Προς το περιεχόμενο

τι μου προτεινετε για MEDIA STREAMING

val007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πάρεις ή αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303980 , τα κάνει σχεδόν όλα , με πολύ καλή ποιότητα εικόνας ... ΑΛΛΑ ...

αν έχεις mkv με dts ήχο , τότε θα θες και ενισχυτή ή ηχεία που να μπορούν να κωδικοποιήσουν τον ήχο!

Αλλιώς θα έχεις ΜΟΝΟ εικόνα και όχι ήχο - εννοώ αν συνδέσεις μόνο την συσκευή με την τηλεόραση!

Αν θες συσκευή που να τα κάνει όλα (να παίζει και τον dts - με downmix) τότε πας για αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801717 , έχει 40 ευρώ παραπάνω , αλλά έχει αρκετά παραπάνω , με αρκετά σημαντικό σημείο αυτό με το DTS!

Επίσης μπορεί να λειτουργήσει ως server και να διαχειρίζεστε τα αρχεία του δικτύου μέσω αυτού, καθώς και να κατεβάζει αρχεία μέσω internet (π.χ. Torrent)!

Πάντως να ξέρεις ότι τα μισά και παραπάνω από τα mkv που κυκλοφορούν, έχουν dts ήχο!

Πάντως ΚΑΙ τα 2 δίνουν απίστευτη ποιότητα εικόνας , ...ειδικά με HDMI καλώδιο και μια καλή HD TV!;)

Good luck!!!:-)

Δημοσ.

παιδια επειδη ειμαι ψιλοασχετος αυτο το μαραφετι το συνδεεις στην hd tv σου και συνδεοντας πανω του ενα στικακι με μια hd ταινια μεσα την παιζει στην tv?

Δημοσ.

σας ρωτησα εχει ρυθμισεις γραμματων των υποτιτλων?

αν δεν κανω λαθος.

WDTV Software Update 1.02.10 NEW

http://support.wdc.com/download/wdtv/WDTV_FW_1_02_10.zip

Prerelease 1.02.10 (includes all previously released updates)

Fixed Items:

* Greek subtitles now render properly. Previously they rendered slowly, causing them to briefly flash on the screen.

* Korean subtitles now render properly. Previously they disappeared during video playback.

* Playlists play in the correct order. Previously they played files in alphabetical order.

Added feature:

* Metadata support for music improved over previous releases. For example, browsing by genre is broken down into artists, then albums, then tracks.

Known issues:

* A few text strings were not translated properly over different UI languages

Δημοσ.

Πάρε το κορυφαίο eGreat-M34 κα θα με θυμηθείς...

Είναι ανώτερο από το WDTV και από ρυθμίσεις υποτίτλων μπορείς να αλλάξεις το χρώμα τους, τη θέση που θα εμφανίζονται,ακόμα και time shifting έχει για συγχρονισμό.Απλά άπαιχτο.Τώρα πλέον το τελευταίο firmware υποστηρίζει και downmix από HDMI.

Δημοσ.
Πάρε το κορυφαίο eGreat-M34 κα θα με θυμηθείς...

Είναι ανώτερο από το WDTV και από ρυθμίσεις υποτίτλων μπορείς να αλλάξεις το χρώμα τους, τη θέση που θα εμφανίζονται,ακόμα και time shifting έχει για συγχρονισμό.Απλά άπαιχτο.Τώρα πλέον το τελευταίο firmware υποστηρίζει και downmix από HDMI.

+10000000000000000

Παρτο απτο Πλαισιο *(αμεσα διαθεσιμο)

το εχω κι εγω και ειναι super ... και πανευκολο μενου και για να κανεις και την τελευταια αναβαθμηση που βγηκε δες το καλυτερα εδω...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι,

επειδή ότι κατεβάζω το κρατάω σε DVDs (κυρίως σειρές και άνιμε)

μπορεί να συνδεθεί εξωτερικό DVDRom στην USB του player και να λειτουργήσει κανονικά;

Αν όχι, έχετε υπόψη κάποιο network player με ενσωματωμένο DVDRom;

Δημοσ.

τι μου προτεινετε για media streaming το προβλημα μου ειναι οτι εχω home cinema αναλογικο και αυτα που εχω βρει μεχρι τωρα εχουν optical εξοδο ξερει κανεις τι μπορω να κανω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...