Προς το περιεχόμενο

Μικρές και μεγάλες εκπλήξεις σε μια σχέση

inSync

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν είμαστε πιτσιρικάδες κάνουμε πράγματα λόγω ενθουσιασμού τα οποία "δουλεύουν" στο να κρατιέται η φλόγα σε μια σχέση. Όσο μεγαλώνουμε και η ζωή με τη ρουτίνα και τη δουλειά μας καταπιέζει, το μυαλό δεν μπορεί να κατεβάσει και πολλές ιδέες.

Προσπαθώ να σκεφτώ κάποιες μικρές και μεγάλες εκπλήξεις, όχι αναγκαστικά δώρα (κάτι ακριβό που θα αγοράσεις από κατάστημα) αλλά απλές πράξεις για να δείξεις την αγάπη σου στον άνθρωπο δίπλα σου.

Ξεκινάω με κάποιες εκπλήξεις που έχω στο μυαλό (από άντρα σε γυναίκα)

• Λουλούδια σε ανυποψίαστο χρόνο (π.χ. της έστειλα μετά από μια πολύ ωραία μέρα που περάσαμε στην θάλασσα και μετά βόλτα)
  • Σημειωματάκια που τα αφήνεις σε διάφορες τοποθεσίες (post-it στον καθρέπτη, χαρτάκια μέσα στην τσάντα της να της γράφεις πόσο την θέλεις κτλ)
  • Να έλθει από τη δουλειά και να της έχεις μαγειρέψει

Πείτε και εσείς ότι μου έλθει στο μυαλό θα συμπληρώσω.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ένα δώρο-ταξίδι για τους 2 σας!;)

Μην κοιτάζεις την τσέπη σου...!:lol: Δεν έχει σημασία το πού θα πάτε αλλά, το ότι θα είσαστε μαζί...:o

In_love_by_Nonnetta.jpg

Δημοσ.
Ένα δώρο-ταξίδι για τους 2 σας!;)

Μην κοιτάζεις την τσέπη σου...!:lol: Δεν έχει σημασία το πού θα πάτε αλλά, το ότι θα είσαστε μαζί...:o

In_love_by_Nonnetta.jpg

Καλή ιδέα! Είναι μέσα στο πλάνο αλλά δυστυχώς όχι τώρα κοντά λόγω υποχρεώσεων...

Έως τότε μικρές απλές εκπλήξεις...

πχ... αν της αρέσει να φτιάχνει τα νύχια της κτλ... ένα σετ περιποίησης... πως θα της φαινόταν;

πιστεύω ότι είναι πετυχημένο να κάνουμε δώρα που να αρέσουν στο άτομο για το οποίο προορίζονται, όχι μόνο σε εμάς!

Δημοσ.

Χμμ ωραιο ποστ...Τι εχω κανει εγω και εχουν πιασει...

---1)Ειχα μια σχεση απο αποσταση(600χλμ) κατεβηκα μια μερα στην περιοχη της και περιμενα να σχολασει.Και τις ελεγα ψεματα οτι θα ερχομουν αυριο να την δω..Εκει που σχολαει με περνει τηλ και εγω το σηκωνω(δεν με ειχε δει ακομα) και μιλαγαμε..Εγω να την ακολουθω απο πισω(να την πλησιαζω) και σε καποια στιγμη να της λεω οτι θελω να σου πω κατι σημαντικο αλλα απο κοντα....Της κλεινω το τηλεφωνο και ημουν ακριβως δεξια της και της λεω..σε λατρευω...Ε τα υπολοιπα ειναι γνωστα..

---2)Καποιο πρωινο και αμα εχεις ξυπνησει πιο νωρις πηγαινε παρε ΜΟΝΟ 1 τριανταφυλλο και κανα κρουσανακι με χυμο και σερβιρε τα στο κρεβατι...

---3)ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ και μονο και αφου εχετε βγει για κανα ποτο κοιταξε την επιμονα στα ματια της και πες κατι γλυκο που δεν ελεγες καιρο για αυτην..Θα της ειναι καλη εκπληξη και θα το συζηταει με τις φιλες της...

---4)Κρυμμενα ραβασακια στην τσαντα της

.....και αλλα τοσα που δεν μου ερχονται στο μυαλο...

Απλα οι εκπληξεις δεν χρειαζονται να ειναι υλικα,ουτε και κατι ντρανταχτα(διακοπες μυκονο και ετσι)...μικρες λεπτομερειες που θα κανουν την διαφορα απο τους πρωην της και θα γεμιζει την ζωη της...Αλλα πανω απο ολα να εισαι ο εαυτο σου και να νιωθεις αυτο που κανεις..

Δημοσ.

πχ... αν της αρέσει να φτιάχνει τα νύχια της κτλ... ένα σετ περιποίησης... πως θα της φαινόταν;

πιστεύω ότι είναι πετυχημένο να κάνουμε δώρα που να αρέσουν στο άτομο για το οποίο προορίζονται, όχι μόνο σε εμάς!

Ναι! φυσικά θα της αρέσει!:-)

Είναι σημαντικό να δείχνουμε στον άνθρωπό μας πως σεβόμαστε αυτά που του αρέσουν :-)

Δημοσ.

Nαι να τα σεβόμαστε, όχι να τα αγοράζουμε.

Πω ρε παίδες τόση χαριτωμενιά μου προκαλεί εμετό.

Δημοσ.

να δω ΑΝ ποτε ανοιξει καμια γυναικα κανενα αναλογο topic που να προσπαθει να κανει κατι στο αγορι της....

μια ζωη ακουω και διαβαζω οτι οι αντρες σκεφτονται να κανουν πραγματα σε μια γυναικα, γυναικα δεν εχω ακουσει ποτε να λεει κατι αναλογο.

(ειμαστε ολοι μ...δουλοι)

αλλα κατ'αλλα οπως λενε οι γυναικες, "οι αντρες σκεφτονται μονο το σεξ"

Δημοσ.
να δω ΑΝ ποτε ανοιξει καμια γυναικα κανενα αναλογο topic που να προσπαθει να κανει κατι στο αγορι της....

Εικάζω πως οι ιδέες των περισσότερων για το "έκπληξη" συγκλίνουν κάπου ανάμεσα στο στοματικό, το τρίο και το backdoor. Η φαντασία αναφορικά με αυτό το ζήτημα αποτελεί περιττή πολυτέλεια.

Δημοσ.
Εικάζω πως οι ιδέες των περισσότερων για το "έκπληξη" συγκλίνουν κάπου ανάμεσα στο στοματικό, το τρίο και το backdoor. Η φαντασία αναφορικά με αυτό το ζήτημα αποτελεί περιττή πολυτέλεια.

συμφωνω μαζι σου εκτος απο τη λεξη "τριο".

δεν νομιζω οτι αυτο ειναι επιθημια του αντρα, αντιθετος ειναι ευχαριστηση και φαντασιωση περισσοτερο για μια γυναικα

• Super Moderators
Δημοσ.

κάτι σαν?

surprise-butt.jpg

Δημοσ.
συμφωνω μαζι σου εκτος απο τη λεξη "τριο".

δεν νομιζω οτι αυτο ειναι επιθημια του αντρα, αντιθετος ειναι ευχαριστηση και φαντασιωση περισσοτερο για μια γυναικα

Το ζητημα ειναι πως θα τις κανουμε να το παραδεχτουν οι ιδιες ομως :lol:

Δημοσ.
Χμμ ωραιο ποστ...Τι εχω κανει εγω και εχουν πιασει...

---1)Ειχα μια σχεση απο αποσταση(600χλμ) κατεβηκα μια μερα στην περιοχη της και περιμενα να σχολασει.Και τις ελεγα ψεματα οτι θα ερχομουν αυριο να την δω..Εκει που σχολαει με περνει τηλ και εγω το σηκωνω(δεν με ειχε δει ακομα) και μιλαγαμε..Εγω να την ακολουθω απο πισω(να την πλησιαζω) και σε καποια στιγμη να της λεω οτι θελω να σου πω κατι σημαντικο αλλα απο κοντα....Της κλεινω το τηλεφωνο και ημουν ακριβως δεξια της και της λεω..σε λατρευω...Ε τα υπολοιπα ειναι γνωστα..

---2)Καποιο πρωινο και αμα εχεις ξυπνησει πιο νωρις πηγαινε παρε ΜΟΝΟ 1 τριανταφυλλο και κανα κρουσανακι με χυμο και σερβιρε τα στο κρεβατι...

---3)ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ και μονο και αφου εχετε βγει για κανα ποτο κοιταξε την επιμονα στα ματια της και πες κατι γλυκο που δεν ελεγες καιρο για αυτην..Θα της ειναι καλη εκπληξη και θα το συζηταει με τις φιλες της...

---4)Κρυμμενα ραβασακια στην τσαντα της

.....και αλλα τοσα που δεν μου ερχονται στο μυαλο...

Απλα οι εκπληξεις δεν χρειαζονται να ειναι υλικα,ουτε και κατι ντρανταχτα(διακοπες μυκονο και ετσι)...μικρες λεπτομερειες που θα κανουν την διαφορα απο τους πρωην της και θα γεμιζει την ζωη της...Αλλα πανω απο ολα να εισαι ο εαυτο σου και να νιωθεις αυτο που κανεις..

Πολύ καλές ιδέες και μπορώ να πω ότι τα έκανα πριν 6 χρονάκια όταν ήμουν και εγώ 18 και φυσικά μπορούν να γίνουν ακόμα! ευχαριστώ για την υπενθύμιση, βλέπετε αυτό λέω ότι μεγαλώνουμε και ο εγκέφαλος σταματάει να σκαρφίζεται τέτοια!

Δημοσ.

O εγκέφαλος δεν σταματάει, απλά ξέρεις κάνουμε και δουλειές ρε παιδί μου ξέρω 'γω ή θέλουμε να ξεκουραστούμε.Να κάνω τώρα το καραγκιοζάκι για να κρατάω σε ένα καλό επίπεδο τη σχέση με τη γκόμενα μου ή τη γυναίκα μου (ειδικά τη γυναίκα μου γιατί τότε είναι που είναι οι γκόμενες πιο απαιτητικές) μόνο και μόνο για να μη με κερατώσει με το κατά 20 χρόνια μικρότερο τεκνάκι από εμένα, όχι, ρε fuck & go λέμε.

Δημοσ.

Ένα σαρπράιζ enlargement είναι και μικρή και μεγάλη έκπληξη και για τα δύο φύλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...