Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Εχει ο γιος μου ενα δευτερο SE και θελω να το χρησιμοποιησω περιστασιακα για συνδεση στο internet με wind adsm. Αντιθετα με τα Nokia που ηξερα η υποδοχη για το καλωδιο συνδεσης ειναι η ιδια που χρειαζεται και για φορτιση. Υπαρχει τροπος να φορτιζεται το κινητο οταν συνδεομαι στο internet ? Μηπως οταν ειναι συνδεδεμενο με usb φορτιζεται ταυτοχρονα ? Ευχαριστω.
Αδμιν Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μηπως οταν ειναι συνδεδεμενο με usb φορτιζεται ταυτοχρονα ? Ναι +7 χαρακτηρες
pp6210 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 θα καλέσεις το κρυφό μενου των SE με τον εξής συνδυασμό >*<<*<* (< σημαίνει αριστερό κλικ, > σημαίνει δεξί κλικ) και θα τσεκάρεις στα service settings το usb charging να είναι ΟΝ. Αν είναι απλό 3G υπολόγιζε max ταχύτητα 385 kbps, αν είναι 3G/HSDPA και έχεις καλό σήμα μπορείνα φτάσεις άνετα στο 1,3 - 1,5 Mbps!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 θα καλέσεις το κρυφό μενου των SE με τον εξής συνδυασμό>*<<*<* (< σημαίνει αριστερό κλικ, > σημαίνει δεξί κλικ) και θα τσεκάρεις στα service settings το usb charging να είναι ΟΝ. Αν είναι απλό 3G υπολόγιζε max ταχύτητα 385 kbps, αν είναι 3G/HSDPA και έχεις καλό σήμα μπορείνα φτάσεις άνετα στο 1,3 - 1,5 Mbps!! Ευχαριστω.Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην ξεφορτιζεται το κινητο.Στο χωριο το σημα δεν ειναι 3G οποτε ειμαι κατω και απο pstn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.