gtaivpc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Αξιζει το scatterbrain και το τραγουδι των children of bodom
NetworkMeltdown Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Αξιζει το scatterbrain και το τραγουδι των children of bodom Φίλτατε GTAIVPC βρες κανένα PS3 φίλου σου να κάνουμε Pro Face Off στο GH3 γιατί παίζει να είμαστε οι 2 καλύτεροι στην Ελλάδα, έχω ψάξει για ΧΒΟΧ 360 αλλα δεν εχει κανείς να σου πω την αλήθεια είχα XBOX 360 παλιά και Wii αλλά τα πούλησα για να πάρω PS3: 1. Έπρεπε να πληρώσω για XBOX LIVE. 2. Όλα τα Video-Club έφερναν/φέρνουν Blu-Ray και PS3 GAMES τίποτα για XBOX 360 πάντως το GOW θα μου μήνει αξέχαστο. 3. To Wii και ο χειρισμός του ήταν λίγο GTP/για δεκάχρονα. Through The Fire And Flames - 586k 94% χωρίς Start Power Path έβαζα star power στην τύχη θα προσπαθήσω να βγάλω 650k έτσι για να μην μου την λες εσύ 93% θυμάμαι εεε.. χεχε μαθαίνεις μαθαίνεις Revolution Deathsquad Solo 98% στον κόλο 8==> ( (
Blackjim Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Εχει δοκιμασει κανεις τις κιθαρες του Beatles:Rock Band στο GH5 ( για το 360 μιλαω ) ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.