Προς το περιεχόμενο

Αξιζει αναβαθμιση αυτο το καιρο ή να περιμένω;

panaathas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,εχω το εξης συστημα:

Cpu: intel c2d E8400

Ram: 2GB dual channel

Hdd: WD 640,160,120

Mobo: Asus P5b-e

Gpu: ATI 3870 (512 ram )

Και εχω την εξης απορια,το pc το χρησιμοποιω για internet μερικες εφαρμογουλες οχι πολυ βαριες και παιχνιδια ετσι κι ετσι οχι καψιμο,αξιζει λοιπον να αλλαξω το συστημα ή να περιμενω να βγουν καλυτερα πραγματα,γιατι καλυτερα βγαινουν συνεχια αλλα ποτε θα ειναι καλη εποχη για αναβαθμισεις; Ευχαριστω

Δημοσ.
καλυτερα βγαινουν συνεχια αλλα ποτε θα ειναι καλη εποχη για αναβαθμισεις;

καλυτερη εποχη για αναβαθμιση, ειναι

1. οταν βλεπεις το συστημα που εχεις και δεν τα φερνει βολτα,

2. οταν εχεις λεφτα για πεταμα!!!!!

Δημοσ.

μονο RAM αν θες αυξανεις και αυτο για ψυχολογικους λογους. Δεν υπαρχει ουτε υποψια λογου για αναβαθμιση συμφωνα με τις αναγκες που εχεις περιγραψει, μαλιστα τετοιο συστημα συμφωνα με τις αναγκες σου θελει αναβαθμιση σε 2 χρονακια το λιγοτερο και μονο λογω παιχνιδιων.

Να περιμενεις ποτε δε θα σε καλυπτει και οχι ποτε θα βγουν πραγματα γιατι θα βγαινουν συνεχεια

Εκτος αν το χεις μερακι και λεφτα για πεταμα :P οποτε τα παραπανω που γραφω ειναι για να τα πεταξεις στα σκουπιδια.

Μια αναβαθμιση που πρεπει να γινει θα ειναι οταν βγει το usb3

Δημοσ.

Όπως ακριβώς τα λέει ο cabdik.

Επίσης αν το σύστημα είναι αυτό της υπογραφής σου, μια αναβάθμιση στην οθόνη σε 22΄, ας πούμε, θα είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις.

Δημοσ.

Εδω εισαι -> http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1226673&page=7&category=1000000293&catalog=14 μονο 33 γιουρα κ κατσε κανα 3-6μηνο κ μετα προχωρα σε αναβαθμιση, θα βγουν και νεες καρτες γραφικων και οι υπαρχουσες (dx10)θα πεσουν ... το περιμενουν πολλοι...ο επεξεργαστης σου ειναι μαματος... και η μητρικη ειναι πληρες ... αν και φαινεται παλια... αστο ακομα λιγο καιρο ... (παρε μονο RΑΜ) και μετα το καλοκαιρακι .. ψαξτην παλι

(ασχετα που κι εγω απο q9400 πηγα σε Χ3 720 )απο βαρεμαρα στους ΙΝΤΕΛ... και για να παω σε κατι πιο φρεσκο...παρασκευη θα βαλω 2 απτα σετακια που σε προτεινα ... τωρα ειμαι μακρυα... κ μετα εναν ssd και ΤΕΛΟΣ!!1

Δημοσ.

Ναι οκ ραμ σκεφτομουνα κι εγω αλλα δεν την παιρνει τα xp,μεχρι 2 GB υποστηριζει....Μητρικη ελεγα να αλαξω για να βαλω και μνημες DDR3,παντως ναι απ'οτι βλεπω ολα καλα μου τα παιζει και παραπονο δεν εχω...

Δημοσ.
Ναι οκ ραμ σκεφτομουνα κι εγω αλλα δεν την παιρνει τα xp,μεχρι 2 GB υποστηριζει....Μητρικη ελεγα να αλαξω για να βαλω και μνημες DDR3,παντως ναι απ'οτι βλεπω ολα καλα μου τα παιζει και παραπονο δεν εχω...

τα XP σου υποστηριζουν μεχρι 4GB RAM και θα εχεις διαθεσιμα λογικα 3.5 το λιγοτερο 3

Δημοσ.

Αν είσαι ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του υπολογιστή σου στις εφαρμογές που δουλεύεις, δε χρειάζεται να κάνεις αλλαγή σε μητρική κλπ. Για έναν gamer μπορεί να είναι αργό, για έναν που ασχολείται με word, excel κλπ και παίζει και κανένα παιχνίδι που είναι στις δυνατότητες του υπολογιστή, είμαι μια χαρά. Το να πάρεις έναν πιο γρήγορο υπολογιστή σήμερα, για να εκμεταλλευθείς τις επιπλέον δυνατότητές του, μετά από καιρό, δεν αξίζει.

Δημοσ.

+2gb ram, s1284 ( για ένα αξιοπρεπές o/c ) και μια used 4870 θα σε κάνουν φτωχότερο κατά 200€ και είσαι ΚΥΡΙΟΣ για αρκετό καιρό :-)

Δημοσ.

4850 + 4870 για την οθονη που εχεις, ειναι overkill. πρεπει να παρεις μια καλη οθονη πρωτα απο ολα.αυτη τη στιγμη ειναι η μονη αναβαθμιση που χρειαζεσαι!!! και αργοτερα κοιτας για ραμ και καρτα γραφικων, οταν βγουν και οι καινουριες.. το υπολοιπο συστημα σε βγαζει ανετα για κανα 2 χρονια.

Δημοσ.
4850 + 4870 για την οθονη που εχεις, ειναι overkill.

Υπερβολές! Τα βαριά παιχνίδια @1280X1024 maxed out με 16πλά ΑΑ δεν είναι και κάτι χαλαρό. Εξ' άλλου, και λίγο overkill να είναι, θα κερδίσει σε future-proof value :-)

Δημοσ.
+2gb ram, s1284 ( για ένα αξιοπρεπές o/c ) και μια used 4870 θα σε κάνουν φτωχότερο κατά 200€ και είσαι ΚΥΡΙΟΣ για αρκετό καιρό :-)

ειναι ηδη κυριος για αρκετο καιρο, τα υπολοιπα ειναι για να ξοδευουμε τα χρηματα μας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...