De@th L0rd Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Με την πρώτη ανάγνωση κατάλαβα οτι έβγαλες το δικό σου και του το φόρεσες στο κεφάλι, και λέω "μμμ γαμώ τις εκπλήξεις". Γιατί ρε γμτ κι εγώ μια από τα ίδια
JohnEngineer Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Άν θές να την τρελάνεις την κοπέλα με την πάρτυ σου πηγαινε την μια βδομάδα στο Παρίσι και γυρίστε μαζί στα πιό ρομαντικά μέρη.. Άσε τις εκπλήξεις, τα χαρτάκια και τα δωράκια.. Θα τα κάνεις μιά δυο μετά δέν.. Παρίσι θα κολήσει άσχημα μαζί σου.. Επίσης δοκίμασε να της ορμήξεις καμια μέρα στο ξαφνικό...χα χα.. όταν πλένει τίποτε πιάτα ή όταν μπαινει στο σπίτι.. Τέτοια γουστάρουν.. Όλες οι γυναίκες θέλουν συνεχόμενη αλλαγή διαθέσεων στη σχέση.. θέλουν και το σόφτ και κανένα "ελεγχόμενο" βιασμό..χα χα..
SpY Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Άν θές να την τρελάνεις την κοπέλα με την πάρτυ σου πηγαινε την μια βδομάδα στο Παρίσι Και έλεγα που να ξοδέψω τα λεφτά μου γιατι δεν ξέρω τι να τα κάνω πλέον
black_widow Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Άν θές να την τρελάνεις την κοπέλα με την πάρτυ σου πηγαινε την μια βδομάδα στο Παρίσι και γυρίστε μαζί στα πιό ρομαντικά μέρη.. Άσε τις εκπλήξεις, τα χαρτάκια και τα δωράκια.. Θα τα κάνεις μιά δυο μετά δέν.. Παρίσι θα κολήσει άσχημα μαζί σου.. Επίσης δοκίμασε να της ορμήξεις καμια μέρα στο ξαφνικό...χα χα.. όταν πλένει τίποτε πιάτα ή όταν μπαινει στο σπίτι.. Τέτοια γουστάρουν.. Όλες οι γυναίκες θέλουν συνεχόμενη αλλαγή διαθέσεων στη σχέση.. θέλουν και το σόφτ και κανένα "ελεγχόμενο" βιασμό..χα χα.. Μία χαρά τα λες
nikos21aek Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Ένα Τhread "Η απάτη ανανεώνει τη σχέση ή όχι;" πότε θα κάνετε; Μπορείς να της δέσεις τα μάτια πάντως,να βάλεις μουσικούλα ρομαντική και καλά έρχεται η έκπληξη..και να σηκωθείς να φύγεις..Μια ώρα αρχύτερα γιατί έτσι όπως πας θα το χάσεις το κορίτσι..
thief7710 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Πραγματικα θα εβρισκα πιο ενδιαφερων ενα τοπικ με τιτλο "Πως να κρατησω την σχεση ζωντανη μεσα μου και να μην ξενερωσω μετα απο Χ χρονο με την πατσαβουρα που μου πριζει τα ριπαπα καθε μερα..." Και αυτο επειδη αν πετυχεις το παραπανω δεν χρειαζεται να ψαχνεις εκπληξεις...απλα σου ερχονται...
little loulou Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Άν θές να την τρελάνεις την κοπέλα με την πάρτυ σου καν`της δωρο ενα εισιτηριο για παρισι και ας την να γυριζει μονη της στα πιο ωραια μερη... now it`s better...γφδγφδ
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Άν θές να την τρελάνεις την κοπέλα με την πάρτυ σου πηγαινε την μια βδομάδα στο Παρίσι και γυρίστε μαζί στα πιό ρομαντικά μέρη.. κατι τετοια βλεπουν οι Γαλλοι και εχουν 5€ το παγωτο στο δρομο...
Critter Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Εγω πάντως σκέφτομαι να τις πάρω ενα σερβίτσιο με 200 πιάτα κλπ και να καλώ συχνά σπίτι φίλους για φαγητό. Οχι τπτ αλλο αλλα τελευταια κυκλοφορεί πολύ με το αμάξι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.