Προς το περιεχόμενο

Η Vodafone έχει βάλει συμπίεση στα data του iphone???

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Για ρίξτε μια ματιά στις 2 foto και πείτε και σεις τη γνώμη σας! Η μία είναι screenshot από iphone συνδεδεμένο στο δίκτυο της Vodafone και η άλλη είναι η ίδια σελίδα, σε iphone στο δίκτυο της Wind.

Σε αυτό της Vodafone φαίνεται πως οι φωτογραφίες είναι σε χειρότερη ποιότητα σε σχέση με της Wind! Για κάντε και εσείς κανένα screenshot να δούμε τι παίζει (εννοείται με κλειστό το wifi :rolleyes: )

B)

PS: Το url που χρησιμοποίησα για τα Screenshots είναι το: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=38712622

post-2059-129063011971_thumb.jpg

post-2059-129063011973_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μήπως έχει να κάνει το ότι στη voda δεν είχες πιασει 3g εκείνη τη στιγμή.. εμένα με 3 g το έβγαζε κανονικά κ με wifi.. χωρίς 3g όντως το βγάζει όπως κ το δικό σου..post-78787-129063012009_thumb.png

post-78787-129063012011_thumb.png

post-78787-129063011998_thumb.png

άσχετο, από πότε έχει στη Παλλήνη 3G ????!!!!! είχα καιρό να δοκιμάσω.. τελικά βάλανε κεραία?!!

• Super Moderators
μήπως έχει να κάνει το ότι στη voda δεν είχες πιασει 3g εκείνη τη στιγμή.. εμένα με 3 g το έβγαζε κανονικά κ με wifi.. χωρίς 3g όντως το βγάζει όπως κ το δικό σου..[ATTACH]18754[/ATTACH]

[ATTACH]18755[/ATTACH]

[ATTACH]18753[/ATTACH]

Έκανα διάφορες δοκιμές και με 3G και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο! Άφησες κανονικά τη σελίδα να φορτώσει μετά το wifi? Γιατί βλέπω πως δεν είχε ολοκληρωθεί το φόρτωμα στο iphone σου!

B)

Έκανα διάφορες δοκιμές και με 3G και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο! Άφησες κανονικά τη σελίδα να φορτώσει μετά το wifi? Γιατί βλέπω πως δεν είχε ολοκληρωθεί το φόρτωμα στο iphone σου!

B)

νιιι βρε !! πάτησα αυτό το στρογγυλό βελάκι :P πως το λένε να δεις..jokin !

είπαμε είμαι κοπέλα αλλά όχι κ έτσι ! έκανα reload τη σελίδα κ την φόρτωσε από την αρχή.. βιάστηκα να βγάλω φωτό αλλά έτσι την έδειχνε κ όταν ολοκλήρωσε..

το ξανατσέκαρα κ τώρα κ πάλι έτσι δείχνει.. κανονικά με 3g k wifi κ χάλια με cellular

λες να κάνω κάνα clear cookies? και να ξαναπαλέψω με 3g?

edit..παιδιά κάτι άσχετο.. παρατηρώ σαν να ψιλοκολλάει στους ήχουν πχ όταν στέλνω σμσ ο ήχος που κάνει όταν φευγει το σμσ ή το εμαιλ είναι σαν να κόβεται για 1,2 δευτ κ μετά συνεχίζει.. το ίδιο κ όταν τράβηξα τώρα τις φωτό ..χμμμμ ή εγώ το φόρτωσα.. ή κάτι παίζει με το update ?...

edit2. (εννοείται με wifi off ) και με clear history, cache, cookies .. ενεργοποίησα πάλι 3g κ έγραψα το url κ μπαμ κανονικά την έβγαλε καπάκι.. σίγουρα είχες πιάσει 3g την ώρα που είχες μπεί με voda ?.. γιατί στην εικόνα πάνω δεν γράφει 3g..

edit..παιδιά κάτι άσχετο.. παρατηρώ σαν να ψιλοκολλάει στους ήχουν πχ όταν στέλνω σμσ ο ήχος που κάνει όταν φευγει το σμσ ή το εμαιλ είναι σαν να κόβεται για 1,2 δευτ κ μετά συνεχίζει.. το ίδιο κ όταν τράβηξα τώρα τις φωτό ..χμμμμ ή εγώ το φόρτωσα.. ή κάτι παίζει με το update ?...

κανε ένα restart να αδειάσουν τα cache και να ελευθερωθούν resources

κάτι άσχετο: τι ταχύτητες πιάνει το 3G στην ελλάδα?

• Super Moderators
@billdanos στην πρωτη φωτο την σελιδα την εχει φορτωσει με gprs οπως φαινεται απο το κυκλακι, μηπως εχασε το 3g εκεινη την ωρα?

Όχι το έκανε συνεχώς ακόμη και με full 3g σήμα! Αλλά μετά από το restart ...εστρωσε!

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...