Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντε πάλι... Το rapidshare είναι δικτυακός HD. ΠΛηρώνεις για να έχεις χώρο να αποθηκεύεις τα αρχεία σου on-line. Το ποια είναι η χρήση τους πάλι αφορά τον ενοικιαστή του χώρου και όχι το Rapidshare. Δεν καταλαβαίνω πως ευσταθεί το πρόστιμο είτε στο Rapidshare είτε στο PirateBay!

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αντε πάλι... Το rapidshare είναι δικτυακός HD. ΠΛηρώνεις για να έχεις χώρο να αποθηκεύεις τα αρχεία σου on-line. Το ποια είναι η χρήση τους πάλι αφορά τον ενοικιαστή του χώρου και όχι το Rapidshare. Δεν καταλαβαίνω πως ευσταθεί το πρόστιμο είτε στο Rapidshare είτε στο PirateBay!

Δεν ευσταθει τιποτα φιλε.Όλες οι κινησεις τους στηριζονται στο αποφασιζουμε και διαταζουμε.Ειναι θεμα χρονου μεχρι να καταλαβει και ο κοσμος οτι προκειται για μια ακυρηχτη χουντα που οτι θελει το βαφτιζει νομιμο ή παράνομο και οτι θελει το βαφτιζει δημοκρατικο ή φασιστικο.

Εχουν το θράσος να μιλανε για τους τρομοκρατες που σκοτωνουν ανθρώπους αυτοι που τρομοκρατουν τους λαούς και βαζουν εγκληματικα προστιμα 2 εκατομμυρίων δολλαρίων(!!) για μερικά τραγούδια.

Η απόλυτη ξεφτύλα σε όλο της το μεγαλείο.

Πρόκειται για ακύρηχτη χούντα και δε θα αργήσει ο κόσμος να τους καταλάβει και να τους στρίψει τη πλάτη όσο και να μιλάνε για δημοκρατία.

Πιστεύω οτι στα επομενα χρονια αν συνεχιστει αυτο θα δούμε τη δημιουργία κοματων που θα εκφράζουν το δικαίωμα του ανθρώπου στην ελευθερία σαν αυτό των Σουηδων το οποίο απο την πρώτη κιολας κάθοδο του στις ευρωεκλογες πηρε το 7,1 %(!!) και εξασφαλίζει έδρα τη βουλή.

Είναι φανερό οτι ο κόσμος διψάει για την ελευθερία του σε μια εποχή που ελευθερία ακούμε αλλα ελευθερία δε βλέπουμε.

Επεξ/σία από takis3
Δημοσ.
Όποιον πιάνουν να ανεβάζει υλικό που δεν πρέπει, να του αφαιρούν τον λογαριασμό και αν αποδίδουν το ποσό που έχει καταθέσει το εν λόγο άτομο στον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων.

φιλε μου συμφωνω απολυτως αν πρωτος αναμαρτητος το λιθο βαλετω.Μην λεμε ανοησιες ρε παιδια το τσαμπα το κυνηγαμε ολοι κακα τα ψεματα.Αυτο που πραγματικα ειναι μεγαλη μ@λ@κι@ ειναι που ανεβαζουν κατι ηλιθια βιντεο με παιδικο πορνογραφικο υλικο που λογω τιμης αυτους να τους εδιναν το rapid και το καθε rapid μα ειναι πραγματα αυτα.οσον αφορα για τα υπολοιπα ας μην το προχωρησουμε γιατι θα ξεφυγουμε απο το θεμα και δεν εχει ουτε ουσια ουτε σημασια.(οικονομικη κριση,ακριβα προιοντα,υψηλες τιμε κτλ κτλ).Καλα ειπε προτεινος ο φιλος ας πιασουν αυτους που εφευραν το διαδικτυο και μετα να μιλανε.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:55 ----------

...Είναι φανερό οτι ο κόσμος διψάει για την ελευθερία του σε μια εποχή που ελευθερία ακούμε αλλα ελευθερία δε βλέπουμε.

συμφωνω μαζι σου εν μερει οτι ο κόσμος διψάει για την ελευθερία του αλλα μακαρι να γνωριζε την εννοια ελευθερια και να μην την κατεψυχε καθε τεσσερα η οκτω χρονια και ας την επερνε στα χερια και θα σου ελεγα εγω μετα τι θα πει ελευθερια.ο κοσμος δεν εχει μαθει την λεξη ελευθερια απλα την παπαγαλλιζει και δεν ξερει το νοημα της ελευθεριας απλα την πηγαινει οπου του πουνε με σκοπο να την φυλακιζει μερα με την μερα λεπτο με το λεπτο και το κομμα αυτο λεγεται αγοραστικο κοινο κανει τα παντα σε εμας χωρις να καταλαβουμε δλδ βαλαμε τα χερακια μας και βγαλαμε τα ματακια μας.

και εννοω οτι πριν χρονια ουτε ιντερνετ ειχαμε ουτε κινητα ουτε τπτ και περνουσαμε παρα πολυ καλυτερα τωρα λογω να γελαμε και λιγακι και αυτο κραταει για λιγο.

Δημοσ.
Η Γερμανική δικαιοσύνη επιδίκασε πρόστιμο 34 εκατομμυρίων...

απ' ότι λέει εδώ στο arstechnica, με διορθωμένο άρθρο, δεν υπάρχει πρόστιμο 34 εκ., αλλα η GEMA (Γερμανική RIAA) =841&tx_ttnews[backPid]=76&cHash=b3aebfbde0"]σε ανακοινωσή (γερμανικά) της γράφει οτι κέρδισε "απόφαση αξίας 34 εκ."

και οτι παραπλανήθηκαν απο κακή μετάφραση του google translate.

( αν καταλαβα καλά μαλλον εννοεί οτι ο δικαστής επιβάλλει στην Rapidshare να σταματήσει το διαμιρασμό περίπου 5.000 αρχείων μουσικής που βρέθηκαν στους σερβερ της, τα οποία αρχεία κάποιοι κοστολογούν συνολικά στα 34 εκ. )

----------------------------------------

περα απ αυτά, εγω θελω να ρωτήσω κάτι:

Εστω οτι νοικιάσω μια θυρίδα σε τράπεζα, και τοποθετήσω μέσα (χωρίς φυσικά να ενημερώσω την τράπεζα): λαθραία όπλα, ναρκωτικά, εκρηκτικά, υλικό παιδοπορνογραφίας, και πειρατικά cd του Τερλέγκα... :-)

μετά στείλω το κλειδί της θυρίδας σε συνεργούς μου, οι οποίοι τα παραλαμβάνουν, κανουν ότι κάνουν με αυτά (φόνοι, ληστείες, διακίνηση, ηχορύπανση, κλπ),

και μετά , οι Κλουζώ μας πιάνουν όλους και πάμε σε δίκη.

Οι μεγαλομέτοχοι, και η διοίκηση της τράπεζας θα παραπεμφθούν ως συνεργοί μας ?

:fear:

• Moderators
Δημοσ.

Εστω οτι νοικιάσω μια θυρίδα σε τράπεζα, και τοποθετήσω μέσα (χωρίς φυσικά να ενημερώσω την τράπεζα): λαθραία όπλα, ναρκωτικά, εκρηκτικά, υλικό παιδοπορνογραφίας, και πειρατικά cd του Τερλέγκα... :-)

μετά στείλω το κλειδί της θυρίδας σε συνεργούς μου, οι οποίοι τα παραλαμβάνουν, κανουν ότι κάνουν με αυτά (φόνοι, ληστείες, διακίνηση, ηχορύπανση, κλπ),

Ιδεα δεν εχω και ειναι καλο το ερωτημα σου.Ειναι σιγουρο πως μπορεις να αφησεις οπλα,ναρκωτικα κλπ σε μια θυριδα χωρις να χτυπησουν καμπανακια σε κανενα"τυχαιο"ελεγχο?Ειμαι σιγουρος πως η τραπεζα δεν εχει καμια δουλεια να δει τι βαζεις στην θυριδα σου,αλλα σιγουρα δεν κανει ελεγχο για κατι τοσο χοντρο?Ιδεα δεν εχω ξαναλεω,ερωτησεις κανω.

Δημοσ.
Ιδεα δεν εχω και ειναι καλο το ερωτημα σου.Ειναι σιγουρο πως μπορεις να αφησεις οπλα,ναρκωτικα κλπ σε μια θυριδα χωρις να χτυπησουν καμπανακια σε κανενα"τυχαιο"ελεγχο?Ειμαι σιγουρος πως η τραπεζα δεν εχει καμια δουλεια να δει τι βαζεις στην θυριδα σου,αλλα σιγουρα δεν κανει ελεγχο για κατι τοσο χοντρο?Ιδεα δεν εχω ξαναλεω,ερωτησεις κανω.

Ναι αλλά το rapidshare δεν μπορεί να ελέγξει τι ανεβαίνει..

Δημοσ.
Τι να πεις...Δουλεια δεν εχουν εκει στην Γερμανια,τα τετοια τους καθονται και ξυνουν.Πειρατικο το ενα πειρατικο το αλλο...ουτε οι πειρατες τις καραιβικης ηταν τοσοι πολλοι.Μηπως ειμαι πειρατης κι εγω που γραφω στο insomnia?!

Ααααχχχχ!!!Σε αυτη τη ζωη οτι κι αν κανεις διαφορετικο απο τους αλλους η πειρατη θα σε ονομασουν η τρομοκρατη!Δεν προκειτε βεβαια να ξεχασω που τα αμερικανακια τα εχουν συνδεση κιολας αυτα τα δυο και ειχαν πει το θεικο<<η πειρατια βοηθαει την τρομοκρατια>>.Ρε λετε ο Bin Laden να ακουει αντεγραμενο cd της Εφης Θωδη?

+10000000000000000000000000000000000000000000000000000

Δημοσ.

Ελάτε ρε παιδιά που παίζουμε με τις λέξεις τώρα.. ναι πειρατής είσαι και πειρατής είμαι και μια χαρά κάνουμε την δουλειά μας, λες και ανακαλύψαμε την Αμερική.

Το θέμα είναι το σκεπτικό μια απόφασης/δίκης και το πως παρουσιάζουν κάποια πράγματα... μόνο αυτό έχει αξία από όλη την συζήτηση.

Δημοσ.
απ' ότι λέει εδώ στο arstechnica, με διορθωμένο άρθρο, δεν υπάρχει πρόστιμο 34 εκ., αλλα η GEMA (Γερμανική RIAA) =841&tx_ttnews[backPid]=76&cHash=b3aebfbde0"]σε ανακοινωσή (γερμανικά) της γράφει οτι κέρδισε "απόφαση αξίας 34 εκ."

και οτι παραπλανήθηκαν απο κακή μετάφραση του google translate.

( αν καταλαβα καλά μαλλον εννοεί οτι ο δικαστής επιβάλλει στην Rapidshare να σταματήσει το διαμιρασμό περίπου 5.000 αρχείων μουσικής που βρέθηκαν στους σερβερ της, τα οποία αρχεία κάποιοι κοστολογούν συνολικά στα 34 εκ. )

τυχαινει να εχω συγγενεις που να δουλευουν σε τραπεζα ,αυτοι μου εχουν πει πως στην τροπολογια ,ας την πουμε ετσι, η τραπεζα δηλωνει τις θυριδες ως αυστηρως προσωπικο δεδομενο,που αφορα μονο τους ενοικιαστες τους και καμια ευθυνη δε φερει η τραπεζα για το περιεχομενο τους. γι'αυτο και σε ελεγχο χρειαζεται δικαστικη εντολη ωστε να ανοιξουν. αρα η τραπεζα δε θα διωχθει ποινικα για συνεργεια. αλλα ακομα και να μην υπηρχε αυτη ''τροπολογια'' σιγα μην ασκουσαν διωξη σε τραπεζα.

Δημοσ.

Δεν είναι το ίδιο πράγμα μια θυρίδα τράπεζας που έχουν πρόσβαση 1-2 άτομα γνωστά, με μια πηγή παράνομου λογισμικού που έχουν πρόσβαση δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη.

Είναι απλό και για ένα παιδάκι 7 χρονών να καταλάβει τι αρχεία είναι στο rapidshare.

Μην παίζουμε κρυφτούλι ότι και καλά είναι χώρος για να ανεβάσεις ένα word για να το πάρει ο φίλος σου

Αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει οριστικά με το να μπει σε όλους μας μια έξτρα συνδρομή πχ 10-20ε το μήνα και να μπορούμε να κατεβάζουμε νόμιμα ότι θέλουμε ώστε να μην έχει κανείς παράπονο και να μην πλουτίζουν οι διακινητές κλοπιμαίων (rapidshare netload klp)

Δημοσ.

Απλως σκασανε καποια εκατομυρια οι δισκογραφικες ,κινηματογραφικες ,κ εταιριες λογισμικου στην γερμανικη δικαιοσυνη για να τους κλεισει . Ειναι καθαρα συμφεροντα

εδω στην ελλαδα με τελειως παρανομα μεσα κ κατασκευη πλαστων στοιχειων κλεισανε τα ελληνικα σαιτσ με υποτιτλους . Αυτο που καταφερνουν ειναι το αντιθετο . Να μετατρεπονται σε Επαναστατες εναντια στην Φασιστικη εταιροκρατεια

Δημοσ.

Ναι γιατι οι μεγαλες εταιριες δεν ακουν Τερλεγκα :lol::lol::lol:

Δημοσ.
Δεν είναι το ίδιο πράγμα μια θυρίδα τράπεζας που έχουν πρόσβαση 1-2 άτομα γνωστά, με μια πηγή παράνομου λογισμικού που έχουν πρόσβαση δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη.

Είναι απλό και για ένα παιδάκι 7 χρονών να καταλάβει τι αρχεία είναι στο rapidshare.

Μην παίζουμε κρυφτούλι ότι και καλά είναι χώρος για να ανεβάσεις ένα word για να το πάρει ο φίλος σου

Αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει οριστικά με το να μπει σε όλους μας μια έξτρα συνδρομή πχ 10-20ε το μήνα και να μπορούμε να κατεβάζουμε νόμιμα ότι θέλουμε ώστε να μην έχει κανείς παράπονο και να μην πλουτίζουν οι διακινητές κλοπιμαίων (rapidshare netload klp)

επιπλεον συνδρομη στο rapidshare εννοεις (μαζι με τις υπολοιπες χρεωσεις για παροχη κωδικων) ή συνδρομη σε μια ανεξαρτητη αρχη για δικαιωματα?

Δημοσ.

Οχι στο rapidshare (δεν τους τα χρωστάμε)

Σε ανεξάρτητη αρχή για δικαιώματα και να κατεβάζεις ότι θες νόμιμα και ωραία χωρίς να έχει κανείς παράπονο

Δημοσ.

Παιδιά δεν λέμε ότι δεν κατεβάζουμε παράνομο υλικό από το rapid αυτό είναι δεδομένο, αλλά ο ισχυρισμός τους είναι τελείως ηλίθιος. Αν δλδ εγώ πάω και νοικιάσω ένα μαγαζί για «βιτρίνα» και πουλάω ρούχα και μέσα έκει κάνω διαφορες παρανομίες διακινώ ναρκωτικά όπλα κτλ πρέπει να κλείσουμε φυλακή και αυτόν που μου νοίκιασε το μαγαζί?

Και όσο αφορά το rapid ότι θα το κλείσουν κτλ. Και στην χειρότερη να κλείσει απλά όλο το υλικό θα μεταφερθεί σε ένα αντίστοιχο site και πάει λέγοντας. Έδω η ίδια η rapid πριν λιγο καιρό που είχε κατεβάσει το όριο του download στο αστείο 2.66GB την μέρα και είδαν ότι άρχισε ο κόσμος να την κάνει με ελαφριά το πήγαν 25GB.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...