Προς το περιεχόμενο

Προσφορες στα Carrefour 25,26 και 27 Ιουνιου.

altea6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήρα εγώ τηλ χθες στο κατάστημα Αλίμου και ισχύει ως τις 27, αλλά τι να το κάνεις; Άλλα λαπτοπ δε φέρνουν, ό,τι μείνει έμεινε. Χθες το μεσημέρι μόνο το γαμάτο Acer είχε μείνει, 1 κομμάτι. Φέρνουν 4-5 κομμάτια από κάθε λάπτοπ κι όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Παιδιά εγώ αγόρασα από Carrefour Ρέντη το HP 6735s(AMD Turion x2 στα 2.00 GHz, 1GB Ram,160GB Hard Disk,ATI HD 3200, Windows Vista,webcam) από 389€ μόνο 272€. εϊχε καμιά 20αριά κομμάτια το μεσημέρι.

Ένα ευχαριστώ στον altea6 για την ενημέρωση. Πέρασα σήμερα από το Carrefour στη Πάτρα και τσίμησα 2 R61. Στην βιτρίνα είχε μόνο αυτό και το Dell 1525 (? δεν πρόσεξα καλα) ενώ από netbook to Asus 1000h (ακριβό-δεν αξίζει) και το Classmate PC (εβγαινε στα 200 ευρω με την έκτωση...μια χαρά τιμή) για όποιον ενδιαφέρεται.

altea6 heat and rep added (sic)

Ένα ευχαριστώ στον altea6 για την ενημέρωση. Πέρασα σήμερα από το Carrefour στη Πάτρα και τσίμησα 2 R61. Στην βιτρίνα είχε μόνο αυτό και το Dell 1525 (? δεν πρόσεξα καλα) ενώ από netbook to Asus 1000h (ακριβό-δεν αξίζει) και το Classmate PC (εβγαινε στα 200 ευρω με την έκτωση...μια χαρά τιμή) για όποιον ενδιαφέρεται.

altea6 heat and rep added (sic)

Μια και ενδιαφέρομαι και εγώ για το Carrefour Πάτρας, μήπως είδες σε παρακαλώ αν είχε κανένα Acer netbook ή το HP 6735s;

Προς ενημερωση στη Θεσσαλονικη στο city gate ειχαν μεινει μονο κατι εκθεσιακα, ενα sony, ενα lenovo r61 και ena N500 και κανα 2 αλλα, ρωτησα για καμια σπεσιαλ τιμη αν μπορουσαν να μου κανουν για το R61 μιας και ειχε ξηλωθει το "B" απο το πληκτρολογιο μαζι με τη μπιλια αλλα μπαααααααααα

παιδια υπαρχει περιπτωση να βρω laptop στα 300 με την προσφορα?ρωτω γιατι αν δεν δεν αξιζει να παω καθοτι το καρφουρ βρισκεται πολυ μακρια απο κει που μενω
εδω Θεσσαλονικη ειχε-εχει lenovo n 500(15,4-celeron,

1g-160g)με την εκπτωση 258...αρχικη 369.

μου ειπαν κ για 3 ετη εγγυηση αλλα δεν ξερω...

Μια και ενδιαφέρομαι και εγώ για το Carrefour Πάτρας, μήπως είδες σε παρακαλώ αν είχε κανένα Acer netbook ή το HP 6735s;

Είχε μόνο τα 4 που ανέφερα νωρίτερα. Από δύο notebook και netbook αντίστοιχα. Τίποτα άλλο. Το παλικάρι που είπε ότι χθες έγινε ένας ψιλοχαμός...

Λ.Αθηνων δεν ειχε τπτ. Παρασκευη απογευμα. Αλλα μου ειπε συνολο 10 λαπτοπ ειχε εξ'αρχης. Εβαλαν στο φυλλαδιο 1 celeron νομιζω στα 350 για οποιον ψαχνει ακομα

Σήμερα στα καρφούρ με τη κάρτα 20% σε όλες τις plasma και τις lcd. Ημουν πολύ τυχερός που πήγα στα καρφούρ Ν.Ιωνίας καθώς είχαν 2 κομμάτια (πήρα το ένα φυσικά) αυτήν εδώ: http://www.skroutz.gr/s/48251/Sony-KDL-40V4000-40%2527%2527.html?keyphrase=40v4000 ΠΑΚΕΤΟ με PS3 80gb (μέχρι και hdmi έχει μέσα)!! 559,20 ευρω!!

Eπίσης: http://www.skroutz.gr/s/56923/LG-47LG7000-47%27%27.html στα 790 (με την έκπτωση πάντα).

Eπίσης κάποια από τις παρακάτω 2: http://www.skroutz.gr/c/12/television/m/2430/Finlux/f/5374/28-32.html (δεν θυμάμαι κωδικό παίδες λυπάμαι, ήταν 32άρα finlux hd ready) με 239 ευρώ!!

Και όλα αυτά ΟΧΙ δείγματα όπως συνηθίζουν...Δυστυχώς ότι ήταν 100Hz μου φαινόταν ακριβότερο από άλλα καρφούρ οπότε και δεν έδωσα μεγάλη βάση....

Για να μην τραβιέστε άδικα:

τηλ:210-2717?81 (εκεί έπεσε η σφραγίδα της εγγύησης και δεν βγάζω καθόλου αυτό το νούμερο-παίζει να είναι -781)

Σκεφτόμουν πολύ το T2100 R61 αλλα με χάλασε ότι το λειτουργικό ηταν Home Basic.

Επειδή δεν έχω λαπτοπ:

Θα μπορούσα να βάλω μετα δικό μου λειτουργικό, χωρίς να σπάσει η εγγύηση?

Στο νετ είδα ότι το δίνουν με 3 χρόνια εγγύηση.

Οι του καρφουρ πάντως δεν έιχαν ιδέα...

"Μπορεί 1 χρόνο, μπορεί και παραπάνω" λέγανε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...