Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με bluetooth hands free

anesperos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα προσφατα ενα bluetooth ericsson και κανενα κινητο δεν μου το βρισκει..

την πρωτη βδομαδα ηταν μια χαρα.. μετα το φορτισα και τωρα κανενα κινητο δεν το βρισκει.. χαλασε η μπορω να κανω κατι αλλο..

Δημοσ.

εγω που εχω ενα τησ νοκια οταν το δει ενα κινητο και συνδεθει κλειδωνει και μετα δεν το βλεπει κανενα αλλο κινητο παρα μονο το συγκεκριμενο που κλειδωσε.

για να συνδεθει με αλλο πρεπει να του κανεις επαναφορα οπως ηταν αρχικα οταν το πηρες. γραφει στις οδηγιες πως γινεται .

δοκιμασε το μηπως εχει μπλοκαρει.

Δημοσ.

εγω το συνδεσα με ενα κινητο και μετα πηγα να το συνδεσω με το καινουριο μου κινητο (το παλιο το πουλησα)...

Οποτε το παλιο δε το χω να δοκιμασω το καινουριο δεν το βρισκει (και κανενα αλλο)

και οπως παντα εχω πεταξει τα παντα απο το κουτι.. Ουτε πιο μοντελο ειναι! Ειμαι τραγικος!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:57 ----------

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=47240&selectedCategoryId=485

αυτο ειναι!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:03 ----------

Για να κάνετε επαναφορά του Bluetooth™ ακουστικού σας:

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι απενεργοποιημένο.

Πιέστε παρατεταμένα το πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του ακουστικού μέχρι η ενδεικτική του λυχνία να αρχίσει να αναβοσβήνει εναλλάξ σε κόκκινο και πράσινο χρώμα.

Πιέστε ταυτόχρονα και κρατήστε πιεσμένα το πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και το πλήκτρο χειρισμού κλήσεων στο ακουστικό σας μέχρι να σβήσει η ενδεικτική λυχνία. Το ακουστικό τώρα έχει επανέλθει στην κατάσταση που ήταν όταν το αγοράσατε.

Σημείωση: Όταν κάνετε επαναφορά του ακουστικού, όλες οι ρυθμίσεις σύνδεσης στο ακουστικό καταργούνται και η σύνδεσή του με το τηλέφωνό σας χάνεται. Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το ακουστικό, θα πρέπει να το αντιστοιχίσετε ξανά.

Ευχαριστω εισαι τιτανοτεραστιος!

Δημοσ.

ψαξε μηπως βρεις στο στη σελιδα της ericsson το manual

αλλιως περνα απο κανα καταστημα κινητης και ρωτα λογικα θα ξερει καποιος υπαλληλος

ή δοκιμασε διαφορους συνδυασμους των πληκτρων του μηπως το πετυχεις και ξεκλειδωσει. εμενα πχ ξεκλειδωνει πατωντας το on/off και αυτο που απαντας κλησεις μαζι για 5 sec. και αν εισαι τυχερος...

Δημοσ.

Φίλε είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά ήταν απλό όταν μου το εξήγησαν. Πάτα τα δύο κουμπιά της έντασης του ακουστικού bluetooth και το κουμπί έναρξης ταυτόχρονα όπως είπες και κωδικό τέσσερα μηδενικά έχουν τα ericsson. Να περνάς καλά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...