Indiko_Xoiridio Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Τα προαιρετικά μαθήματα έχουν καταργηθεί; Ρωτάω, γιατί στην σχολή μου για να πάρεις πτυχίο πρέπει να έχεις περάσει 6 προαιρετικά! Ενώ από ότι μου έχουν πει στις άλλες σχολές δεν ισχύει πλέον αυτό. Γνωρίζει κανείς;
insomniaK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Σελίδα 6, εδώ Το google σε σώζει από τα τηλεφωνήματα.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Το γνωρίζω αυτό. Απλά έχω ακούσει ότι, σε άλλες σχολές, δεν είναι πλέον απαραίτητο να έχεις περάσει προαιρετικά μαθήματα για να πάρεις πτυχίο. Ισχύουν διαφορετικά πράγματα για κάθε σχολή σχετικά με τα προαιρετικά μαθήματα; Αυτό θέλω να μάθω.
we_will_rise Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Το γνωρίζω αυτό.Απλά έχω ακούσει ότι, σε άλλες σχολές, δεν είναι πλέον απαραίτητο να έχεις περάσει προαιρετικά μαθήματα για να πάρεις πτυχίο. Ισχύουν διαφορετικά πράγματα για κάθε σχολή σχετικά με τα προαιρετικά μαθήματα; Αυτό θέλω να μάθω. ακολουθείς τον οδηγό σπουδών !
elven Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 ακολουθείς τον οδησό σπουδών ! Σαν την φιλική εταιρία ένα πράγμα
we_will_rise Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Σαν την φιλική εταιρία ένα πράγμα σόρρυ μωρέεεεεεε :cry:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.