Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν βάλεις μόνον έναν και απο την έξοδο το χωρίσεις τότε θα βλέπουν όλες το ίδιο κανάλι.

Είναι και μη οικονομικό, και άβολο να βάλεις σε όλες τις τηλεοράσεις του σπιτιού (όσοι έχουν πάνω απο μια).

Εγώ να ρωτήσω κάτι άσχετο: Οι δέκτες συνδέονται στην τηλεόραση με έξοδο scart ή RF out;

Δημοσ.

Καποιοι decoders εχουν και Scart και RF-out (Loop)

Παντως η συνδεση με RF θα υποβαθμισει (πιστευω) την ποιοτητα εικονας αν και καθιστα πιο ευκολη τη χρηση του DVB-T.

Δημοσ.
...στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας στις 14 Ιανουαρίου 2010.

Γνωρίζει κανείς ημερομηνία που θα ξεκινήσει η εκπομπή στην Αθήνα;

Δημοσ.

Για την συγκεκριμενη υπηρεσια θα χρειαστουμε καποιον αποκωδικοποιητη, ασχετα με το αν εχει ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη η TV?

Δημοσ.

Θα χρειαστεις αποκωδικοποιητη μονο αν η τηλεοραση σου δεν εχει.Συνηθως ολες οι καινουργιες LCD εχουν ηδη ενσωματωμενο δεκτη.

• Super Moderators
Δημοσ.
Νομίζω γύρω στα μέσα Μάρτη, αν δεν αλλάξει κάτι.

λένε για 1ο εξάμηνο 2010...

ελπίζω για καλοκαίρι...

Δημοσ.
Για την συγκεκριμενη υπηρεσια θα χρειαστουμε καποιον αποκωδικοποιητη, ασχετα με το αν εχει ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη η TV?

Αν η tv εχει απωδικοποιητη που υποστηριζει mpeg4 δεν θα χρειαστεις.Αλοιως θα χρειαστεις.

Δημοσ.
Ολες οι τηλεορασεις που υποστηριζουν DVB-T υποστηριζουν προτυπα mpeg 2/4.

Εγω γιατι νομιζω πως υπαρχει διαφορα μεταξυ DVB-T και DVB-T2 που θα ειναι το σημα τωρα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...