zahariasgr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Παιδιά καλημέρα.Εχω το εξής πρόβλημα.Έχω συνδέσει το pc με 42άρα TV μάρκας LG μέσω HDMI 10 μέτρων.Όταν παίζω PES09 και το βλέπω στην TV ,όταν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ανεβαίνει η ένταση και η οθόνη "τρέχει γρηγορότερα" , τότε τα γραφικά ψιλοκολλάνε στιγμιαία.Όμως στην 19άρα οθόνη του υπολογιστή δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο.Γνώμη μου είναι οτι δεν μπορεί να ανταποκριθεί η κάρτα γραφικών σε τόσο μεγάλη ανάλυση.Εσείς τι πιστεύετε και τι μου προτείνετε??? Ευχαριστώ...
zahariasgr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 SAPPHIRE RADEON HD4830 512MB Παρακάτω είναι το e-shop site για λεπτομέρειες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510684 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:55 ---------- Α!Και μνήμη 2gb DDR3 την πιο απλή που υπάρχει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:56 ---------- μήπως τυχόν και φταίει αυτό...
polonos1313 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Use search my friend !! Υπάρχει ήδη topic για το PES 2009 http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=260821&highlight=pro+elovution+2009
zahariasgr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Ναι αλλά μου είναι αδύνατο να βρώ απάντηση για το πρόβλημα μου στο φορουμ αυτό. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:50 ---------- το topic εννοώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 τότε να κάνεις την ερώτηση σου εκεί... δεν είναι δυνατόν να έχουμε 3204989 topics για το ίδιο game
zahariasgr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Υποθέτω πως καταλαβαίνεις ότι το τελευταίο πράγμα που φταίει στην όλη ιστορία είναι το PES09. Είναι θέμα συμπεριφοράς κάποιου hardware προς το PES09 και γενικότερα σε παιχνίδια απαιτήσεων... Άρα δεν ταιριάζει σε ένα topic που σχολιάζουν φάσεις απο pes09 καθώς και τα patch tou...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 τότε γιατί το άνοιξες στην κατηγορία των pc games και όχι στο hardware γενικά ή στις κάρτες γραφικών? τι specs έχει το pc? η 42αρα είναι full hd?
nikos21aek Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Το VSync είναι.Δεν ξέρω τι σκ@τ# φταίει αλλά και εγώ από 19άρα και όλα κομπλέ στην 23άρα 1920χ1080 δεν κάνει VSync MONO σε αυτό το παιχνίδι και το έχω και ενεργοποιημένο στην κάρτα..Και στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού δεν με αφήνει να το τικάρω...Μπες λίγο στο PES09 Launcher και πες μου αν είναι τικαρισμένο to VSync και γενικά αν μπορείς να το επιλέξεις.. Μάλλον σε τόπικ για Patch του πρό ταιριάζει το θέμα..Να μην το σηκώνει η κάρτα...δεν παίζει..
zahariasgr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 φίλε TRESH το άνοιξα εδώ γιατί στην περίπτωση μου το παιχνίδι απαιτήσεων (γενικά διότι μπορεί να το έχει συναντήσει κάποιος και σε άλλο παιχνίδι) αποτελεί σταθερό παράγοντα.Απο κει και πέρα είναι πολλά που μπορεί να φταίνε,από hardware και software μεχρι και την TV και τις ρυθμίσεις της,πράγμα που δε γνωρίζω γιαυτό και ρωτάω. Φίλε Νικο σε ευχαριστώ.Γιατί μου την είπες πολιτισμένα (και ως αρχάριο νέο μέλος του site το αποδέχομαι πλήρως) αλλά και γιατί μου έδωσες έστω μια απάντηση και μία πιθανή λύση.Θα το δω και θα σου πώ.THANX!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 πάλι καλά λοιπόν που δίνεις πληροφορίες για το σύστημα σου κτλπ κτλπ για να μπορούμε να απαντήσουμε...
zahariasgr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Thresh δε χρειαζότανε διότι ενδιάμεσα βρέθηκε λύση.Σε ευχαριστώ πάντως για την πρόθεση. Nikos21aek είσαι απλά θεός...To wait for vsync ήτανε το οποίο μιας και ρώτησες δεν ήταν τικαρισμένο και το τίκαρα(μου έδινε τη δυνατότητα).Πραγματικά μεγάλη διαφορά στην εμφάνιση και κανένα κόλλημα στα γραφικά. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ καλή συνέχεια.
nikos21aek Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Όλοι πολιτισμένα σου απάντησαν..Μην στραβώνεις.Απλά κάποιοι εδώ μέσα σαν πιό παλιοί δίνουν και περισσότερη προσοχή στο χωροταξικό θέμα των threads..και καλά κάνουν..Με τον καιρό θα το καταλάβεις και μόνος σου.Και εγώ ότι έπρεπε να το βάλεις στο υπάρχον thread υπονόησα.. Κάθε game έχει τα δικά του προβλήματα/λύσεις...σε εμένα ας πούμε μόνο σε αυτό το παιχνίδι δεν κάνει VSync από τότε που πήγα στην 23άρα.. Απλά έτυχε να έχω πάθει ακριβώς το ίδιο και εγώ και πήγε το μυαλό μου αμέσως.. Να σε ρωτήσω μπας και το λύσω και εγώ.. Γνήσιο το έχεις το παιχνίδι;
zahariasgr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Έχεις απόλυτο δίκιο για το θέμα χωροταξικότητας και είναι απόλυτα κατανοητό και ευνόητο. Απλά εγώ σαν χαρακτήρας ,ακόμα και την παραμικρή ειρωνεία την θεωρώ αρνητική ένδειξη επιπέδου , ειδικά όταν απευθύνεσαι σε αρχάριο (1ον) και σε άτομο που δεν γνωρίζεις (2ον).Τεσπα αρκετά το αναλύσαμε, το παιχνίδι είναι σπασμένο απο net και ειδικότερα από greek tracker.Η επιλογή που σου λέω , το wait for Vsync , βρισκεται στα settings του παιχνιδιού από την εναρξη-προγράμματα-κάτω από την επιλογή για να παίξεις Pro evolution soccer.Στο αναλύω γιατί δεν βρήκα κάπου την λέξη PES09 Launcher και ίσως είναι κάτι διαφορετικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.