sato_gtd_pro Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Επειδή είμαι εκνευριστικά αρχάριο στον τρόπο χειρισμού του ubuntu, μπορεί να μου πει κάποιος με πολύ απλά βήματα πώς θα κάνω εγκατάσταση το utube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serbabis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 τι διανομή? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:50 ---------- Επειδή είμαι εκνευριστικά αρχάριο στον τρόπο χειρισμού του ubuntu, μπορεί να μου πει κάποιος με πολύ απλά βήματα πώς θα κάνω εγκατάσταση το utube τώρα το είδα... από synaptic package manager ψάξε να βρείς το flash plugin non-free και κάντο setup κανένα άλλο addon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sato_gtd_pro Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Το έχω ήδη εγκατεστημένο. Μετά τί κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serbabis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 τίποτε άλλο μετά δουλεύει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.