Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους.

θέλω να πάρω ένα hdmi καλώδιο για σύνδεση του υπολογιστή με την οθόνη (έχω μετρατροπέα dvi-d σε hdmi που ήρθε μαζί με την κάρτα γραφικών) και με ένα γρήγορο search που έκανα βλέπω τιμές για 2m καλώδιο που χρειάζομαι, από 3 μέχρι 30 ευρώ......τί γίνεται? τί το τόσο διαφορετικό έχουν πια μεταξύ τους??? έχει νόημα ή μας κοροιδεύουν και απλά πάω σε μια φτηνή λύση και ξεμπερδεύω?

υ.γ. έψαξα το φόρουμ αν υπάρχει κάτι παρόμοιο σε συζήτηση αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο..

Δημοσ.

Πάρε ένα αξιοπρεπές με 5-6 ευρώ και θα είσαι μια χαρά ;) Ψηφιακό σήμα είναι, τι να τις κάνεις τις επίχρυσες συνδέσεις και τις φοβερές θωρακίσεις ;)

Δημοσ.
Πάρε ένα αξιοπρεπές με 5-6 ευρώ και θα είσαι μια χαρά ;) Ψηφιακό σήμα είναι, τι να τις κάνεις τις επίχρυσες συνδέσεις και τις φοβερές θωρακίσεις ;)

ούτε και με νοιάζουν...εδώ είμαι με sub-d εδώ και 1 μήνα που πήρα το pc, έχω τέλεια εικόνα και σε λίγο θα με μουντζώσει το σύστημα που έχω gtx260 σε 24άρα fullHD με αναλογικό σήμα..απλά δεν καταλάβαινα τον λόγο...οπότε πάμε σε κάτι απλό.

ευχαριστώ!

Δημοσ.
απλά δεν καταλάβαινα τον λόγο...

Ο λόγος είναι ότι μερικοί hi-endάδες είναι πολύ μεγάλα κορόιδια, και τους πλασάρουν οι εταιρίες ό,τι θέλουν, σε ό,τι τιμή θέλουν... Αν, δε, λάβεις υπόψη σου ότι κυκλοφορούν ακόμη και καλώδια ethernet και usb το οποία έχουν επίχρυσα βύσματα, παχείς αγωγούς και τρομερά παχείς μαγνητικές θωρακίσεις και τιμές hi-end, καταλαβαίνεις περι τινός πρόκειται...

Δημοσ.

Εκανε ενα λαθος ο thread starter ως προς το υψος που μπορει να φτασει η τιμη τους.

Εγω αυτο που εχω για να συνδεω laptop με την 24αρα οθονη που πηρα το αγορασα 45(!) ευρω.

Μαρκα Belkin.

Δημοσ.

Κι εγώ πρόσφατα αγόρασα ένα με 11 ευρώ από το eshop. Είχα γελάσει με τον πωλητή στο κατάστημα που είχα πάρει την τηλεόραση που όταν τον ρώτησα για καλώδιο hdmi-dvi είχαν μόνο ένα με 50 ευρώ (philips νομίζω ήταν). Και μόνος του μου λέει "καλά τέτοιο τώρα μπορείς να βρεις και αλλού πιο φθηνό, αυτό εδώ είναι philips γι αυτό έχει τόσο". χεχε

Μέχρι στιγμής μια χαρά είμαι με αυτό που αγόρασα οπότε θα σου έλεγα να κάνεις κι εσύ κάτι αντίστοιχο.

Δημοσ.
Εκανε ενα λαθος ο thread starter ως προς το υψος που μπορει να φτασει η τιμη τους.

Εγω αυτο που εχω για να συνδεω laptop με την 24αρα οθονη που πηρα το αγορασα 45(!) ευρω.

Μαρκα Belkin.

Ντάξει καλά είσαι.Ένας φίλος μου που πήρε Blu Ray player αγόρασε ένα καλώδιο που έκανε γύρω στα 100 ευρώ αν θυμάμαι καλά:shock:Ο φίλος μου δεν ήθελε αλλά επέμενε ο πατέρας του:-(

Δημοσ.
Είναι λογικό να υπάρχει μια διακύμανση αλλά... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751781 :fear:

Αν παιζεις στα 1080p εχει σημασία η ποιοτητα του καλωδίου. Πχ 1080p 100Hz δε θα δεις ποτε με καλώδιο των 4 ευρω. Τωρα παιζει ρολο και η αποσταση στο παχος του καλοδιου.

Τελος, σε λάθος καλώδιο πήγατε να "υπερτερήσετε" του μάρκετινγκ. Για ενα καλώδιο που αντικαθιστά στη χρήση το DVI, και απο μεσα του περνανε πολλά παραπάνω απο τα 400mbps του USB. Δε λεω οτι τα 80 ευρω δεν ειναι υπερβολη, αλλα ειναι και υπερβολη να παρετε ενα με 4 ευρω μιας και μαλλον θα παιζετε σε 1280χ720 max.

• Like 1
Δημοσ.

Τα καλώδια φυσικά και παίζουν ρόλο.....για αυτό φυσικά υπάρχουν και διάφορα καλώδια δικ΄τυου για παράδειγμα....και εκέι ψυφιακό σήμα είναι....οπότε να προσεχουμε τι λέμε.Πέρα απο αυτό είναι προσωπική επιλογή του καθενός το τι θα πάρει.Εγώ πήρα ένα με 10e γιατί οι HD που κατεβάζω απο το ίντερνετ δεν είναι δα και κάτι σπουδαίο.Αν είχα ένα μαμάτο blu-ray με ένα μαμάτο ηχοσύστημα και όλα τα άλλα σχετικά....που σημαίνει και οικονομική άνεση....θα έιχα και ένα καλώδιο των 200e...και δεν θα με ένοιαζε τόσο.Το Point της υπόθεσης είναι πως και τα δύο κάνουν καλα τη δουλειά τους οπότε προτίμησε το φτηνό,εκτός αν ανήκεις στην παραπάνω κατηγορία οπότε άδικα συζητάμε.

• Like 1
Δημοσ.

απ'ότιβλέπω έδωσα τροφή για συζήτηση!

Αν παιζεις στα 1080p εχει σημασία η ποιοτητα του καλωδίου. Πχ 1080p 100Hz δε θα δεις ποτε με καλώδιο των 4 ευρω. Τωρα παιζει ρολο και η αποσταση στο παχος του καλοδιου.

Τελος, σε λάθος καλώδιο πήγατε να "υπερτερήσετε" του μάρκετινγκ. Για ενα καλώδιο που αντικαθιστά στη χρήση το DVI, και απο μεσα του περνανε πολλά παραπάνω απο τα 400mbps του USB. Δε λεω οτι τα 80 ευρω δεν ειναι υπερβολη, αλλα ειναι και υπερβολη να παρετε ενα με 4 ευρω μιας και μαλλον θα παιζετε σε 1280χ720 max.

επειδή θέλω και έχω αυτή τη στιγμή με το αναλογικό σήμα ανάλυση 1920χ1200, τότε μου λές ότι κάτι τέτοιο δεν θα το έχω με 4 ή 10 ευρώ αλλά πρέπει να πάω παραπάνω?

πως ακριβώς εννοείς το 1280x720 max? ότι αν δώσω μεγαλύτερη ανάλυση από την κάρτα γραφικών θα βλέπω "μαύρη" οθόνη ή απλά θα έχω άπειρα σπασίματα λόγω περιοριστικής φύσης καλωδίου?

Δημοσ.

οποιος νομιζει οτι για αποσταση 1.5 μετρο θα καταλαβει διαφορα σε εικονα και ηχο αναμεσα σε καλωδιο των 100€ και 10€ αυταπαταται

φιλικα παντα

Δημοσ.

Ignore This Post

Δημοσ.

δεν ειναι και τοσο απλα τα πραγματα

Δημοσ.

Υπάρχουν καλώδια και καλώδια...

Δεν είναι όλα τα καλώδια τα ίδια...και φυσικά έχουν διαφορά τα HDMI των 3-5-10-20 € με αυτά των 50-60...120-150 € (με προδιαγραφές για 1600p ή και περισσότερο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...