arsenal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μα δεν θέλω βίλα και ούτε θέλω τρελά λεφτά θέλω ενα μισθό απο 800 μέχρι οσο γίνεται!αλλα για πες μου τι άλλα πράγματα γιατί δεν είμαι τέλειος μαθητής μέχρι 15 το πολυ!σκεφτόμουν για αστυνομία αλλα και εκει σιγα πόσα να πάρω με ρίσκο την ζωή μου? EDIT:Προγραμματιστής VIDEO GAMES αν πετύχεις τέλεια πανω σε αυτό οχι βίλλα θα έχεις αλλα νησί για φαντάσου να φτιάξει καλύτερο παχινίδι απο το call of duty 2 χαχαχαχ
aledjo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 αχ.... ξερεις ποσα παιδια ξερω που το λενε αυτο στην ηλικια σου? απειρα! δεν εχω να πω τιποτα αλλο.
arsenal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 αχ.... ξερεις ποσα παιδια ξερω που το λενε αυτο στην ηλικια σου? απειρα! δεν εχω να πω τιποτα αλλο. μα εγω για πλάκα το λέω δεν πιστεύω οτι θα φτιάξω ενα τέτοιο game αλλα σου λέω ενας μισθός μέχρι 1000 ευρώ δεν είναι ικανοποιητικός στις ημέρες μασς?
Jabbar Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Άμα πιάνουν τα χέρια σου γίνε υδραυλικός να δεις άσπρη μέρα.... Το βασικό είναι να σου αρέσει αυτό που κάνεις - και μην κάνεις όνειρα για 800 ευρώ προς θεού... τι στόχοι είναι αυτοί; Που έχουμε καταντήσει;
aledjo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 μα εγω για πλάκα το λέω δεν πιστεύω οτι θα φτιάξω ενα τέτοιο game αλλα σου λέω ενας μισθός μέχρι 1000 ευρώ δεν είναι ικανοποιητικός στις ημέρες μασς? τσου! αν εισαι ικανοποιημενος με 1000 ευρω ελα να σου δωσω εγω δουλεια χωρις πτυχειο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:26 ---------- Άμα πιάνουν τα χέρια σου γίνε υδραυλικός να δεις άσπρη μέρα.... +10000 γνωστος μου υδραυλικος εφτιαξε βιλα.....
arsenal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 καλά φίλε μου εντάξει τράβα χτίσε βίλλα στις ημέρες μας και φώναξε με να πιούμε καφέ
slipknot Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 γιατι, νομιζεις οτι στο ΤΕΙ εχει καμια διαφορα?πχ ο ηλεκτρονικος του ΤΕΙ μπορει να πει οτι ειναι απο τεχνικος η/υ μεχρι τεχνικος πλυντηριων τουλαχιστον στο ιεκ περνεις ενα τιτλο Δηλαδή κάνεις εξειδίκευση στην εξειδίκευση;
elven Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Epic aledjo is epic απαγορεύεται η χρήση greeklish
aledjo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δηλαδή κάνεις εξειδίκευση στην εξειδίκευση; δεν υποστηριζω τιποτα. ουτε ιεκ ουτε τει γιατι ειναι ολα σκ@τα. απλα θελω να πω στα παιδια να μην κανουν ονειρα για καμια σχολη οτι θα γινουν επαγγελματιες περνοντας ενα χαρτι απο οποιαδηποτε σχολη. προσωπικα εγω "σπουδασει" ΤΕΙ ηλεκτρονικης. ποιος μπορει να μου πει οτι ΔΕΝ ειμαι τεχνικος πλυντηριων? (τυχαιο παραδειγμα) και μια και το ανεφερα... υπαρχει σχολη τεχνικος πλυντηριων? αναλογο του τεχνικου η/υ μου φαινεται (την οποια δουλεια την εχω κανει)
arsenal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δηλαδή υποστηρίζεις οτι στην ζωή σου δεν θα πετύχεις απο ιεκ τει η οτιδήποτε αλλο
Tilemaxx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 δεν υποστηριζω τιποτα. ουτε ιεκ ουτε τει γιατι ειναι ολα σκ@τα. απλα θελω να πω στα παιδια να μην κανουν ονειρα για καμια σχολη οτι θα γινουν επαγγελματιες περνοντας ενα χαρτι απο οποιαδηποτε σχολη. προσωπικα εγω "σπουδασει" ΤΕΙ ηλεκτρονικης. ποιος μπορει να μου πει οτι ΔΕΝ ειμαι τεχνικος πλυντηριων? (τυχαιο παραδειγμα) και μια και το ανεφερα... υπαρχει σχολη τεχνικος πλυντηριων? αναλογο του τεχνικου η/υ μου φαινεται (την οποια δουλεια την εχω κανει) Με λίγα λόγια, φραπέ, καναπές, ΤV, ύπνος. Θέε μου...
slygeo87 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Τα παραλέτε. Υπάρχουν παληκαράκια που σπουδάζουν έτσι για το χαβαλέ.Επίσης υπάρχουν σχολές που σου ''ανοίγουν'' δρόμους για μια δουλειά στο μέλλον.Τώρα τι λέει ο αλετζος με πολύ απλά λόγια.Ή πας και τελειώνεις μια σχολή της προκοπής και πιάνουν τόπο το διάβασμα σου και τα λεφτά του μπαμπά σου ή πας σε ένα τει ή ιεκ του κώλου και απλά πηδιέσαι στο δυαράκι σου για μερικά χρόνια.Κάποιοι πολύ πιθανόν να κάνετε τέτοια ζωή, μη σας κακοφαίνεται, η αλήθεια είναι.
aledjo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 λολ οτι θελετε διαβαζεται. το ποστ με τον υδραυλικο δε το ειδατε? ο slygeo87 καταλαβε. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:28 ---------- Τα ΙΕΚ δεν είναι της προκοπής? αν το συκγρινουμε με τη δουλεια του υδραυλικου και ποσα λεφτα βγαζει.... ε τοτε δεν ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.