Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση icon package σε Ubuntu 9.04

pappous_soulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω κατεβάσει ένα icon package απ'το gnome-look.org και ψάχνω να βρω τρόπο να το εγκαταστήσω. Υπάρχει κάποιος theme manager που να μοντάρει τα εικονίδια, όπως είναι για τα παράθυρα πχ ο Emerald?

Δοκίμασα διάφορους τρόπους που βρήκα googlάροντας, αλλά όλοι αφορούν παλιές εκδόσεις, και δεν δουλέψανε εν τέλη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανεις extract τα περιεχομενα του .tar.gz στο φακελo ~/.icons (κρυφος φακελος μεσα στο /home σου).

Μετα απλα πας στο gnome-appearence-properties και επιλεγεις το νεο θεμα εικονιδιων που εγκατεστησες.

Ο παραπανω τροπος ισχυει για ολα τα DE, εκτος του kde που εχει δικη του "αποψη" για τα εικονιδια.

Για να τα αντιγραψεις μεσα στο /usr/share/icons θα χρειαστεις root δικαιωματα, δηλαδη

>sudo cp eikonidia /usr/share/icons

και ομοιως για να τα διαγραψεις αν τα βαρεθεις

>sudo rm -r /usr/share/icons/eikonidia

• 3 μήνες μετά...

Λοιπον εχω κατεβασει αυτα τα θεικα icons, αλλα δεν μπορω να τα περασω!!!!

Βασικα τα βαζω το /usr/share/icons/ αλλα μετα στο system settings-->appearance-->icons δεν νιωθει κατι!! Δεν μου εμφανιζει τιποτα παραπανω!! Μενει στα παλια!!! :mad:

Τα βαζω και στο ~/.kde4/share/icons μπας και μου τα βγαλει σαν επιλογη αλλα και παλι παιρνω τα ******* μου. Στο system settings δεν αλλαζει τιποτα!!!

Κατι ακομα, το theme/icon package τι καταληξη εχει??

Στο kde, και ΜΟΝΟ στο kde, γινεται κανονικη "εγκατασταση" στα εικονιδια, σαν "compile" πχ.

Θα πας System > Appearence > Icons και θα βρεις καποιο κουμπι κατω κατω που θα λεει περι εγκαταστασης.

Να σημειωθει οτι ολα τα αλλα DEs και WMs μοιραζονται το φακελο ~/.icons ή /usr/share/icons για τα εικονιδια τους, τα οποια μπαινουν εκει με μια απλη αποσυμπιεση, ενω το kde εχει δικη του αντιληψη για το πως θα χειριζεται τα εικονιδια του.:-(

http://img148.imageshack.us/img148/3443/snapshot5.png

Οριστε.......δεν λεει κατι. Εχει μονο για εγκατασταση απο το kde-look και εγκατασταση απο φακελο αλλα εκει δεν ξερω τι καλαληξη πρεπει να εχει το theme package!!! Παω να του βαλω το tar.gz που κατεβασα και δεν το δεχεται σαν εγκυρο!!!!:mad:

Pfff!!! Τι να κανω!!! Στο kde-look λεει να γινει manually, αλλα πως!!!!!!

Και το χειρωτερο ειναι οτι αισθανομαι πολυ αχρηστος που δεν μπορω να βαλω ενα απλο theme!!!

Καντο αποσυμπιεση καπου, πατα "Install theme file" και δειξε του που τα εχεις.

Ολα τα αλλα πως τα εβαλες?

Επισης δες μηπως υπαρχει κανενα .sh script που αναλαμβανει την εγκατασταση.

Οταν τα κανω extract απλα τα μου βγαζει ενα φακελο με *.png εικονες μεσα. Τιποτα αλλο!!!! :rolleyes:

Τα υπολοιπα icon τα εβαλα απο το Install new themes. Αλλα απο εκει βαλει μονο οτι βρισκει online απο το kde-look.

Αυτο με το script δεν το ειχα σκεφτει, θα το δω το απογευμα.

Thanks παντως!!!

Κατεβασα το .tar.gz που περιεχει τα εικονιδια που αναφερεις.

Αυτο δεν ειναι θεμα με εικονιδια, ειναι απλα μερικες δεκαδες εικονιδια συγκεντρωμενα, αρα ακαταλληλο για οποιοδηποτε DE!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...