Προς το περιεχόμενο

Μετάφραση ερώτησης απο τα αγγλικά

Zderg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.. Σχεδιάζω ενα ερωτηματολόγιο κ θελω να περιέχει κ μια ερωτηση σχετικα με το επάγγελμα αυτού που απανταει..

Στα αγγλικα η ερωτηση κ οι απαντησεις που εχω σκεφτει (εχω βρει ετοιμη για να λεω την αληθεια :-D) ειναι η εξης:

What is your profession?

Administrative

Computing

Engineering

Finance

General Management

Legal

Logistics Manufacturing

Marketing

R&D

Sales

Technical

Personnel (μηπως αυτο επρεπε να ειναι μαζι με το technical; ετσι το βρηκα ομως)

Student

Other

Πως θα μπορουσα να το μεταφρασω αυτο στα ελληνικα; Επισης, καμια ιδεα για να μειωσω τις κατηγορίες; Ή να το κανω ψιλοαυθαίρετα;

Δημοσ.
σχετικα με το επάγγελμα αυτού που απανταει..

Ε;

Πως θα μπορουσα να το μεταφρασω αυτο στα ελληνικα; Επισης, καμια ιδεα για να μειωσω τις κατηγορίες; Ή να το κανω ψιλοαυθαίρετα;

Ποιό; Ποιές; Τι;

Βγάζετε νόημα; :rolleyes:

Δημοσ.

What is your profession?

Administrative

Computing

Engineering

Finance

General Management

Legal

Logistics Manufacturing

Marketing

R&D

Sales

Technical

Personnel (μηπως αυτο επρεπε να ειναι μαζι με το technical; ετσι το βρηκα ομως)

Student

Other

^^^^^^

Αυτο το κομματι δεν το ειδες;;

Δημοσ.

Γιατί ρωτάς το επάγγελμα; Πόσες κατηγορίες έχει νόημα να έχεις; Αυτά να σκεφτείς για να δεις πόσες και τι κατηγορίες θες. Ρωτάς για κάτι που αναμένεις να έχει σημασία αν ο άλλος είναι finance ή compting ή σε νοιάζει μόνο αν είναι φοιτητής ή εργαζόμενος πχ; Επίσης, σκέψου τι δείγμα θα έχεις. Αν απαντήσουν 30 άτομα, δεν έχει νόημα να έχεις 10 κατηγορίες, δε θα μπορείς να κάνεις καμιά ανάλυση της προκοπής. Αν απαντήσουν 300, κάτι γίνεται.

Δημοσ.

Αυτα τα εχω σκεφτει φιλε μου.. Μια βοηθεια στην μεταφραση ζητησα γιατι δεν ξερω πως να τα μεταφρασω σωστα..

Δημοσ.
Σχεδιάζω ενα ερωτηματολόγιο...

Επισης, καμια ιδεα για να μειωσω τις κατηγορίες; Ή να το κανω ψιλοαυθαίρετα;....

Αν τα έχεις σκεφτεί, δεν χρειάζεται να ρωτάς τα παραπάνω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...