thakisn Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα! Εχω το baudtec tw263r4-a0 που δίνει ο οτε μαζί με το coon-x και έχω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.. Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση πέραν αυτών που λέεο ο ΟΤΕ, για να εχω καλύτερες επιδόσεις? Ευχαριστώ!!
poulinos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 οι ρυθμισεις ειναι default πλεον .pppoe me llc,vpi 8 vci 35 username kai pass.τωρα και το qos να φτιαξεις δεν αλλαζει κατι σε ταχυτητα.xtreme ρυθμισεις στο pc σε registry δεν νομιζω να φερουν τρελη αλλαγη.pppoa εχει μεγαλυτερο mtu αλλα πλεον ολα παιζουν pppoe/οτι αλλαγη και να κανεις θα ειναι σχεδον το ιδιο.απλα μπορεις να βαλες download manager για να κατεβαζει πιο γρηγορα απο πιο πολλες πηγες.στο ρουτερ απλα τελευταιο firmware.οχι οτι ειναι το καλυτερο ρουτερ αλλα οκ
thakisn Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Χθες του έκανα update.Πριν κλείδωνε πολύ κοντά στα 19Μbps ενω τώρα στα 18 και έλεγα μήπως μπορούσα να "κλέψω" και αυτό το λίγο που έχασα!! Τι θα μου πρότεινες να πάρω προκειμένου να δώ μεγάλη διαφορά?
poulinos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 τωρα τι 18 τι 19 δεν εχει τρελη διαφορα.τa linksys συνηθως κλειδωνουν πιο ψηλα απο αλλα.πχ στην δικια μου γραμμη με speedtouch εχω 13,5 ενω με linksys ειχα 15.βεβεα to thomson για μενα ειναι πιο σταθερο.απλα δεν ειναι σιγουρο οτι θα παρεις αυτο το κατι παραπανω.απο εκει και περα αν η Otenet σου εχει margin 9 στο down με το dmt κατεβασε το στο 6 και θα παιξεις πιο γρηγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.