blk88memorz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Εγώ πάντως τον Νοέμβρη '08 που πήρα το ΜΒ απο Rainbow δεν είχαν τρέξει καθόλου το λειτουργικό, ούτε είχαν φτιάξει admin account. Για το κουτί δεν είμαι σίγουρος αλλά και πάλι δεν νομίζω γτ όλα ήταν τυλιγμένα "εργοστασιακά". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnL Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Τελικά το παρήγγειλα κι εγώ και όντως δεν τα ανοίγουν.. Brand new Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksdo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Στη Rainbow ανοιγουν ολα ανεξερετως τα μηχανηματα και τους κανουν Memory Test. Το απλό και οχι το thorough. Βαζουν και το GrUpdate. Αυτο μονο και τιποτε αλλο. Ανοιγουν με προσοχη το αυτοκολλητο και μετα το ξανακλεινουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnL Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Το δικό μου πάντως δεν έχω δει να έχει GR-Update μεσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.