Skylined Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 της τάξεως των 700 mb. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το google videos που ήταν ιδανικό άλλα το έχουν κλείσει το μαγαζί απ' ότι φαίνεται. Η βοήθειά σας ανεκτήμητη.
Blondeamon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Aν μπορείς να το σπάσεις σε κομμάτια εως 400mb χρησιμοποίησε το rapidshare.de αν είναι μονοκόμματο δύσκολα θα βρείς.
parsifal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Θέλεις κάποια υπηρεσία που να κάνει διαθέσιμο το video στους αποδέκτες μόνο για http downloading ή να μπορούν να το παρακολουθήσουν μέσω του browser α λα YouTube, GoogleVideos που ανέφερες κλπ... ;
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Τέλεια ποιότητα. http://www.megavideo.com
Skylined Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Blondeamon καλό, μην ξεχνάμε και τη συμπίεση στην περίπτωση που το αρχείο μας ξεπερνάει τα 400 mb. Από το rapidshare.com είχα σχηματίσει την εντύπωση πως και το όριο του rapidshare.de θα ήταν τα 200 mb. Tα 400 που δίνει το .de είναι σαφώς καλύτερα. Physics_Rulez καλό φαίνεται, αλλά το δοκίμασα, ανέβασα δύο video χθες και δε μου τα έχει εμφανίσει ακόμα parsifal να μπορούν να παρακολουθήσουν. Άλλα αν δεν υπάρχει αυτό, απ' το ολότελα καλό είναι και το http downloading
parsifal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Αν το video σου: 1. Δεν ξεπερνά τα 10min σε διάρκεια ή δεν έχεις πρόβλημα να το κόψεις σε περισσότερα του ενός κομμάτια 2. Δεν ξεπερνά το 1GB σε μέγεθος (αλλά σε αυτό είσαι ΟΚ κατά τα λεγόμενά σου) ...τότε και το YouTube είναι μία αρκετά valid επιλογή.
Skylined Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Είναι άνω των δέκα λεπτών. Ένας αγώνας μπάσκετ είναι σε δύο αρχεία των 45 λεπτών περίπου. Αν τον κόψω σε κομμάτια των 9 λεπτών θα βγουν 10 κομμάτια γι' αυτό θα ήταν σαφώς καλύτερα αν γινόταν να το ανεβάσω κάπου ολόκληρο . Αλλά τελικά έχεις δίκιο, αν δεν γίνεται κάτι άλλο πάντα υπάρχει και το youtube
parsifal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Υπάρχει και το blip.tv, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει για uploading...
Pessi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Skylined και γω αυτο ψαχνω τωρα. Βασικα βρηκα τροπο. Μπες στο Veoh.com κανε register και ανεβασε το βιντεο(πανω δεξια λεει "add video"). Αν ξεπερνα το 1GB μπορεις να κατεβασεις το software που εχει και ειναι free. Αυτη τη στιγμη ανεβαζω μια ταινια και θελω να την βαλω στο blog μου. Βεβαια ελπιζω να εχει Εmbed. Το μονο προβλημα ειναι οτι ανεβαζει με 30kb/sec ενω οταν ανεβαζω στο rapidshare φτανει τα 100. Παντως εχω πετυχει διαφορα ξενα sites με video streaming αλλα νομιζω οτι εχουν τον δικο τους server,χωρις να ειμαι σιγουρος.Απλα εψαξα να δω πως ανεβαζουν και δεν τα καταφερα.
dermitzos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 δοκίμασε το veoh.com 1ον: Προαναφέρθηκε 2ον: Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να κανεις register στο veoh.com για να παρακολουθήσεις τα videos. Σου βάζει στην αρχή ένα δείγμα 5 λεπτών και μετά πρέπει να πας στην ιστοσελιδα του και να κατεβασεις ενα add-on του firefox νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.