότι δε μου το έδωσαν όταν έφεραν το pc. Να οι φωτό Η πρώτη είναι το audio output πάνω στο οποίο συνδέονται τα ηχεία, η δεύτερη το audio input που συνδέονται τα καλώδια που έρχονται από το pc, 3 οι υποδοχές της μητρικής και 4η η spdif έξοδος.
JIMBOAthens Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 "Γρήγορο Οδηγό Εγκατάστασης" εννοώ σε έντυπη μορφή. Tι εννοείς δεν λέει τίποτα στο manual των ηχείων? Δεν λέει πως γίνεται η συνδεσμολογία? Μήπως συνοδεύονται από κάποιο CD?
Panos91 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μπορώ να στο σκανάρω να το δεις. Δείχνει πώς πρέπει να μπουν τα ηχεία πάνω στο subwoofer και μετά δείχνει τα καλώδια να συνδέονται ή σε υπολογιστή ή σε cd ή σε mp3 κτλ. Αυτά τα έχω κάνει αλλά τα RCA δε συνδέονται στον υπολογιστή μου. Ούτε cd ούτε τίποτα δε δίνει. Μάλλον χρειάζομαι τον αντάπτορα που πόσταρα πιο πάνω για να κάνω αυτό που πρότεινε ο πΑ,Βου,Γα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:51 ---------- evoracing checkαρε pm ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:33 ---------- Η λύση βρέθηκε μάλλον. Το απογευματάκι πάω να πάρω ένα καλωδιάκι extra και όλα καλά. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.