Zderg Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα.. Σχεδιάζω ενα ερωτηματολόγιο κ θελω να περιέχει κ μια ερωτηση σχετικα με το επάγγελμα αυτού που απανταει.. Στα αγγλικα η ερωτηση κ οι απαντησεις που εχω σκεφτει (εχω βρει ετοιμη για να λεω την αληθεια ) ειναι η εξης: What is your profession? Administrative Computing Engineering Finance General Management Legal Logistics Manufacturing Marketing R&D Sales Technical Personnel (μηπως αυτο επρεπε να ειναι μαζι με το technical; ετσι το βρηκα ομως) Student Other Πως θα μπορουσα να το μεταφρασω αυτο στα ελληνικα; Επισης, καμια ιδεα για να μειωσω τις κατηγορίες; Ή να το κανω ψιλοαυθαίρετα;
Höfdingadrapa Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 σχετικα με το επάγγελμα αυτού που απανταει.. Ε; Πως θα μπορουσα να το μεταφρασω αυτο στα ελληνικα; Επισης, καμια ιδεα για να μειωσω τις κατηγορίες; Ή να το κανω ψιλοαυθαίρετα; Ποιό; Ποιές; Τι; Βγάζετε νόημα;
Zderg Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 What is your profession? Administrative Computing Engineering Finance General Management Legal Logistics Manufacturing Marketing R&D Sales Technical Personnel (μηπως αυτο επρεπε να ειναι μαζι με το technical; ετσι το βρηκα ομως) Student Other ^^^^^^ Αυτο το κομματι δεν το ειδες;;
FilipposMD Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Γιατί ρωτάς το επάγγελμα; Πόσες κατηγορίες έχει νόημα να έχεις; Αυτά να σκεφτείς για να δεις πόσες και τι κατηγορίες θες. Ρωτάς για κάτι που αναμένεις να έχει σημασία αν ο άλλος είναι finance ή compting ή σε νοιάζει μόνο αν είναι φοιτητής ή εργαζόμενος πχ; Επίσης, σκέψου τι δείγμα θα έχεις. Αν απαντήσουν 30 άτομα, δεν έχει νόημα να έχεις 10 κατηγορίες, δε θα μπορείς να κάνεις καμιά ανάλυση της προκοπής. Αν απαντήσουν 300, κάτι γίνεται.
Zderg Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Αυτα τα εχω σκεφτει φιλε μου.. Μια βοηθεια στην μεταφραση ζητησα γιατι δεν ξερω πως να τα μεταφρασω σωστα..
frenzy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Σχεδιάζω ενα ερωτηματολόγιο... Επισης, καμια ιδεα για να μειωσω τις κατηγορίες; Ή να το κανω ψιλοαυθαίρετα;.... Αν τα έχεις σκεφτεί, δεν χρειάζεται να ρωτάς τα παραπάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.