Προς το περιεχόμενο

Μικρές και μεγάλες εκπλήξεις σε μια σχέση

inSync

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πολύ καλές ιδέες και μπορώ να πω ότι τα έκανα πριν 6 χρονάκια όταν ήμουν και εγώ 18 και φυσικά μπορούν να γίνουν ακόμα! ευχαριστώ για την υπενθύμιση, βλέπετε αυτό λέω ότι μεγαλώνουμε και ο εγκέφαλος σταματάει να σκαρφίζεται τέτοια!

Την ιδια ηλικια εχουμε σχεδον....

Απλα δεν μπορω να καταλαβω καποιους ανθρωπους εδω μεσα...Δεν συζηταμε αμα πρεπει να κανουμε εκπληξεις η οχι...Πανω απο ολα σημασια εχει να εισαι ο ευατος σου και οτι κανεις να το κανεις γιατι το νιωθεις(και πιστεψτε με ακομα και αν χωρισεις δεν θα τα μετανιωσεις)...Αμα θες να κανεις εκπληξη μονο και μονο για να κρατησεις την γκομενα μαμησε το,μην το κανεις καθολου...

Δημοσ.

Γιατι παρακαλω το τριο ειναι ευχαριστηση κυριως για τη γυναίκα?

Εξαρταται απο την αναλογια. Μην το βλεπετε μονοπλευρα.

Τέλος, εγω το τελευταιο πολυ μεγαλο δωρο που της εκανα ήταν να της πω χρονια πολλά πριν μου το θυμησει. Ξετρελαθηκε λεμε!!!

Δημοσ.
Τέλος, εγω το τελευταιο πολυ μεγαλο δωρο που της εκανα ήταν να της πω χρονια πολλά πριν μου το θυμησει. Ξετρελαθηκε λεμε!!!

ααδαγσδδασδασ

Σου χρωστάω τεράστια χάρη λέμε.

Δημοσ.
Ένα σαρπράιζ enlargement είναι και μικρή και μεγάλη έκπληξη και για τα δύο φύλα.

Μόνο που μπορεί να πας για μαλλί και να φύγεις κουρεμένος.

Εκεί να δεις σαρπράιζ

Δημοσ.
Μόνο που μπορεί να πας για μαλλί και να φύγεις κουρεμένος.

Εκεί να δεις σαρπράιζ

είπαμε μηχανικός, μηχανικός αλλά μη τα γειώνεις όλα :P:p:p:p:p

Δημοσ.
Γιατι παρακαλω το τριο ειναι ευχαριστηση κυριως για τη γυναίκα?

σωστα, τριο μπορει να ειναι και 2 γυναικες με 1 αντρα....

τοτε αλλαζει το θεμα

Δημοσ.

και άλλη ιδέα... να έχεις κάπου έξω κρυμμένο ένα λουλούδι να την πας εκεί βόλτα και να της το πλασάρεις εκεί που δε το περιμένει!!!

Δημοσ.
Να της εγκαταστήσεις Linux στο PC κρυφά.

:lol::lol::lol:αυτο το παιδι ξερει πως να κανει μια γυναικα να λιωνει...

εγω ενα βραδυ εκει που περπατουσαμε βαζω ενα βρακακι στο κεφαλι το οποιο ειχαμε αγορασει και κυκλοφορουσα ετσι...

ηταν μια μεγαααλη εκπληξη για αυτον..δεν μπορω να πω..:P:p:p

Δημοσ.
:lol::lol::lol:αυτο το παιδι ξερει πως να κανει μια γυναικα να λιωνει...

εγω ενα βραδυ εκει που περπατουσαμε βαζω ενα βρακακι στο κεφαλι το οποιο ειχαμε αγορασει και κυκλοφορουσα ετσι...

ηταν μια μεγαααλη εκπληξη για αυτον..δεν μπορω να πω..:P:p:p

χμ... ναι... άλλο πράγμα η έκπληξη "γουάου" και άλλο η έκπληξη "αααα σβήνω... - μπαμ και κάτω ανακοπή" :P

(btw nice sig)

Δημοσ.

Με την πρώτη ανάγνωση κατάλαβα οτι έβγαλες το δικό σου και του το φόρεσες στο κεφάλι, και λέω "μμμ γαμώ τις εκπλήξεις".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...