Προς το περιεχόμενο

-=-Program gia dimiourgia sites-=-

oneirobatis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

vasika ola ta programmata leitourgoun me ayton ton tropo kai apla metafrazoun ayta pou exeis ftiaxei se html.

Tetoia programmata einai to frontpage kai to dreamweaver. An ftiakseis mia apli selida gia paradeigma me ligo keimeno kai kammia fotografia kai meta tin anoikseis me notepad tha deis oti prokeitai gia html kwdika. Bebai ta 2 ayta programmata sou dinoun tin dynatotita enw ftiaxneis mia selida na vlepeis ton kwdika pou dimiourgitai.

Δημοσ.

koita ego stin poli arxi xrisimopoiousa ena programma to opoio TORA legetai Cutesite builder. Dokimase to, einai arketa kalo alla min perimeneis thavmata, an exeis gousto tha ftiakseis ena omorfo site alla mexri ekei.

Afto pou aksizei pragmatika na kaneis einai na pareis ena vivlio (i e-book) kai na kaneis ta tutorials tou dreamweaver oste matheis na xeirizesai ta vasika.. Mporei na sou parei ton triplasio xrono ap'oti to Cutesite builder, alla milame gia PROGRAMMA, oxi gia Miki Maous..

Ki ego afto ekana kai den to exo metanoiosei, aksizei tin enasxolisi sigoura!

Δημοσ.

Ena programa pou einai paneykolo, ousiastika kaneis drag and drop, einai to coolpage, ala einai shareware,psaksto sto kazzaa...Pigene sto download.com , psaksto kai vres to site opou sou leei ti kanei, nomizo oti einai afto pou psaxneis, an den thes na ftiakseis tipota to poli entiposiako, tha se ikanopoihsei.

Δημοσ.

Παιδια και φιλοι μηπως εχει κανενας το Namo web editor γιατι το ψαχνω αλλα απο το σαιτ της εταιρειας εχει μονο δοκιμαστικη εκδσοη, αναζητω την εκδοση απο 4 και πανω..

Δημοσ.

Macromedia Dreamweaver MX. Makra to kalytero... Kai exei kai fovero HELP kai tutorials gia na to matheis. Se 3-5 hmeres xereis na to xreishmopoieis kata 30% kati pou einai iperarketo gia na kaneis ena katapliktiko site...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...