little loulou Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Ναι ανεπιφύλακτα!!! αυτο ειναι αγορι! κρις! κρις! κρις! κατσε διαβασε κι ασε τις σχεσεις εσυ τωρα
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Ότι δώκεις θα λάβεις,μερικές φορές ανάλογα άλλες αντιστρόφως ανάλογα :lol::lol::lol::lol:
we_will_rise Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 offtopic Chrisxxx δίνεις τίποτα nowadays ?
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 offtopic Chrisxxx δίνεις τίποτα nowadays ? δεν διάβασα σωστα Την παρασκευη.
we_will_rise Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 δεν διάβασα σωστα Την παρασκευη. Βάσεις 2 κι εσύ ;
frenzy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Κάτι σε αυτή την ιστορία, δεν στέκει.Είτε δεν ήταν 8 χρόνια φιλίας αλλά 8 χρόνια παρέας Είτε ήταν 8 χρόνια φιλίας αλλά χωρίς περιοδική παρέα άρα χωρίς συνήθεια της παρουσίας του άλλου Είτε (sic) είναι χειραγωγήσιμος σε σημείο ασπόνδυλου Ή ο φίλος μας είναι εξαρτητικός και δίνει πλασματικό βάθος σε επιφανειακές σχέσεις.
we_will_rise Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Ή ο φίλος μας είναι εξαρτητικός και δίνει πλασματικό βάθος σε επιφανειακές σχέσεις. ε καλά, 8 χρόνια δεν είναι λίγα, έχω ξαναδεί τέτοια περίπτωση, βασικά ο "κολλητός" το πάει για γάμο με την τύπισα ;;
frenzy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 ε καλά, 8 χρόνια δεν είναι λίγα, έχω ξαναδεί τέτοια περίπτωση, βασικά ο "κολλητός" το πάει για γάμο με την τύπισα ;; Εννοούσα τον δικό μας "φίλο" τον geogeo, για τον άλλο χέστηκα δεν είναι ινσόμνιακ
pappous_soulis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Κάποιες φορές αξίζει, άλλες όχι. Και για του λόγου το αληθές, τις περισσότερες δεν είναι να δίνεσαι.
Lucifer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Ή ο φίλος μας είναι εξαρτητικός και δίνει πλασματικό βάθος σε επιφανειακές σχέσεις. Σωστή προσέγγιση φίλτατε.
darklordvader77 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 αν μου συνεβαινε αυτο, (οχι πως δεν μου 'χει συμβει με 12χρονια φιλια - καθε μερα μαζι) απλα θα τον θεωρουσα μ****είλωτα κ θα συνεχιζα παραπερα.. βδομαδα κ πολύ σου δινω πιθανοτητα να το ξεχασεις..
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 ΤΟ θέμα δεν είναι αν δίνεσαι σε αυτή την περίπτωση αλλά το να φτύνεις τους φίλους σου επειδή το θέλει η γκόμενα. Η απάντηση είνια όχι. Τώρα αν κάποιοι από εσάς νομίζουν πως το να δίνεσαι σημαίνει να κατεβάζω τα βρακιά και να φορτώνομαι στην πλάτη ΟΤΙ κομπλεξ και μαλακία κουβαλάει καθένας το έχετε πάρει λάθος. Αντρική- ΣΩστή αντιπετώπιση στην συγκεκριμμένη περίπτωση , για να έχουμε παράδειγμα. ΔΕν βγαίνω με την γκόμενα και με τον φίλο μου, παιρνω τον φίλο μου μια φορα την εβδομάδα και πίνουμε μπύρες και βλέπουμε μπάλες. Δεν κλείνω ΄ομως την γυναίκα σπίτι για να βγω με τον φίλο το Σάββατο ούτε την φτύνω επανειλλημένως. Της δίνω το 60% του χρόνου μου, 10% στον φίλο μου, 30% στην πάρτη μου και δεν γίνομαι γυμνοσιάλαγκας στην γυναίκα. (τα ποσοστά πάιζουν αλλά πρέπει η γυναίκα να παίρνει παραπάνω από τους φίλους έστω και 5 λεπτά. ) Πολλοί έχουν μπερδέψει το τελευταίο με το ''δώσιμο''. Να δίνεσαι είπαμε (αλλιώς δεν είναι σχέση , είναι πήδουλος) αλλά να έχεις και αξιοπρέπεια. Θα την βοηθήσω με την δουλειά της, δεν θα την κάνω εγώ , θα πω και ναι και όχι , δεν είμαι μπάτλερ. - Ο κλασικός
SweeT_DreamS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μισό λεπτό γιατί "χάθηκα" διαβάζοντας όλες τις απαντήσεις... Η ερώτηση ποιά ήταν; αν πρέπει να δίνεσαι ολοκληρωτικά σε μία σχέση;... Αν ήταν αυτή η ερώτηση τότε, η απάντησή μου είναι πως...όχι!Δεν πρέπει να δίνεσαι ολοκληρωτικά σε μία σχέση...(σε μία οποιαδήποτε σχέση---φιλική,ερωτική,συγγενική...). Πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία. Όταν "δίνεις", πρέπει και να "παίρνεις". Αν "δίνεις" συνέχεια χωρίς να περιμένεις να "πάρεις" και από τον άλλον, τότε θα καταλήξεις να μην αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου και το πιό πιθανό είναι, να έχει επίπτωση αυτό και στη σχέση σου με το άλλο άτομο. Οπότε, αυτό που προσπάθησες να πετύχεις με το να δοθείς ολοκληρωτικά σε κάποιον (που μπορεί να είναι πχ, το ότι ήθελες να του/της δείξεις το ενδιαφέρον σου) αναιρείται από εσένα τον/την ίδιο/α.
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μισό λεπτό γιατί "χάθηκα" διαβάζοντας όλες τις απαντήσεις... Η ερώτηση ποιά ήταν; αν πρέπει να δίνεσαι ολοκληρωτικά σε μία σχέση;... Αν ήταν αυτή η ερώτηση τότε, η απάντησή μου είναι πως...όχι!Δεν πρέπει να δίνεσαι ολοκληρωτικά σε μία σχέση...(σε μία οποιαδήποτε σχέση---φιλική,ερωτική,συγγενική...). Πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία. Όταν "δίνεις", πρέπει και να "παίρνεις". Αν "δίνεις" συνέχεια χωρίς να περιμένεις να "πάρεις" και από τον άλλον, τότε θα καταλήξεις να μην αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου και το πιό πιθανό είναι, να έχει επίπτωση αυτό και στη σχέση σου με το άλλο άτομο. Οπότε, αυτό που προσπάθησες να πετύχεις με το να δοθείς ολοκληρωτικά σε κάποιον (που μπορεί να είναι πχ, το ότι ήθελες να του/της δείξεις το ενδιαφέρον σου) αναιρείται από εσένα τον/την ίδιο/α. Εγώ λέω πως πρέπει να σου κόβει και απόδειξη. Αν δίνεις και δεν παίρνεις μάλλον είσαι γυμνοσάλιαγκας ή δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται και νομίζεις πως ο ''πήδουλος'' είναι η γυναίκα της ζωής σου ,πράγμα που η άλλη δεν το βλέπει καθόλου. (δεν αναφέρομαι προσωπικά μην το πάρει κανένας λάθος)
geogeo221 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Εγώ είμαι εντάξει μέ τόν εαυτό μου , και ας είναι καλά το ζεύγος. Θά χαίρομαι πού είναι ευτυχισμένος ο φίλος μου. (πιό σωστά , ο πρώην φίλος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.