Προς το περιεχόμενο

Να δίνεσαι σε μια σχέση ή οχι ;

geogeo221

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν δεν προσδιοριστούν:

α) Οι επιδιώξεις της από 'δω πλευράς

β) Το επίπεδο και οι προσδοκίες της απέναντι πλευράς

γ) Οι ενδεχόμενες αποδείξεις των παραπάνω συναρτήσει του χρόνου που έχει ήδη παρέλθει

δε βγαίνει άκρη. Κοινώς αν έχω μια σχέση μόνο για να χώνω, δεν έχει νόημα να ΔΟΘΩ (υποθέτω ότι έτσι νοείται η συναισθηματική διαπερατότητα). Αν η σχέση αφορά τη θεία μου, βαριέμαι να δοθώ εκτός αν αποτελεί γαμώ τα φιλαράκια και άτομα. Και γενικά, είναι η φάση που μετανιώνω για το ποστ μου οπότε απλώς πατάω σαμπμίτ και κόψτε το λαιμ

"να θυμιθώ να το διαβάσω sober, damn you τσίπουρο μηλέων.."

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έχω πιει τίποτα (αύριο όμως σκάω στα σοβαρά με βότκα στην κωλότσεπη), κηρύττω απλώς μια πιο οργανωμένη στο σκεπτικό απόπειρα ανάλυσης του θέματος.

Δημοσ.

Κατα ένα τεράστιο ποσοστό ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!

Βασικά δώσε ότι θές.. αλλα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην περιμένεις κάτι απο αυτό που δίνεις.. Να περιμένεις τα χειρότερα ώστε να είσαι οκ :)

Δημοσ.

Στέκομαι μονάχα στην αρχική ερώτηση (προσπερνάω τα υπονοούμενα "να δινεσαι ολοκληρωτικά" κλπ κλισέ) όταν λέω "ναι".

Στο συναισθηματικό πάρε δώσε που θα ακολουθήσει, ακόμα κι αν αυτό είναι για μια βραδιά, το να δώσεις είναι το πρώτο βήμα. Από εκεί και πέρα όλοι έχουμε έναν εσωτερικό υπαλληλάκο (άλλοι ικανό, άλλοι ανίκανο) που θα κάνει συνεχώς έναν ισολογισμό και όταν πιστέψει πως βγήκες μείον κι έχεις δώσει συναισθηματικό θαλασσοδάνειο θα κόψει τον πελάτη. Αυτή είναι η μία φωνή στο κεφάλι μου. Η δεύτερη (ναι πάντα έχω δύο) λέει οι σχέσεις είναι πάρτυ και το δώρο το δίνεις όταν φτάνεις. Μετά έχεις όλο το χρόνο να μεθύσεις, να κάψεις τον καναπέ και να ξεράσεις στα παλτά (Dane Cook reference).

Δημοσ.

Είναι σαν να ρωτάς αν αξίζει σε ένα δρόμο να τρέχεις με 200....

Αν είσαι Mercedes (και να γίνει μλκ, λες στα ... σου), συνήθως αξίζει...

Αν είσαι Deux Chevaux (με το που γίνει μλκ, ξεκινάς τα Xanax) προφανώς όχι...

Δημοσ.

Δέν το λέω γιά γυναίκα.

Το λέω γιά τόν κολλήτο , πού μετά απο 8 χρόνια φιλίας , τά έφτιαξε με μιά κοπέλα καί επειδή δέν με γουστάρει αυτή, ξεκόψαμε.

Αυτό εννοώ όταν λέω ότι σού έρχεται από εκεί πού δέν το περιμένεις.

Πονάει όμως το άτιμο.

Δημοσ.

Το λέω γιά τόν κολλήτο , πού μετά απο 8 χρόνια φιλίας , τά έφτιαξε με μιά κοπέλα καί επειδή δέν με γουστάρει αυτή, ξεκόψαμε..

Κάτι σε αυτή την ιστορία, δεν στέκει.

Είτε δεν ήταν 8 χρόνια φιλίας αλλά 8 χρόνια παρέας

Είτε ήταν 8 χρόνια φιλίας αλλά χωρίς περιοδική παρέα άρα χωρίς συνήθεια της παρουσίας του άλλου

Είτε (sic) είναι χειραγωγήσιμος σε σημείο ασπόνδυλου

Δημοσ.
Αν δεν προσδιοριστούν:

α) Οι επιδιώξεις της από 'δω πλευράς

β) Το επίπεδο και οι προσδοκίες της απέναντι πλευράς

γ) Οι ενδεχόμενες αποδείξεις των παραπάνω συναρτήσει του χρόνου που έχει ήδη παρέλθει

δε βγαίνει άκρη. Κοινώς αν έχω μια σχέση μόνο για να χώνω, δεν έχει νόημα να ΔΟΘΩ (υποθέτω ότι έτσι νοείται η συναισθηματική διαπερατότητα). Αν η σχέση αφορά τη θεία μου, βαριέμαι να δοθώ εκτός αν αποτελεί γαμώ τα φιλαράκια και άτομα. Και γενικά, είναι η φάση που μετανιώνω για το ποστ μου οπότε απλώς πατάω σαμπμίτ και κόψτε το λαιμ

εχω αρχισει να το συμπαθω αυτο το παιδι...:-)πολυ σωστος..

Κατα ένα τεράστιο ποσοστό ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!

κλαιν?:mad: τι ειπαμε?

Βασικά δώσε ότι θές.. αλλα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην περιμένεις κάτι απο αυτό που δίνεις.. Να περιμένεις τα χειρότερα ώστε να είσαι οκ :)

σε αυτο εχει δικιο..:-)

γενικα..παντοτε οταν ξεκινας κατι θα εισαι προσεκτικος..ειτε ειναι φιλια αυτο ειτε οτιδηποτε αλλο..

και με το καιρο θα δεις αν αξιζει να ανοιχτεις,να εμπιστευτεις και να δωσεις στον αλλον..

ενα ενα τα βηματα γιατι οπως ειπε κι ενα σοφο αγορακι αν κανεις 5 βηματα μπροστα κι ο αλλος μεινει στο δευτερο..ποιος σου δινει τα βηματα σου πισω μετα,ε?ε?ε?

και δυστυχως εδω που φθασαμε κι εγω ¨οχι" θα απαντουσα γιατι οσο και να θελεις εσυ κατα πασα πιθανοτητα θα σου την φερει ο αλλος

οποτε...καλυτερα να φυλας τα νωτα σου...

μικρη λουλου

:P

Δημοσ.
Εγώ είμαι μεγάλο γουρούνι οπότε δεν τολμάω να μιλήσω.

χα!καλα το ειχα καταλαβει:P

μαθετε να δινετε ρε γουρουνια!:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...