Προς το περιεχόμενο

Win7 σε Acer Aspire Netbook

j11h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει δοκιμασει κανεις να βαλει τα win 7 σε netbook acer?

Εαν το εχει κανει καποιος παρακαλω να μας πει δυο πραγματακια,πως παει το συστημα,ποιους drivers εβαλε κτλ.

Δημοσ.
Εχει δοκιμασει κανεις να βαλει τα win 7 σε netbook acer?

Εαν το εχει κανει καποιος παρακαλω να μας πει δυο πραγματακια,πως παει το συστημα,ποιους drivers εβαλε κτλ.

στα win 7 δεν χρειαζονται drivers τους βρησκει ολους το λειτουργικο απο μονο του.καλα θα πηγαινει αλλα θα θελει τουλαχιστον 2GB RAM

Δημοσ.
στα win 7 δεν χρειαζονται drivers τους βρησκει ολους το λειτουργικο απο μονο του.καλα θα πηγαινει αλλα θα θελει τουλαχιστον 2GB RAM

Δεν γινετε να βαλεις 2 giga ram σε netbook.Το μεγιστο το εχω φτασει κι ειναι 1,5.Ακομη και για chipset δεν βαζω τιποτα?

Δημοσ.
γιατι το λες;στο λενοβο εχω βαλει 2 και τα βλεπει μια χαρα

Aπλα νομιζα οτι υπηρχαν περιορισμοι στο θεμα μνημης στα netbook.Ισχυει για ολα τα netbook αυτο η μονο για καποια μοντελα?

Δημοσ.
Aπλα νομιζα οτι υπηρχαν περιορισμοι στο θεμα μνημης στα netbook.Ισχυει για ολα τα netbook αυτο η μονο για καποια μοντελα?

Ισχυει μονο για το acer aspire one(a110,a150).

Δημοσ.
Ισχυει μονο για το acer aspire one.

Ακριβως!Τωρα του εχω 1,5 giga ram,λετε να τα σηκωσει τα win7?

Δημοσ.

Αν είναι το 150L/X, δεν βρίσκω λόγο να μην τα σηκώσει. 1,5GB φτάνει και περισσεύει. Αν είναι το 110L ούτε αν θα αντέξει λόγω ssd ξέρω ούτε αν θα χωρέσουν στα 8 του GB :P

Δημοσ.
Αν είναι το 150L/X, δεν βρίσκω λόγο να μην τα σηκώσει. 1,5GB φτάνει και περισσεύει. Αν είναι το 110L ούτε αν θα αντέξει λόγω ssd ξέρω ούτε αν θα χωρέσουν στα 8 του GB :P

Οχι ειναι ο ΑΟΑ150 με 120 giga σκληρο,οποτε μαλλον τα σηκωνει κανονικα.

Δημοσ.
μια χαρα θα τα σηκωσει,τα ειχα βαλει σε ενα lg x110 με 1g και πηγαινε οκ το μηχανημα

Εχω ξεκινησει να ηδη να τα κατεβαζω.Παιδια μια ακομη ερωτηση:μηπως ειχατε κανενα προβληματακι με το wireless μετα την εγκατασταση(δεν εχω κατι στο μυαλο μου απλα ρωταω)?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...