Dakonblackblade Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Εγώ είμαι εντάξει μέ τόν εαυτό μου , και ας είναι καλά το ζεύγος.Θά χαίρομαι πού είναι ευτυχισμένος ο φίλος μου. (πιό σωστά , ο πρώην φίλος) Δηλαδή άμα τον πάρεις τηλέφωνο και του πεις κανόνισε μια μέρα μεσοβδόμαδα να πάμε για καμμιά μπύρα , Τρίτη ή Τετάρτη , τι σου λέει?
geogeo221 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Όλο δουλιές καί δικαιολογίες. Δέν τρέχει τίποτα όμως .Όταν του περάσει , θά τού κάνω μιά κουβέντα.
vocals_ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δηλαδή άμα τον πάρεις τηλέφωνο και του πεις κανόνισε μια μέρα μεσοβδόμαδα να πάμε για καμμιά μπύρα , Τρίτη ή Τετάρτη , τι σου λέει? λογικα οχι γιατι αφου η γκομενα δεν τον παει τον gogeo θα πει στον αλλο ''με αυτον θα βγεις ?τσ τσ τσ'' ή κατι παρομοιο.Και αυτος θα σκαλωσει και θα πει στον gogeo ''ρε η μαρια(εριξα ενα ακυρο ονομα)δεν θελει να βγουμε''.Αφου μας ειπε οτι γιαυτο χωρισανε οι δρομοι τους, λογω της γκομενας.
teo64x Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Πάντως πρέπει να έχει θράσος η τύπισσα για να τον κάνει (με οποιονδήποτε τρόπο) να ξεκόψει από φίλο του.
liopyr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ πάντως τα δίνω όλα σε μία σχέση. Στην τελευταία μου να φανταστείτε, έδωσα την τηλεόρασή μου.
zoya Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ πάντως τα δίνω όλα σε μία σχέση. Στην τελευταία μου να φανταστείτε, έδωσα την τηλεόρασή μου. Η οποία αντιπροσώπευε όλο σου το είναι φαντάζομαι,ε; Μεταξύ μας, μήπως ήταν λίγο ελλατωματική;
slygeo87 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δεν ξέρω γι' αυτήν εγώ πάντως ήδη ερωτεύτηκα τον liopyr. Θες να γίνεις το αγόρι μου;
slygeo87 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Btw, η μόμπο σου γαμάει.Έλα δώστη μουυυυυυυυυυυυυ....:cry:
freedubus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δηλαδή άμα τον πάρεις τηλέφωνο και του πεις κανόνισε μια μέρα μεσοβδόμαδα να πάμε για καμμιά μπύρα , Τρίτη ή Τετάρτη , τι σου λέει? Παίζει να το σηκώνει και η άλλη.
teo64x Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Παίζει να το σηκώνει και η άλλη. Και μάλιστα με υπερβολικά μεγάλη επιτυχία, αυτό είναι το πρόβλημα.
frenzy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Και μάλιστα με υπερβολικά μεγάλη επιτυχία, αυτό είναι το πρόβλημα. Η υπερβολική επιτυχία πως κρίνεται; Αιμορραγική στύση ή το κοιτάει και βαράει προσοχές;
Lucifer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Ή καλή σέλα Πολύ ωραία συμπληρωνόμαστε εμείς τελευταία και ένα απ' τα 4 μάτια θα πρέπει να βγει πριν το όνομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.