Hurry38 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Παιδεs εχω ADSL 24 αρα της ΗΟL.To router της HOL νομιζω πως ειναι πολυ καλο.Ειπα ομως να δοκιμασω και να συνδεσω το Level one FBR-1461 PSTN που υποστηριζει και ADSL 2+ Αλλαζω λοιπον το configuration se adsl2+ kai annex A. Μεχρι εδω πολυ καλα μιας και συγχρονιζει στα 19998 !!!!!!!!!! Παταω save ολα οκ restart router. Οταν το κλεισω και παω για υπνο την αλλη μερα οταν το ξανανοιξω δεν μου κραταει τις ρυθμισεις και συχρονιζει στο adsl sta 892 οποτε πρεπει παλι να κανω τα ιδια ξαναμανα.Καμμια ιδεα κανεις πριν μου τη δωσει και το βγαλω βολτα για καφε? Τι κανω λαθος?
patentapc Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Γιατί να μην ξαναβάλεις το παλιό σου ή να μην το κλείνεις το ρουτερ?
Hurry38 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 σωστος ο παιχτης αλλα ρε γμτ δεν υπαρχει αλλος τροπος?Καποια στιγμη το κλεινω αλλιως θα μου κλεισει το σπιτι Η ΔΕΗ
poulinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 a.firmware update.β.δες αν εχει καπου save μονο save η μεσα απο telnet αν υπαρχει save.β.σορρυ αλλα δεν στο κλεινει η δεη.ενα ρουτερ κεει λιγοτερο απο ενα λαμπακι μικρο και σιγουρα πολυ λιγοτερο απο το ψυγειο σου,ουτε ενα ευρω το μηνα ρευνμα δεν κεει.ειναι ελαχιστα watt.zyxel νομιζω ηταν 5 watt.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.