flutsos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 καλησπερα σε ολους... εχω ενα νετμπουκ αντβεντ 4211 και ξαφνικα μια μερα ενω πηγα να ανοιξω την καμ..μου εωγαζε ενα μνμ..οτι χρησιμοποιειται απο αλλο προγραμμα η χρηστη...ενω δεν συμβαινει κατι τετοιο...μηπως καποιος γνωριζει κατι?
million_voices Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 χωρις να θελω να σε τρομοκρατησω η να ειμαι σιγουρος μηπως σου φυτεψανε κανενα trojan
flutsos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 χωρις να θελω να σε τρομοκρατησω η να ειμαι σιγουρος μηπως σου φυτεψανε κανενα trojan εννοεις ιο ετσι?? και τι γινεται στην περιπτωση αυτη?? μονο φορματ? και πωσ μπορω να ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτο?? πλιζ χεεεεεεεελπππ!!!!
million_voices Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 μισο αν κανεις επανεκκινηση σου βγαζει ξανα τετοιο μηνυμα?
ghostgr_a_n Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Κανε ελεγχο με κανενα antivirus(αν δεν εχεις προτεινω το avast) για να εισαι σιγουρος αν ειναι ιος.
million_voices Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 οχι εννοω κανε επανεκκινηση και μετα προσπαθησε να ανοιξεις την καμερα και πες μας αν σου βγαζει το ιδιο μηνυμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.