platonas1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα σε όλο το forum! Έχω ένα πρόβλημα με έναν υπολογιστή, το σύνδεσα όλα κανονικά και άνοιξε. Μετά επειδή ήθελα να δοκιμάσω το virtualDj σύνδεσα τα ακουστικά (επαγγελματικά) στην μαύρη υποδοχή της κάρτας ήχου. μόλις το σύνδεσα ακούστηκε ένας ήχος και μετά δεν έδειχνε τίποτα στην οθόνη. έγραφε μόνο power save mode. Σκέφτηκα ότι ίσως χάλασε η κάρτα γραφικών, είχα μια άλλη και την άλλαξα αλλά πάλι δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη. Ποιο είναι το πρόβλημα? Ευχαριστώ, ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:38 ---------- Καλησπέρα σε όλο το forum! Έχω ένα πρόβλημα με έναν υπολογιστή, το σύνδεσα όλα κανονικά και άνοιξε. Μετά επειδή ήθελα να δοκιμάσω το virtualDj σύνδεσα τα ακουστικά (επαγγελματικά) στην μαύρη υποδοχή της κάρτας ήχου. μόλις το σύνδεσα ακούστηκε ένας ήχος και μετά δεν έδειχνε τίποτα στην οθόνη. έγραφε μόνο power save mode. Σκέφτηκα ότι ίσως χάλασε η κάρτα γραφικών, είχα μια άλλη και την άλλαξα αλλά πάλι δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη. Ποιο είναι το πρόβλημα? Ευχαριστώ, ……τώρα ενώ δούλευε πάτησα το reset και φώναζε σαν τρελό μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ και τον έκλεισα, όταν τον άνοιξα άνοιξε κανονικά και μπέικε στα windows, όμως μου έβγαλε ένα μήνυμα “ Το σύστημα έχει ανανήψει από ένα σοβαρό πρόβλημα”. Πόσο σοβαρό Πρόβλημα? Ποιο ήταν το πρόβλημα πριν ανοίξει? Ευχαριστώ
filipN Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα σε όλο το forum! Έχω ένα πρόβλημα με έναν υπολογιστή, το σύνδεσα όλα κανονικά και άνοιξε. Μετά επειδή ήθελα να δοκιμάσω το virtualDj σύνδεσα τα ακουστικά (επαγγελματικά) στην μαύρη υποδοχή της κάρτας ήχου. μόλις το σύνδεσα ακούστηκε ένας ήχος και μετά δεν έδειχνε τίποτα στην οθόνη. έγραφε μόνο power save mode. Σκέφτηκα ότι ίσως χάλασε η κάρτα γραφικών, είχα μια άλλη και την άλλαξα αλλά πάλι δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη. Ποιο είναι το πρόβλημα? Ευχαριστώ, ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:38 ---------- ……τώρα ενώ δούλευε πάτησα το reset και φώναζε σαν τρελό μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ και τον έκλεισα, όταν τον άνοιξα άνοιξε κανονικά και μπέικε στα windows, όμως μου έβγαλε ένα μήνυμα “ Το σύστημα έχει ανανήψει από ένα σοβαρό πρόβλημα”. Πόσο σοβαρό Πρόβλημα? Ποιο ήταν το πρόβλημα πριν ανοίξει? Ευχαριστώ Δεν υπάρχει πρόβλημα με κάρτα ήχου.Έλλειψη βασικών γνώσεων υπάρχει...Ποτέ δεν βάζουμε ή βγάζουμε βύσματα με τον Η/Υ σε λειτουργία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.