Προς το περιεχόμενο

τι μου προτεινετε για MEDIA STREAMING

val007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μετα απο πολυ σκεψη καταληγω και εγω στην αγορα του EGREAT EG-M34A HD NETWORKED MEDIA TANK η οποια προκειται να γινει σε μερικες ημερες.

Αυτο για το οποιο δεν ειμαι ακομα σιγουρος ειναι ο τροπος συνδεσης του.

Συγκεκριμενα πρεπει να πω οτι εχω tv με εξοδους HDMI - OPTICAL εχω ΗΟΜΕ CINEMA με τις ιδιες εξοδους και θα ηθελα να εχω την μεγιστη αποδοση ηχου (5.1) και απο τα 3 χωρις να απαιτειται να μεταφερω για παραδειγμα οπτικη καθε φορα απο την μια συσκευη στην αλλη.

Ξερει κανεις ποια ειναι η καλυτερη συνδεσμολογια;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις τσιμπισα το ICY BOX RAIDSONIC IB-MP305A-B FULL HD NETWORK MULTIMEDIA ADAPTER (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801926)

Με ενδιαφερει η συνδεση του μεσω wifi με το δικτυο του σπιτιου μου που θα επρεπε να δουλεψει με το usb dongle της netgear που ειχα αλλα δεν δουλεψε.

Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?

Γνωριζει κανεις εαν χρειαζεται καποιο συγκεκριμενο usb dongle? Και αν ναι πιο?

HELP ME!!!

Δημοσ.
Παιδια μετα απο πολυ σκεψη καταληγω και εγω στην αγορα του EGREAT EG-M34A HD NETWORKED MEDIA TANK η οποια προκειται να γινει σε μερικες ημερες.

Αυτο για το οποιο δεν ειμαι ακομα σιγουρος ειναι ο τροπος συνδεσης του.

Συγκεκριμενα πρεπει να πω οτι εχω tv με εξοδους HDMI - OPTICAL εχω ΗΟΜΕ CINEMA με τις ιδιες εξοδους και θα ηθελα να εχω την μεγιστη αποδοση ηχου (5.1) και απο τα 3 χωρις να απαιτειται να μεταφερω για παραδειγμα οπτικη καθε φορα απο την μια συσκευη στην αλλη.

Ξερει κανεις ποια ειναι η καλυτερη συνδεσμολογια;

Το να συνδέσεις με οπτική ίνα την έξοδο της τηλεόρασής σου με το home cinema δεν βλέπω το λόγω εκτός και εαν τα κανάλια εκπέμπουν ήχο Dolby Digital ή DTS και δεν το έχω πάρει χαμπάρι ακόμα.....

Μπορείς άνετα να συνδέσεις με οπτική το Μ34 με το home cinema για να έχεις 5.1 ήχο από τα αντίστοιχα αρχεία

Δημοσ.
Το να συνδέσεις με οπτική ίνα την έξοδο της τηλεόρασής σου με το home cinema δεν βλέπω το λόγω εκτός και εαν τα κανάλια εκπέμπουν ήχο Dolby Digital ή DTS και δεν το έχω πάρει χαμπάρι ακόμα.....

Μπορείς άνετα να συνδέσεις με οπτική το Μ34 με το home cinema για να έχεις 5.1 ήχο από τα αντίστοιχα αρχεία

Εχεις δικιο ειναι υπερβολη αλλα δεδομενο του οτι το home cinema εχει τη δυνατοτητα διαχωρισμου του σηματος stereo της tv σε ενα ψευτο-5.1 θα ηθελα να υπαρχει και αυτη η συνδεση για καμια σπανια περιπτωση πολυ καλης εκπομπης - ταινιας - αγωνα ...κλπ.

Δημοσ.

Αυτό μπορείς να το κάνεις και με τα κανονικα RCA (λευκό-κόκκινο).

Οπτική σύνδεση όπως σου είπα πριν και τηλεόραση με home-cinema με RCA.

Δεν θα καταλάβεις διαφορά,πίστεψέ με.

Επίσης να σου επισημάνω το ψευδο-5.1 με το κανονικό 5.1 και ειδικά το DTS καμία μα καμία σχέση

Δημοσ.

Σωστο! και ασχολουμενος συνεχεια με την οπτικη ινα ειχα ξεχασει τα RCA. Προς το παρον ομως εχω ενα αλλο προβλημα: Ενω συνδεω το Μ34 με το home cinema μεσω οπτικης που θα επρεπε να παιρνω ηχο 5.1 στις ταινιες που τον παρεχουν, τελικα διαπιστωνω οτι αυτο δεν συμβαινει. Ειμαι λοιπον ακομα στο ψαξιμο των ρυθμισεων και εκει, εχοντας αρχισει να πιστευω οτι ή το καλλωδιο μου οπτικης εχει προβλημα ή καποιο απο τα 2 μηχανηματα.

Μαλλον θα στειλω για ελεγχο στο καταστημα το Μ34 που ειναι και το τελευταιο αποκτημα....

Δημοσ.

Βοηθεια παιδια....

Εστειλα το μηχανημα στο service γιατι δεν παιρνω ηχο 5.1 μεσω της οπτικης ινας, και η απαντηση ηταν οτι το μηχανημα αυτο δεν βγαζει ηχο 5.1 ουτως 'η αλλως.... Αλλωστε δεν αναφερεται κατι τετοιο στο site (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801926) οπως υποστηριζουν. Δεδομενων των ανωτερω δεν εχουν καμμια αλλη υποχρεωση και καλουμαι να το ξαναπαραλαβω και να συνεχισω να ακουω ηχο 2καναλο!!!

Ερωτηση: ειναι ποτε δυνατο? ουτε αυτο (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801717) αναφερει οτι βγαζει ηχο 5.1!

Κανενα απο αυτα τα μηχανηματα δεν βγαζει ηχο 5.1 ή με εχουν τρελανει στις μ@μ@κιες?

Παιδια βοηθεια!

Δημοσ.

Τελικα το πηρα απο το service και διαπιστωσα οτι παιζει 5.1 αλλα η ρυθμιση πρεπει να ειναι στο raw και οχι στο optical που εβαζα εγω.

Βεβαια η αληθεια ειναι οτι ειχα δοκιμασει ολες τις ρυθμισεις, αλλα αυτες δεν ενεργοποιουνταν διοτι για να ενεργοποιηθουν απαιτειται restart της συσκευης.....

Τελος καλο ολα καλα με το θεμα του ηχου λοιπον!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...