Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Για ρίξτε μια ματιά στις 2 foto και πείτε και σεις τη γνώμη σας! Η μία είναι screenshot από iphone συνδεδεμένο στο δίκτυο της Vodafone και η άλλη είναι η ίδια σελίδα, σε iphone στο δίκτυο της Wind. Σε αυτό της Vodafone φαίνεται πως οι φωτογραφίες είναι σε χειρότερη ποιότητα σε σχέση με της Wind! Για κάντε και εσείς κανένα screenshot να δούμε τι παίζει (εννοείται με κλειστό το wifi ) PS: Το url που χρησιμοποίησα για τα Screenshots είναι το: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=38712622 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnL Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Κι εγώ το παρατήρησα αυτό σήμερα... Μέχρι σήμερα όμως ήταν οκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gs20309 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 μήπως έχει να κάνει το ότι στη voda δεν είχες πιασει 3g εκείνη τη στιγμή.. εμένα με 3 g το έβγαζε κανονικά κ με wifi.. χωρίς 3g όντως το βγάζει όπως κ το δικό σου.. άσχετο, από πότε έχει στη Παλλήνη 3G ????!!!!! είχα καιρό να δοκιμάσω.. τελικά βάλανε κεραία?!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 μήπως έχει να κάνει το ότι στη voda δεν είχες πιασει 3g εκείνη τη στιγμή.. εμένα με 3 g το έβγαζε κανονικά κ με wifi.. χωρίς 3g όντως το βγάζει όπως κ το δικό σου..[ATTACH]18754[/ATTACH] [ATTACH]18755[/ATTACH] [ATTACH]18753[/ATTACH] Έκανα διάφορες δοκιμές και με 3G και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο! Άφησες κανονικά τη σελίδα να φορτώσει μετά το wifi? Γιατί βλέπω πως δεν είχε ολοκληρωθεί το φόρτωμα στο iphone σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnL Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Εδώ έχω 3G (μάλλον 384kbps) και μου τις εμφανίζει έτσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gs20309 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Έκανα διάφορες δοκιμές και με 3G και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο! Άφησες κανονικά τη σελίδα να φορτώσει μετά το wifi? Γιατί βλέπω πως δεν είχε ολοκληρωθεί το φόρτωμα στο iphone σου! νιιι βρε !! πάτησα αυτό το στρογγυλό βελάκι πως το λένε να δεις..jokin ! είπαμε είμαι κοπέλα αλλά όχι κ έτσι ! έκανα reload τη σελίδα κ την φόρτωσε από την αρχή.. βιάστηκα να βγάλω φωτό αλλά έτσι την έδειχνε κ όταν ολοκλήρωσε.. το ξανατσέκαρα κ τώρα κ πάλι έτσι δείχνει.. κανονικά με 3g k wifi κ χάλια με cellular λες να κάνω κάνα clear cookies? και να ξαναπαλέψω με 3g? edit..παιδιά κάτι άσχετο.. παρατηρώ σαν να ψιλοκολλάει στους ήχουν πχ όταν στέλνω σμσ ο ήχος που κάνει όταν φευγει το σμσ ή το εμαιλ είναι σαν να κόβεται για 1,2 δευτ κ μετά συνεχίζει.. το ίδιο κ όταν τράβηξα τώρα τις φωτό ..χμμμμ ή εγώ το φόρτωσα.. ή κάτι παίζει με το update ?... edit2. (εννοείται με wifi off ) και με clear history, cache, cookies .. ενεργοποίησα πάλι 3g κ έγραψα το url κ μπαμ κανονικά την έβγαλε καπάκι.. σίγουρα είχες πιάσει 3g την ώρα που είχες μπεί με voda ?.. γιατί στην εικόνα πάνω δεν γράφει 3g.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 edit..παιδιά κάτι άσχετο.. παρατηρώ σαν να ψιλοκολλάει στους ήχουν πχ όταν στέλνω σμσ ο ήχος που κάνει όταν φευγει το σμσ ή το εμαιλ είναι σαν να κόβεται για 1,2 δευτ κ μετά συνεχίζει.. το ίδιο κ όταν τράβηξα τώρα τις φωτό ..χμμμμ ή εγώ το φόρτωσα.. ή κάτι παίζει με το update ?... κανε ένα restart να αδειάσουν τα cache και να ελευθερωθούν resources κάτι άσχετο: τι ταχύτητες πιάνει το 3G στην ελλάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Μετά από ένα reboot στο Vodafone iphone, όλα έστρωσαν και σε 3G και σε GPRS! Who Knows! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 @billdanos στην πρωτη φωτο την σελιδα την εχει φορτωσει με gprs οπως φαινεται απο το κυκλακι, μηπως εχασε το 3g εκεινη την ωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 @billdanos στην πρωτη φωτο την σελιδα την εχει φορτωσει με gprs οπως φαινεται απο το κυκλακι, μηπως εχασε το 3g εκεινη την ωρα? Όχι το έκανε συνεχώς ακόμη και με full 3g σήμα! Αλλά μετά από το restart ...εστρωσε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.